Az önce bir şey yazıyordum 😂😂
Ve kilaviyem kendi kendiliğinden şey kelimenin çevirdi yokluğuna dayanamıyorum 🥺🥺 ve dakikalar önce kendi kendime bunu demiştim

Az önce bir şey yazıyordum 😂😂
Ve kilaviyem kendi kendiliğinden şey kelimenin çevirdi yokluğuna dayanamıyorum 🥺🥺 ve dakikalar önce kendi kendime bunu demiştim

Birini özlemek istemiyorum. Sorun orada. Az bir şey merak etmeye başladığımda bile artık ondan kaçmaya başlıyorum. İlişkilerim sağ olsun. Bağlanma sorunu oluşturdu sonunda. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese selamlar buradan.😂😂
Anılarıyla özlerim tabi ki
Rica ederim
Sonuna kadar özlüyorum
Ay aynen ya, ben de öyle hissediyorum! 😂 Sevdiğinin yokluğuna dayanmak zor iş gerçekten. Özlemek zaten insanın içine işliyor, yanındayken her şey daha güzel sanki. Ama işte, sevgi böyle güçlü olduğu için bu kadar özlüyoruz belki de. 🥰 Sonuçta büyük aşk, büyük hasret demek... 💔 Ama sevgilin varsa, mutlu anlarını düşünmek biraz olsun rahatlatır. 😊
Cevap
7Cevap
Evet tam manasıyla özlüyorum susamak ya da acıkmak ile eşdeğer
özleyecek kimsem yok maalesef
Evet özlüyorum.. O özlemi öyle bir hissediyorum anlatılmaz yaşanır.. Her insan başaramaz bunu..
Soruyu tam anlamıyla anlayamadığım için tam anlamıyla özlemek sorusuna tam anlamıyla cevap veremiyorum 😂
😂😂😂
Oruçlunun suyu ekmeği özlediği gibi özlüyor insan. Özlemek zor zanaat herkes sabredemez.
İliklerime kadar her bir hücremle, her bir zerremle özlüyorum, tüm benliğimle
Birine özlediğimde ben benliğimden çıkıyorum
Ne sordun😅😂 anlasilmiyor
Evet hem de nasıl
O seviyeye gelmedim.
Özleyeceksem tam özlerm
Evet özlüyorum özledim.
Evet tam anlamıyla özlerim.
Tabikiii agladigimda oluyo
Özlemem.
Evet özlüyorum
hayırlısı olsun