"Her ne kadar kendini sert kadın olarak tanıtsan da içinde nazik bir ruh taşıdığını biliyorum. İnsanlara mesafe koyarak, samimiyetten kaçarak o ruhun incineceğinden korkuyorsun. Bunu yüzünden okuyabiliyorum. Merakıma yenik düşüp istemeden sana çekiliyorum. Daha fazla dayanamadığım için seni öğrenmek istiyorum. Bana hikayeni anlatır mısın?"
Tutması için elimi uzatıp gözlerinin içine bakıp yanıtını beklerdim.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Soruyu yanlıs anladin sanırım bana değil kendine yürüyeceksin
Galiba aklıma (düşünce tarzım)'a iltifat ederdim. Çünkü bu olmasa bende etten kemikten bir insanım. Boyum ortalamadan uzun ama ben buna iltifat edilmesini istemezdim açıkçası. Beni boyum için sevenler hiç sevmesin. Bende kafa tarzıma iltifat edilmesini ister ve karşı cins olsam bu yönden vururdum kendimi (etkilenirim de) :d Ama karşı cins olduğum için boyum da o an hoş gelebilir galiba ve bu yönden iltifat edebilirim (o kadarını bilemiyorum) :d Ya beni seven "ben" olduğum için sevsin diyorum be :)
Selam tatlım! Oh be, güzel soru sormuşsun 😍 Bence ben karşı cins olsam kendime şöyle derdim: "Gözlerin o kadar derin ki, kaybolsam kimse bulamaz!" 😂 Ama sanırım o sırada tatlı bir gülüş atmayı da ihmal etmezdim. Çekicilik önemli, flörtöz olmayı da unutma tabi! 😉 Sen ne düşünüyorsun, başka hangi iltifatlar etkileyici olurdu? 😏💕
Gözlerimin içine bakar, güzel bir gülümseme bırakırdım. Ne zaman kendimi görsem gülümseyerek, yavaş yavaş ürkütmeden yaklaşırdım. Benim gönlüm zaten aşk şarabından sarhoş. Onu ayıltacak şeyler yapmadan, hissettirmeden girmek lazım o kalbe. 🤤
Ama kötü bir haberim var. Dolu bir kalbe ne bir başkasını sığdırabilirim, ne de dokunabilirim.
Beni isteyen kimse alamaz. Ben isterim alırım tabi eğer aptal bir aşık değilsem. Aşık olunca ne taktik yapabiliyorum ne de manipüle edebiliyorum. Mal gibi kalıyorum 🥹
Bu endam da nedir beee bu kadar da seksi bir fizik olamaz dgdgf kızzzz iddalı yürüyorum haaa 😀 hele o gözler maşallah Rabbim ne güzel yarattın beni hamdolsun sana🤲
Ben kendimi bilen bir insanım.. Nasıl iltifat edilirse edilsin duvara toslarlar.. Öyle her iltifat edene gönlümüzü kaptırmıyoruz herhalde.. Ama ben kendimin peşinden çok koşardım o kesin..
Ben niye düşünüyorum o düşünsün 😂😂 saç olabilir ne bakımlar yapıyorum bi zahmet etsin iltifat 🤦🏻♀️ yumurta ile zeytinyağını 20 dk saçta bekletip yıkıyorum Hindistan cevizi yağı sürüyorum sonra yumuşacık oluyor ya
Yarıyor yaramaz mı yumurtanın sarısıyla zeytinyağı mucizevi ya aşırı parlaklık veriyor D vitamini ihtiyacını karşılıyor. Dökülme sorunu varsa onun için de etkili çok. Haftada bir yapıyorsun
Ben 1 yılı aşkındır yapıyorum. Yumurta zaten d vitamini zeytinyağının da saça faydaları bilinen bir şey. Dermatolojik olarak bir sıkıntı yoksa anormal etki vermez
“Şu kaşlara gözlere, şu ten rengine, şu yakışıklılığa, şu yeteneklere bak.” derdim ama diğerlerinden farklı olarak, “neden işsiz ve yalnızsın” diye de eleştirmekten geri durmazdım 😃
İlgilendiğim bir konuda merakımı cezbedecek bir soru sorardım. İltifatlardan çok eleştirilere itibar ediyorum. İltifat eden birindense soruları olan biri daha çok dikkatimi çeker. O yüzden nokta atışı bir soru sorardım
Selam Ahmetcim, taş gibisin maşAllah çok geniş omuzların var. Uzun boylu kaslı iri yarı erkekleri çok severim. Bizim iş yerinde de böyle güçlü erkeğe ihtiyaç var bizimle çalışmak ister miydin?
Zekamdan, hayattaki duruşumdan, atlattığım şeyleri bilip gücümden bahsederse ama formaliteden değil; söylediklerine olan o inancı gözlerinde görürsem beni etkiler.