SEVGILIMI NASIL DUZELTİCEM?

Arkadaşlar selam biz temmuzun 25inde yani daha 2 gün önce sevgili olduk ama sevgilimin ilk ilişkisiyim ve dolayısıyla kendisi birseyleri becerememekten biraz korkuyor. Örneğin hediye almada ya da romantik olmakta pek becerikli olmadığını bana söylemişti ilişimiz hakkında konustuğumuz gün. Ben sorun etmedim ve onun güzel bir mesajının bile beni mutlu ettiğini söyledim. Maddi şeylere değer vermediğimi söyledim. Onu biraz olsun rahat ettirmek istiyorum. Bana beni düşündüğünde sevgisinin arttığını ama kendisinin ilişiyi berecemediğini düşününcede inancını kaybettiğini söyledi. Ben sevgilimin aklındaki bu olumsuz düşünceler arasında kaybolmaktan korkuyorum. Ona çok destek oluyorum. Ona onu her haliyle sevdiğimi söylüyorum. Ama hala kendi hakkında olumsuz düşünceleri mevcut. Sevgilimi bu düşüncelerden nasıl uzak tutabilirim. Ne yapsam iyi gelir. Sizce ben ona iyi geliyormuyum?

Güncellemeler
1 yıl
ARKADASLAR BEN DUN GECE SORDUM KAFANDAKI OLUMSUZ DUSUNCELER BIZIM SEVGIMIZIN ARASINA GIRERMI ya da SENIN BANA KARSI OLAN SEVGINI AZALTIRMI DEDIM VE BANA DEDIKI "YALAN KONUSAMAM ACIKCASI HERSEYI YAPABILIR"DEDI. BENDE DOGAL OLARAK NASIL OLUYORDA BU RISKI GOZ ONUNE ALIYOR DIYE TEPKI GOSTERDIM. BENDEN BIR SURE ZAMAN ISTEDI, BIRKAC GUN ISTEDI SADECE. BENDE TAMAM DEDIM
SEVGILIMI NASIL DUZELTİCEM?