Dün gece kafa izni altında evden çıktım veyahut koyuldum diyelim Üsküdar Sahil de biraz sahil geçirdim 6 paket sigara içmiş olabilirim size sormak istediğim şu insanlar neden birbirlerinin değerini bilmiyorlar aile ilişkileri flört ilişkileri veya normal ilişkiler bu çağda bukadar fazla özgürlük adı altında insanların birbirlerini hiçe sayarak aldatmaları neden sebebi ne?
Adı üstünde özgürlük eskidenmiş ilişkilerde katlanmak. Hadi flörtte böyle ya ailede bak onu bilmiyorum. Bide flört ilişkilerde artık sosyal medyanın etkisiyle artık bizler dünyaya rakibiz ya da dünyaya da tanıyoruz artık. Artık halkla ilişkiler projesi gibi imaj projesi hazırlayıp kendimizi pazarlayacağız. Kısacası insanlar birbirilerine katlanmak yerine birilerini bulmak daha kolay oldu eskidenmiş mahalle baskısı yok nişan atarsam yanlış anlaşılır yok söz bozulmaz gibisinden. Daha geçen ay bekar kasiyer koluna kelebek dövmesi yaptırmış kelebek dövmesinin anlamını biliyorsun knk. İnsanlar artık bekarken bile cinsellik yapabiliyor ve cinsellik yaşadıkları insanları baktı hoşuna gitmiyor başkasını bulabiliyor.
Yapacak bir şey yok knk. İlişkiler fastfood zincirleri gibi oldu hızlı ye hızlı doy hızlı kalk. Bunun en büyük sebebi de kadınların ekonomik anlamda özgürlükleşmesidir eğer biz görünüşte sadık bir yar arıyorsak laiklik yerine şeriata geçmemiz gerekir. Ya da bizim hayatlarımızı alfa olarak devam etmemiz lazım kadınlar demokrasi istemez kadınlar otoriter Faşist yönetim ister ne kadar sert yönetirsen o kadar kendini güvende hisseder.
Haber verseydin kanks misafir ederdik. Ama abim horluyor rahatsız olabilirdin :) İnsanlar artık karşısındakileri anlamıyor. Güç kimin elindeyse borusu ötsün istiyor. ikili ilişkiler, aile ilişkileri arkadaşlık iş hayatı her yerde böyle. Zor. Bende bu dünyaya fazla olduğumu düşünüyorum bazen. İntihar anlamında değil fazla iyiyim :D
Yok kanks şunu bil ki şu an kafana taktığın her şey yaş aldıkça artık trajikomik bir olay haline dönüyor. Benim intihar etmemem bir mucizeyken 7-8 senedir intihar edenle de intihar etmeyi düşünenlerle de dalga geçiyorum. İnsanları aşağılamak için değil, eğer zamanında sorun ettiğim şeylerden intihar etseydim ne gereksiz saçma şeylerden kendimden vaz geçmiş olurdum diye. Hayata alışıyorsun. Ayak uydurmadan bahsetmiyorum. Ama manevi gücü bulup gelip geçici olduğunu iyice idrak edince bir şeyler değişiyor. KArmaşık konular güven bana hiç bir şey için kendinden vazgeçmemek gerekiyor.
Kanka zamanında denemediğim şey değil bazen bazı sorunlar gerçekten büyük olabiliyor o an içinde bulunduğun ortam her gun süren kavga gürültü uykusuz geçen haftalar en ufak sese uyanıp ne oldu diye korkman vb bir ara öyle bir duruma geldim ki polis veya ambulans sreni duyunca tedirgin oluyordum
İnsanların değer algısı değişik olabilir. Aileni ya da seni tanımıyoruz. İstersen 50 paket iç, bişey değişmediğini biliyorsun da? Dikkat çekmek neden bu kadar hoşuna gidiyor ki?
arkada ve yarım bırakarak bir şeylerin üstesinden gelmeye çalışmak. çivili arazide mıknatıs gibi ilerlemeye çalışmak. olanı kabul edememe bağımlılığı. toplumsal muhafazakarlık. üstü kalsın denen miktarın akıldan çıkmaması durumu.
Neyse ben de üzerine gelmiyim bu derbeder haline veriyorum hahah demek istediğim devir değişti herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor hile ile çıkarları doğrultusunda hareket ediyor olsa da burada senin takındığın tavır ne? Her zaman giderek çözemeyebiliriz başka alternatifler üret. Konu ne bilmiyorum sen de cok yüzeysel yazmışsın derdim şu şu desen daha nokta atışı bir cevabım olabilirdi. En sade anlatımım bu umarım Türkçen yetmiştir😂
cok terbiyesizsin insanlara da boyle davraniyorsan yasadigin seyler cok normal azicik destek olayim guleyim dedim sana sakin bile yaklaştım ama değmezsin gidip 7. paketi içebilirsin
Sen de kendine gel bu ne böyle sigara ile ancak ciğerlerini mahvedersin sonra sürünürsün o kadar vefasız insan var diyorsun el ayak altına mı düşmek istiyorsun şaka bi yana kalbini kırmak istemedim kusura bakma. İnsanlar kötü davranıyorsa bir de sen kendine kötülük yapma diyeceklerim bu kadar (insallah yine dalga gecip sayip sovup sinirlerimi bozmazsin 😅)
Normalde feminist düşmanı olabilirim, lakin popom donarken hiç tartışmaya girmek istemedim. Ve bir insanın sana iyi olmasını istiyorsan ona iyi olmalısın yoksa aksini bekleyemezsin ki ayrıca sadece midemi mahvettim gibi hissediyorum ağrısı...
egitimsiz mo. ronun tekisin sana duzgunce bisey yazdigimda turkce meal isteyen kim? Kesin lise terk kür. do ke.. konun tekisindir agla yine sigara ic uza senin anladigin dil bu ucuz insan
Ben sana özelden yazsana, senin problemini merak ettim. Kim ilgi vermedi benim prensesime neden böyle kaba olmaya başladı tekrar benim miniğim söyle bana bakiyim kim üzdü seni 🥺