Sevgilimin zevki?

Merhaba arkadaşlar,

Kafama birkaç şey takıldı sitenin adı üzerine ben de sormak istedim. Bir yıllık bir ilişkim var ve Eylül sonu nişanlacağız. Ben kendine her zaman yeten, kendini asla biriyle kıyaslamayan ve farkındalığı yüksek bir kadın olduğumu düşünüyorum. Güzel de bir kadınım, kendimi beğenirim ve çevremden de sürekli iltifat alırım… bunları yazmama gerek yok aslında ama düşüncelerim beni bu noktaya getirdi sanırım… asıl konuya dönüyorum,
Erkek arkadaşımla tanıştığımız ilk dönemlerde arkadaş gibiydik birbirimizi tanımak için sorular soruyorduk bir gün laf arasında nasıl kadınlardan hoşlanırsın gibi bir soru sordum. “Renkli saçlı (kızıl, turuncu vb), beyaz tenli, asi, sert mizaçlı ve küfür eden kadınlardan hoşlanıyorum” dedi ancak bir sorun var ki ben bu bahsettiği kadınlardaki hiçbir fiziksel ve karakteristik özelliği taşımıyorum. Takılmadım açıkçası bu düşüncesine hatta unuttuğumu bile ifade edebilirim. Bugün sohbet ediyorken ben asi tarzı seviyorum kendine o tarzda bir şeyler alabilirsin dedi ( sohbetle bağlantılı bir konu içerisinde) o anda da aklıma gelmedi sonra düşününce parçaları birleştirdim ister istemez beni çok da beğenmediğini düşündüm. Bana sık sık iltifat eder, sürekli beni sevdiğini söyler ancak sanki onun “tipi” değilmişim gibi hissettim. bilmiyorum belki de çok kişiselleştirdim ama sizlerin de fikrini almak isterim. Beni sevdiğini düşünüyorum ama kendi beğenisinin dışındaki bir kadınla neden birlikte?

Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu konuyu onunla konuşmalı mıyım?
Sevgilimin zevki?