Kılsız , küçük ayak ve el, kısa boy , bkirelik bunların hepsi küçük çocuklara ait özellikle değilmi? Ve bunları kriter olarak görüyor
Kılsız , küçük ayak ve el, kısa boy , bkirelik bunların hepsi küçük çocuklara ait özellikle değilmi? Ve bunları kriter olarak görüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Özellikle b*kirelik olayında b*kire olmayan erkeklerin b*kire kadın istemeleri aşırı komedi
Gerçekten ya hpv ildir hepsi 😅
Sübyancı bunları isteyen erkekten fayda gelmez sapıktır muhtemel
Çünkü aşağılık kompleksi muhtaç olsun istiyor (bazılarının kriteride o olabilir)
Kadın kaç yaşında olursa olsun erkeği bebeği..
Siz neden hep uzun boylu 190 ustu yrgi buyuk en az 17 cm iri yari yakisikli erkek seviyorsaniz ondan oturu
O zaman anlaştık 190 17+ yrraklı bir erkekle beraber olacaksam
Kizlar kendine bakmadan bu ozellikleri istiyor sorun yok erkeklerin kriteri olunca neden suclu oluyor?
Nefes alsin yeter desek suc kriterimiz olsa suc ne istiyorsunuz bizden ulan
Ben bu özellikler i istemedim saydığım tüm bebeksi fiziksel özellikler bende olduğu için böyle kriter istemeye hakkım var aq siz böyle kriter istiyosaniz biz de isteriz
Her erkek istemiyor sen 190 isteyemezsin absurt olur cunku boyun kisa la dengini istemen lazim 170 erkek kisa kiz istiyor ama siz istemiyorsunuz herkes dengini istemeli
Knk boyum 165 gayet normal bi kız için isterim 190
190 erkek ye kısa kız istiyor ama ben kısa bile deilim bence sadece ellerim ayaklarım mini mini
Orta boylusun orta erkek senin dengin jajdjdjjd sanki 170 triplere bak
190 erkek abaza oldugu icin kisa istiyor birde uzun kiz yok
Uzun kız olmasın zaten bi kız maks 163 olmalı ben uzunum
155ler 190 erkekle çıkınca susuyorsunuz ama
Ahahah kim diyor bunu ya? Erkekler sozde minyon seviyorum diyor ama 175 mankenler bakiyor cogu
Yav onlar yatak icin cikiyor zaten soyluyorlar da 190 erkek de cok az ki
Bana 183 yeter
150 kızları yatak için kullanıyorlar ise içimin yağları erir.
Iyi bende 183um 😂ama yetmiyor esmer keko tipli erkekde istiyorlar
Keko seven kaliteli bi kız hiç gördün mü:D veya varş sevdalısı kaliteli bir erkek. Herkes dengini istiyor ben erk enerjili isterim keko yerine alagavat erkek kimse sevmez
Noldu knk sustun
Ne diyim ya kimi seviyorsaniz sevin artik banane
B*kireliği katmazsak bir erkek bir kadına cinsel olarak yaklaşmıyorsa masumiyeti her zaman hoşuna gider
Ya MK pıcı karalamaya ter arama 45 numara ayağınla. Oturmuş ne düşünmüş kokuşuk
Ayaklarım 35?:D
Noldu lan
Ahahaha
Ne var
Kriter olacak tabi napıyım senin gibi kıllı karıyı
Ayağımdan vuramadın şimdi olmayan kıllarına laf ediyorsun mk. Sarışınım ben tüyüm yok olanlarında lazerle hallettirypruz paramız var merak etme asıl ben seni napıyım mk sen kimsin ki beni seçiyoaun it
Ulan senin ayağının o boyutta olduğuna önce kendin inan sonra bu yaz kaşar köpek bir de hakaret falan ediyor.
Şahsen benim öyle bir kriterim olmadı
Senin bunların tam tersi heralde niye dert ettim
Yoo ayaklarım 35 bkireyim ama merak ediyotuö
Sebep
Merakın sebebi mi olur ben sana niye p*rno izledin diye soruyom mu
p*rno izlemiyorum da aynı şey değil gibi asfsafsa
Aynı şey 😕
Saçma