Arkadaslar simdi bir erkek (koç erkosu?)
Cok ortamcı her kızı kullanan bir çocuk iken hayatına temiz aile kızı girdi ona gerçekten aşık oldu kızı sevdi 1 yıl ilişkileri oldu (4 defa ayrıl barış) ama kıza dokunmuyor asla cidd düşündüğü için ama dokunmadığı için başka kızlarla bişiler yaşıyor kızı aldatıyor ama kızın haberi yok. Kızı ailesiyle de tanıştırmış) ciddi düşünüyor. Lakin bu süreçte de eski kız arkadaşının hesabını stalklıyor. Numarasını sil kaydet sil kaydet yapıyor. Bu çocuk hayatında ki kızla evlenir mi sizce ya da seviyor mudur?
(çocuk exsim)
Cok ortamcı her kızı kullanan bir çocuk iken hayatına temiz aile kızı girdi ona gerçekten aşık oldu kızı sevdi 1 yıl ilişkileri oldu (4 defa ayrıl barış) ama kıza dokunmuyor asla cidd düşündüğü için ama dokunmadığı için başka kızlarla bişiler yaşıyor kızı aldatıyor ama kızın haberi yok. Kızı ailesiyle de tanıştırmış) ciddi düşünüyor. Lakin bu süreçte de eski kız arkadaşının hesabını stalklıyor. Numarasını sil kaydet sil kaydet yapıyor. Bu çocuk hayatında ki kızla evlenir mi sizce ya da seviyor mudur?
(çocuk exsim)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sence aldatan bir adam seviyor mudur? evlense bile aldatmaya exlere stalk atmaya devam eder adamın içine işlemiş adilik allaha yakın bize uzak
At pe. nisinden gramafon ignesi olur bu çocuktan bi skm olmaz
Kral insallah dediğin gibidir ben her gün beddua ediyom sende Bi el atsana tutar belki
İki hafta sonra umreye gidicem bi beddua ediyim orada buna ben 😅
Allah razı olsun abi yaaa Bi el at or. çocuğuna
Şş sen sakin ol sen günaha girme bari 😅
Bu çocuk bu kızla asla evlenmez hatta bu çocuk uzun bir süre evlilik falan düşünmez romantik komedi ya da wattpad değil yani gerçek hayat
Ya ama kızı seviyor işte kız için çabalıyor ama aynı zamanda gelip her gün storylerimi izliyor fake hesaplarından. Vallaha gına geldi bana kıza diyince de kıskanıyorsun beni diyor dmxmmdsşzöaşa
Kızı kenarda tutmaya çalışıyor ya bu çocuktan bir cacık olmaz İnan kızın aklı varsa bıraksın yoksa pişman olur
Valla abla olan bana oluyor yaaa
Nasıl bir işin içine düştün sen?
Bence evlenir.
Abi sus Allah askına olumsuz enerji verme evrene aaaaaaa
Bak ciddiyim evlenir. Şimdi bu tarif edilen çocuğu kendime çok benzettim. Neden evleneceğinide biliyorum
Yaa susss yaaaa aaaa ağlicam burada
Sen bu hikayede ki ex mi oluyorsun
Yes kral aynen öyle
Evlenmez
Abi eminsin dimi
Gözü dışarıda herifin
Evet abi kızla ilişkisi var ama fakesinden de eve atıcak kız arıyor. Ama kızı ailesine anlatmış yaaaa orası moralimi bozdu
Sen niye hana abi diyorsun yaş kaçtı o adamın kaç
İkimizde 19
19 yaşında bu kadar karıyı nasıl bulmuş güzel kardeşim
Abi sübyancı sübyancı çocuk kendinden küçükleri tavlıyor
Kendinde sübyan zaten
18 yaş altı zaten tecavüze girer