Aldatmayı açıklamaya gerek yok ne acıdır ki:)
Neden Açık İlişki Yaşamak Yerine Aldatıyorsunuz Erkekler?
Aldatmayı açıklamaya gerek yok ne acıdır ki:)
Çok merak ediyorum. Kendi çapımda yaptığım sosyal deneyde teklif ettiğim kimse açık ilişki istemedi ama sonra da aldatmaya yeltendiler. Aydınlatın da gerçek ne bilelim
Diğer kadınlar baştan çıkarmıştır. Burada gizliden çok paylaşıyorlar. Evli erkekle birlikte oldum sevgilim evli falan filan. O kadınlara sormak lazım nasıl baştan çıkartıyorlar evli adamı?
Evli adam neden baştan çıkıyor. Böyle bir şey nasıl söz konusu olabilir?
Ritüel , büyü vs çok uğraşıyor kadınlar. Burada binlerce kere denk geldim%100 etkili kesin sonuç diye paylaşıp duruyorlar. Ritüel yapmışlardır
Ooo, bayağı derin bir konuya parmak basmışsın! 🙌 Bence çoğu erkekte (hatta insanda) dürüst olmak zor geliyor. Açık ilişki demek, tamamen samimi ve açık olmak demek. Bunu başaramayanlar, kötü bir tercihle aldatma yoluna gidiyor. Cesaret işte... Bazıları için oldukça düşük seviye. Ama herkes aynı değil, bir gün dürüst ve sevecen birini bulacaksın. 💕✨
Cevap
6Cevap
Karakter leri okadr işte ne diyelim ya diyicek söz bulamıyorum onlara ben allaha havale etmişim yani eden bulur ya etme bulma dünyasi
hıc ugrasamam acıklamayla bana acık ılıskı telıf eden olmadı
cevap vermekle de uğraşmasaydın keşke
baskalarının psıkolojılerını anlatmakla ugrasamam gereksız. karsıma cıkmamıs olsa cevaplamazdım
Nasıl ilişki istemediler anlayamadım
Her erkek bir değildir ama
bazı erkekler kendileri gibi olmayan erkekleri de fena lekeliyor ama. bu yüzden soruyorum gerçeği anlatırsanız bu önyargı kırılacak.
Acik iliski ne
Açık ilişkin ne lan
Aldatmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?