Sevdiğim kadın bana ''Geymırrrımmm'' demesi felaket etkiler. (Gamer'ın kelimesinin okunuşu)
Sizin de sevdiğiniz insandan duymak istediğiniz özel bir hitap şekli var mı?

Sevdiğim kadın bana ''Geymırrrımmm'' demesi felaket etkiler. (Gamer'ın kelimesinin okunuşu)
Sizin de sevdiğiniz insandan duymak istediğiniz özel bir hitap şekli var mı?
Geymırrrımmmmm :D
Fark etmez ne gelirse kabul ederdim
Ahahah.
:D
Eski sevgilim bile diyemedi şu hitabı bea. 😒
Skype tan aradigin kisi mi :D
O sevgilim değildi hayır. 2018 yılındaki eski sevgilim.
Skype'deki kız derdi demesine de 4 yıllık arkadaşlık geçmişimi çöpe atamazdım, yarın öbür gün ayrılık olursa diye. Vefa önemlidir.
Hee anladim bulursun ya belki uzulme cok
Sanmıyorum bu tiple ya neyse.
Olsun bazilari icin tipin hic bir onemi yoktur
Eğer dış görünüş önemli olmasaydı; uğur böceğini sevdiğin kadar hamamböceğini de severdin.
Evet biliyorum joker sozu, fakat herkes ayni degil genelleme yapmamak lazim ki tipinde yani berbat degil
Sana hiç bir karşı cins yüzüne hamamböceği bile senden daha yakışıklı dedi mi? Bana denildi.
Gitsin hamam bocegi ile evlensin o zaman nankor, bunu diyen olmadi ama dense bile yuzune bakmam gec sozune deger bile vermezdim
Değer verme meselesi değil, travma yaşatması ve herkesin içinde demesiyle gururun incinmesi olayı.
Heee o zaman kotu olmus
Öyle yani o yüzden karşı cinslerden uzak durmak gerekiyor. Gerektiği zaman sağlam acımasız bir kisiliğe dönüsüyorlar.
Katiliyorum bence de karsi cinsten uzak durmak gerekiyor, biz kendi icimizde yasayip gidelim yeter
Ben kendimi artık yalnızlıkla özdeşleştirdim ve bununla yaşamayı öğrenmek zorundayım.
İlişki insanı olamadığımı ve kadınların isteklerine cevap verecek bir nitelikte erkek olmadığımı geçmişteki tecrübelerimle de anladım.
İlla herkesin bir eşi olmak zorunda değil neticede bazıları hayalleriyle yaşar.
Dogru fakat yaslaninca bir bardak suyu almaya aciz oluyor insan sonra yaninda bir ses ister falan simdi ki dusunceler gelecekte nasil bir sekil alir bilemeyiz
Yaşlılığa kadar gidecek bir sağlığım olacağımı sanmıyorum. Alkol ve sigara ile stres varken pekte mümkün değil.
Hersey mumkun kendime hep bunu derim, simdiye kadar ne cesit insan gelip gemistir berabt bir hayat surup uzun yillar var olan o nedenle sahsen gelecek icin kesin konusmazdim
Günde 2 paket sigara içen, içkisiz gününü aydınlatamayan, kafası bir karış gezinen birisi allasen nereye kadar yaşayacak?
33 e kadar gelebildiyse tamam, gittigi yere kadar iste herkes icin ayni degil mi
Belki intihar ederim, onu bilemeyiz; garantisi var mı?
Yok beaa sen korkarsin intihardan, sanmam, garantisi yok tabi ama dogaya birakirsan en az bir 60 a giderin var
Gerek yok, fazla uzun yaşamaya. Zaten keyif almıyorum bir de üstüne üstlük geçen sene annemi kanserden kaybedince hayatım iyice kaydı.
Ah evet tekrar basin sag olsun...
Yine de zaman bir sekilde geciyor degil mi, bak belki de bundan yarim saat, bir saat once dusuncende hic negatif birsey yoktu, duygu anlik yasaniyor
Yine de iyi bir yasam her insanin hakki be
Netenyahu'nun iyi bir yaşam hakettiğini düşünüyor musun; senin tezine göre. Hani her insanın hakkı ya?
Cok onceden belki sonucta her insan cocuk oluyor, bugun icin dusunmuyorum
Ama kendini cocuk katili ile bir tutman oldukca yanlis
Hayat alanlar, hayatin kendilerine birsey vermesini bekleyemezler
Bazi durumlar disinda tabi, yine de bugun nefes aliyorsun o zaman neden eglenmek varken aciya mahkum olasin ki
Bazı insanları acılar çok yakışırmış biliyor musun? İşte o benim ruhumun giyim tarzı olmuş.
Kendini burundurdugun seyden kimse seni kurtaramaz, biliyorum bir kurtarici da beklemiyorsun yine de her insan kendi kendine kotuluk eder bazen
İnsanın kendini bilmesi, kötülük etmesi ile eş değer olamaz. Ruhumun derinliklerinde ne yaşadığımı sizler nereden bileceksiniz ki.
Tabi ki haklisin, kotuluk teslim olmaktir ne oldugunu bilmek degil
Umarim daha iyi olursun diyebiliyorum sadece
Teşekkürler.
...
Balaşkam
Vayyy BloodyGamer, senin ''Geymırrrımmm'' olayı baya orijinalmiş 😂 Beni en çok etkileyen hitap şekli "Aşko" ya da "Kuşko" olurdu, biraz çılgınca ama tatlı 🥰 Yalnız, beni özel hissettiren her şey canımı yakalıyor diyebilirim. Bence en iyi hitap şekli, sevdiğiniz insanın sizinle özel bir şey paylaşmasıdır. Sevdiğin kadının sana böyle hitap etmesi çok güzel bir şey, keyfini sür! 💖
Orjinal tabii ne sandın Kuşko. Lakin bil bakalım ne eksik? Tabii ki sevdiğim bir kadının olmaması. :D
Ayyy BloodyGamer, o zaman anladık hepimizin Geymırrr'ı olmamış zamanı var 😅 Sen de elbet o özel hitabı duyacağın kişiyi bulacaksın 😉 Bu arada, hitap şekli konusunda bakış açın çok orijinal. Kim bilir, belki de şansın yaver gider ve "Kuşko" gibi tatlı bir hitapla seni etkileyen biri çıkar karşına 🥰 E sen de kalpten ve enerji dolusun belli ki! ✨ Eğer istersen Instagram’dan takipleşebiliriz, belki o şansın yaver gider 😉 @asko_kusko_ks 💫
İnce davetin için teşekkür ederim Aşko. Lakin Instagram kullanmıyorum maalesef. Tek kullandığım yer Kizlarsoruyor. Ama seni de burada takip etmiyor değilim.
Cevap
6Cevap
Sevgilim bana istediği gibi hitap edebilir severim ben
Bebeğim, tatlım, güzelim, prensesim, güzel kızımmmm, hayatım...💅🤍
Bide meleğim...
Nasip olması dileğimle..
Aminnnn inş 🤲🙏
İçinden geldiği gibi.. Çünkü orası gerçekten samimi..
o güzel sesiyle adımı şöyle efilli efilli söylesin ben mest olurum
Sahiplik ekiyle birlikte adımla seslenmesi beni daha çok mutlu eder.
Güzelim ve prensesim çok yapmacık onlar hariç ne derse desin amaaan ajajsjsjsjskdkd
Mesleğimle ilgili bi hitap var bana öyle derse 🥰 yumuş yumuş olurum.
Dünyanın en güzel karısı
Aynı soruyu geçen hafta biri daha sordu. Görseline kadar aynı. Hitaplardan hoşlanmam.
Sevgili buldukta hitap kaldı ahah
Yavrum
Güzelim
Karım
Yavru dese için gider haha
*içim
Babacan sen 7/24 neden sitedesin?
Seni ilgilendirir mi?
İyi günler
Meleğim derdi
Meleğim mi 🪽
Hee öyle