Sevgilisinden ayrıldıktan sonra acısını saçlarından çıkaran kadınlari üzmeyin ya 😕
Neyseki sevgilim yok😀

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra acısını saçlarından çıkaran kadınlari üzmeyin ya 😕
Neyseki sevgilim yok😀
ben de yaptım onu yıllar önce belimdeydi saçlarım o günden beri uzamıyor küstü cidden dökülmesi de durduramadım şu an omuzlarımda kısa kaçdefa kestim uzattım uzaması uzun sürüyor önceden çok hızlı uzardı değil şimdi saçlarımı kesmek dönüp umrumda olmaz giden gitsin yollar onundur
Öyle yapıyoruz sanırım bi'de bende kuaförlük yeteneği var hafiften. Kendim kesmeye kalkmıştım o psikolojiyle. Sonra kuaföre düzelttirmeye gittiğimde kendim kestim diyemedim annem kesti ya dedim 😂 kadın demesin mi annenin makası güzelmiş çok güzel kesmiş 😂😂 tüm övgüleri kaçırdım
Evet bende öyle yaptım, ama yıpranmıştı, sağlıksızdı, boya tutmuyor pişmaniye gibiydi. Bir de tuttum lazer randevuma gittim. Dişçiye gittim. Alışveriş yaptım. İyi oldu be boş ver
Bilmiyorum sen söyle :D hiç sevgilim olmadı daha doğrusu kadın değilim anlamam. ama ne zaman biri sevgilisinden ayrılsa özellikle kadınlar kendinde değişiklik yapar
Cevap
21Cevap
Saçımı hemen öncesinde kestirdim evet 😅
Geçen gün 40. Yıl hatrına saçlarımı kısacık kestim. Benim için anlamı, saçlarıma bile kıydıktan sonra diğer insanlar skmde değil demektir
😀😀
Çıkarabilir ama kimseden emin olmadan saçlarınıza dokunduracak kadar önemli biri olmuyorsa dokunmadan bile izin vermedim yani ben ozaman değer verip baktığım saçlarımı bir pislik yüz Den hıncını ondan çıkarmam layiksa o saçına tirnakgima ancak ozaman
1 kere flört yüzünden yaptım o hatayı, 1 kere de zor şeyler yaşadığım zamandı aynanın karşısında bi sağdan bi soldan makas atıp geçmiştim. saçlarım gitti ama yaşadıklarım aklımda hala.
Yani saclarinla ugrasmican 😂
Bence acısını çıkarmıyor. Kötü bişey yaşadığı için ona iyi gelecek bişeylerin peşine düşüyor
Saçlarım o kadar kıymetlim ki kimsənin acısı için onları harcamam.
Hiçbir kadın bi it için saçına kıymaz, yenilenmek, iyi hissetmek, canlanmak için yapar bunu
Evettt benim bir kafalar erkek gibi kesmişti çok kısa kesti kulak hizasındaydı kendi kesti
Neyseki o kadar depresyona girmedim uzun süredir. Evet. Saçlarım perişan oluyor genelde.
Aslında kadın hayatında değişiklik istiyor terapi gibi erkekte bahanesi oluyr.
Çok saçma bişey bence napiyosun kendini mi cezalandiriyorsun
Kadınları anlamak mümkün mü? Belki gidenler de " neyse ki sevgilim yok" deyip bakım yapıyorlardir☺️
Galiba genel olarak öyle
Bundan haberim yok 😄
Umarım hiç olmaz😀
Fıstığım yapma öyle kıyma saçlarına
😊
Çok saçma bence kadının hayatından çıkardığı biri için saçına kiymasi
Kadınların beyni yok çoğunda
Genelde öyle derler
Yok yapmam öyle şeyler
Yoo hiç öyle olmadi bende eskiden
Evet öyle genelde
Ne olursa olsun saçlarıma kıyamam..
Olabilir kadınlar daha iyi bilir
Siz de bir sevgili yapın deneyin bakalım
Yok ya o bir tür resetleme ritüeli
Bi tanesi benimkini kesmişti ya
Bende böyle biliyorum
Bakım artışı olabilir
Çoğunlukla öyle oluyor
Acının bi yerden cikmasi lazim
evli biri neden böyle bi soru sorar
Niye kural mi var😀
burcunuz koç mu
🦁🦁
Hiç ilişkim olmadı uzun saç rahatsız ediyor
Evet denendi onaylandı
Kimse için saçlarıma kıyamam
Sanmam
Ben de saçlarımı kesmiştim
Evettt
Olabilirr
Hayır
Dedim, olabilir.
Ne alaka
Her kadın bir değil
Bilemem Saç yok benim. Sacı olan düşünsün.
Ben asla
Asla demiyim tövbe ama düşünmem öyle
Gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?