Asker hemşire ilişkisi tavsiye?

Merhaba görev yaptığım ilçeye yeni bir hemşire geldi kolumdan ameliyat olmuştum hastaneye pansumana gittim yeni başlayan bir hemşire pansumanı yaptı biraz konuştuk nerelisin ne zaman geldiniz bende suralıyım tarzında kız çok hosuma gitti ılımlı ve olgun düşünce yapısında ve inanmazsınız ama oturduğum apartmanda yan bitişik daireye yeni bir hemşire gelmişti bu hemşire bana pansuman yapan hemşireymiş bugün sabah günaydın dedi bende günaydın dedim evimde kedi var size ses geliyor mu rahatsız oluyor musunuz dedim yok hayır ses gelmiyor bu arada kediniz mi var dedi evet dedim asagıda bana kapıyı felan tutuyor kıza çok tutuldum niyetim ciddi yahu.. 3. Gün yine evden çıkıyorum tam ben çıkınca o da aynı zamanda çıkıp bana günaydın dedi bende nerelisiniz suralıyım siz nerelisiniz dedi buralıyım yeni mi geldiniz buraya evet dedi biraz küçük ama alışırsınız dedim memleketiniz de yakın gidip gelirsiniz ben sizin memlekete çok gitmiştim arabamı satmadan önce güzel yer felan vs asagıda kapıyı açtım teşekkür etti hayırlı işler dedim sizede dedi şimdi ben bu kızla nasıl muhabbet kurabilir nasıl ileri seviyeye gidebilirim fikir verir misiniz nasıl ciddi bir sevgili muhabbetine taşıyabilirim olayı gerçekten çok hoşlandım konuşma tarzından kızın akşam yemek yapıp ikram mı etsem napsam ne yapabilirim yardım edin😅

Asker hemşire ilişkisi tavsiye?