Evli ayrı sayılır mı? evlenmiş mi görünüyorum?

Bundan 6 yıl önce, bir hata yaptım yaşım çok küçüktü. Zorla ailem onunla evlenmemi istedi elaleme ne deriz deyip durdular sürekli miletin ağızılarına bakıyorlar. Neyse o çocuğu istemiyordum çünkü beni aldatmıştı ayrılmak istiyorum sürekli fakat çocuk süre seferinde ailemi kandırdı. Ailem milet beni evlendide ayrıldı görsün diye küçük bi Party gibi düğün yaptılar. Düğünde denemez aile arasında anne babamın kardeşler sadece beyazlık giydim fakat ben çocukla asla bir evde yaşamadım ve RESMÎ NİKAHIM VE DİNİ NİKAHIM OLMADI HİÇ! Ailem bunları milet için yaptı ve maalesef evli ayrı görünüyorum. Buna evlenmiş ayrılmış denebilir mi. O partiden sonra 2 hafta sonra ayrılabildim çok şükür hiç bir beraberliğimiz olmadı aldattıktan sonra zaten bir defalık hataydı! Birlikte yaşamadık!
Ve şu an biriyle konuşuyorum ama kendisine bunu söylemedim çünkü kendisi evli ayrı olmadığı sürece ne olsun olsun dedi kabul etmem ilk olmak isterim adımı duydurmak istemedim dedi, bende ya seversen onu dedim oda seversem ozaman farklı dedi ama kabul etmeyeceğini söyledi baştan ki öyle! Ben hemen 3-4 gündür konuştuğum biriyle hemen geçmişmişi anlatmak istemiyorum güvenmeden. Asla sakladığım bi durum değil ama napacagımo bilmiyorum kendisinden hoşlanıyorum. Ama olmucagına eminim sizce?
Evli ayrı sayılır mı? evlenmiş mi görünüyorum?