Bundan 6 yıl önce, bir hata yaptım yaşım çok küçüktü. Zorla ailem onunla evlenmemi istedi elaleme ne deriz deyip durdular sürekli miletin ağızılarına bakıyorlar. Neyse o çocuğu istemiyordum çünkü beni aldatmıştı ayrılmak istiyorum sürekli fakat çocuk süre seferinde ailemi kandırdı. Ailem milet beni evlendide ayrıldı görsün diye küçük bi Party gibi düğün yaptılar. Düğünde denemez aile arasında anne babamın kardeşler sadece beyazlık giydim fakat ben çocukla asla bir evde yaşamadım ve RESMÎ NİKAHIM VE DİNİ NİKAHIM OLMADI HİÇ! Ailem bunları milet için yaptı ve maalesef evli ayrı görünüyorum. Buna evlenmiş ayrılmış denebilir mi. O partiden sonra 2 hafta sonra ayrılabildim çok şükür hiç bir beraberliğimiz olmadı aldattıktan sonra zaten bir defalık hataydı! Birlikte yaşamadık!
Ve şu an biriyle konuşuyorum ama kendisine bunu söylemedim çünkü kendisi evli ayrı olmadığı sürece ne olsun olsun dedi kabul etmem ilk olmak isterim adımı duydurmak istemedim dedi, bende ya seversen onu dedim oda seversem ozaman farklı dedi ama kabul etmeyeceğini söyledi baştan ki öyle! Ben hemen 3-4 gündür konuştuğum biriyle hemen geçmişmişi anlatmak istemiyorum güvenmeden. Asla sakladığım bi durum değil ama napacagımo bilmiyorum kendisinden hoşlanıyorum. Ama olmucagına eminim sizce?
Ve şu an biriyle konuşuyorum ama kendisine bunu söylemedim çünkü kendisi evli ayrı olmadığı sürece ne olsun olsun dedi kabul etmem ilk olmak isterim adımı duydurmak istemedim dedi, bende ya seversen onu dedim oda seversem ozaman farklı dedi ama kabul etmeyeceğini söyledi baştan ki öyle! Ben hemen 3-4 gündür konuştuğum biriyle hemen geçmişmişi anlatmak istemiyorum güvenmeden. Asla sakladığım bi durum değil ama napacagımo bilmiyorum kendisinden hoşlanıyorum. Ama olmucagına eminim sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bayağı karmaşık bir durumun varmış! Sana şunu söyleyebilirim, eğer resmi ve dini nikahın olmadıysa teknik olarak evlenmiş sayılmazsın. Aile arasında yapılan bir parti bile nikah sayılmaz.
Şimdi bu yeni konuştuğun kişiyle ilgili, eğer ciddiyete gideceğini düşünüyorsan, dürüst olmak her zaman en iyisidir. Doğru zamanda, konuyu açabileceğin bir fırsat yarat ve içini dök. Gerçekten hoşlanıyorsan, ona bu durumu açık bir şekilde anlatmak ve ne olursa olsun dürüst olmak her zaman daha iyidir. Unutma, ilişki güven üzerine kuruludur 🌟😊.
Dediğin gibi, hemen her şeyi dökmek zorunda değilsin, ama saklamak da uzun vadede sorun çıkarabilir. En azından seni anlamayacak biriyle vakit kaybetmemiş olursun. Aşk karmaşıktır ancak doğru kişiyle her şey çözüme kavuşur! 💖✨ Ne olursa olsun kendine iyi bak ve kararlarını kalbinle ver. 💕