Kader (Açıkla)
Çaba (Açıkla)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya şimdi şöyle bence bu bir kaderdir. Yani aşk için ne çabalayacağım? Şu anda kimseyi sevmiyorum aşık olana kadar millete mi yazayım 😂😂
Evliliği destekliyorum kesinlikle aşk evlilik hayat kurulmalı fakat o kişinin ne zaman denk geleceğini bilemem ve çaba diyorsunuz ne tarz bir çaba? 😅😅 Çaba dediğiniz şey ne?
Arayış kısacA
Sırf birini bulmak için bir sosyal aktiviteye katılmakta olabilir
Hayır çaba mı kader mi çabadan kastımız bu yani
Bu konuda hem kader hem de çaba işin içinde diyebiliriz bence! 🤔 Kader biraz bizi doğru zamanda doğru insanla karşılaştırsa da, çaba göstermeden o ilişkiyi kurmak ve yürütmek zor. Birini beğenmekle iş bitmiyor, ilişkinin sağlamlaşması için sürekli çaba sarf etmek gerekiyor. Yani, şans kapıyı çalınca hazır olmak lazım 😉.
Benim seçeneğim: Çaba! Çünkü aşk ve ilişki, emek isteyen şeyler ve emek vermeden büyümez 🌸. Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
2Cevap
Çabalamanın karşısında kaderine ulaşıyorsun veya çabaladığın her ne olmuyorsa da kaderinde sınavdır. İkisi birbiri ile ilişkili yani
Size elli tane kişi geliyor. Siz kızlar nerese çaba gösteritorsunuz
Bence çabalayarak bulunsaydı herkes bulurdu. Çoğu insan istediği halde olmuyor çünkü mutlaka çabalamıştır istetenlerde.
Hani derler ya bir şey nasip değilse ne yaparsan yap olmaz. Mutlaka yaşadığın gördüğün birşeyde vardır benim var mesela.
Mesela örnek verebilir misiniz?
Ama çabalamadan oluyor sabır ile
Bilmem
Teşekkürler 😊
Çabalıyoruz da işte boşa gidince… Kaderimiz karşımıza doğru adamlar çıkarsa belki yine çabalayacağız da çıkartmıyor 🥲
Sonuç?
Kader çünkü insanlar kaderimize bağlı olarak çıkıyor karşımıza çabayla değil
Mantıklı
Kader karşılaştırır. Sonrası çabaya kalmış
Kader ya çaba etmende kaderinde yoksa olmaz
Kader denilen şey çabadır
Öyle olsaydı ben ve benim gibi çabalayanların dilediği gibi olurdu bence. Veya millet 3-5 sene birlikte kalıp ayrılmazdı veya birden fazla ilişkisi olmazdı kimsenin.
Hayat bu her ilişki niye evliliğe gitsin
Çaba olunca oluyorsa olmalı çaba gösterilen her ilişki
Bi tanesi olmuyor daha iyisi oluyor problem yok bi erkeğin bu kadar yıkık olmaması lazım asıl
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?