Sevglimin ailesi uzsk diye istemiyor?

Merhaba iyi günler. 11 ay önce tanıştık 9 aydır da bir ilişkimiz (uzak mesafe) var. İnternetten bir tartışmada tanıştık bana özelden yazdı. İlk önce arkadaştık sonra ilişkiyi başlatan o oldu 3-4 ay oldukça iyiydik sonra 6. ayda yüz yüze görüşmeye başladık şuana kadar 3 defa görüştük uzak olduğumuzu da belirteyim. kova burcu, konyada çalışıyor , ailesi maraşta; benim burcum koç, konyada okuyorum, ailem İstanbul'da. İyiydik ve bu ilişki giderek daha iyi oluyordu. Yaşıyla da ilgili olarak (klasik türk aile yapısı işte) onu evlendirmeye çalışıyorlar. Ailesi de kendilerince haklılar. Maddi durumunu toplayacağını ve beni bekleyeceğini söyledi fakat ailesi anladığım kadarıyla dünürcülük derdinde uzakta oturduğum için ilişkimizi kabul etmiyor aylardır uğraşıyor tanışmayı bile kabul etmediler. Annesi uzun yola çıkamıyor, yakın otursak bile ailen yakın olsun isteyecekler dedi. Tek yolun ailesini karşısına almak olduğunu söyledi ben de bunu kabul edemiyorum büyük vebal bu, ailesine bakması gerekiyor ve tek erkek. Böyle de devam etmiyor aslında ailesiyle yaşamıyor ama arayıp suçluluk hissettiriyorlar "elin masum kızına ümit veriyorsun diye". Numaranı atayım arasın sizi dedim diyor annesi üzerim onu demiş. Benden çok uzaklaştı sabırlıyım, bunu o da söylüyor. Hatta biraz sıkıntılı sanki bunu söylemesi: "senin yerinde olsam beni bırakırdım bu kadar sabır gösteremezdim" dedi. Sevilmek istiyorum ben de çok yoruldum o da yoruluyor ilişkimiz yıprandı fakat sevgi, güven hala var. Senj üzüyorum beklentilerine duygularina cevap veremiyorum ayrılalım dedi daha kötü olacak ilgilenemeyeceğim kötüyüm psikolojim bozuk seni üzmek bana çok koyuyor dedi kabul etmedim bu sebeplerle ilişkimi bitirmek istemiyorum. Sakin konuştum kızdım karşıma aldım inatçı oldum aracı denedim küstüm evlatlıktan reddedetmekle tehdit ettiler diyor. Hayatında farklı problemler de var. Ailesine hala saygım var. Kötüyüm, onu bunaltmak istemiyorum ama çok özledim. Atlatabilir miyiz bu süreci, numaramı atsın mı, ararlarsa nasıl konuşmalıyım ya da boşa mı uğraşıyoruz? Bakışı konuşması şapşalaşması yaşadıklarımız aklıma geliyor. Çok özledim kurtarılır mı?

Sevglimin ailesi uzsk diye istemiyor?