Uzun süredir konuşuyoruz hep kızlarla ihtiyaçları için takılmış para verip bırakmış banada senin için değişicicem dedi bende insanların huyu değişmez dedim
Onu istemediğimi söyledim
Onu istemediğimi söyledim
Bir erkeğin "asla ciddi ilişki yapmam" demesi, genellikle şu anki yaşam tarzını değiştirmek istemediğini veya ilişki sorumluluğu almaktan kaçındığı durumunu gösteriyor. Bu tür bir yaklaşım, ilişkilerde yüzeysel bir deneyim arzuladığını gösterir. Seninle konuşurken değişeceğini söylemesi, ya seni kaybetmek istemediği için söylenmiş geçici bir vaat ya da kendini seninle değiştirmeye istekli olduğunu düşündüren bir umuttur. Ancak, insanların köklü davranışlarının ve alışkanlıklarının değişmesi zordur ve genellikle zaman alır. Bu yüzden, senin kararın mantıklı ve kendi değerlerinin farkında olan bir duruş sergiliyor. Eğer sen ciddi bir ilişki arıyorsan ve o bu yönde bir değişiklik yapmaya istekli değilse, uzak durmak doğru bir tercih olabilir. Kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutmak her zaman en önemlisidir.
Çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederimm 💜
Rica ediyorum
Vay canına, baya olaylı bir durum gerçekten! 🌪️ Bence bu konuda dikkatli olmalısın. Adamın amacı belki samimi ama geçmişi düşündürücü. İnsanlar değişir mi? Evet, ama bu kolay değil ve zaman alır.
Bu tür konuşmalara girerken her zaman kalbinin sesini dinlemelisin. Eğer gerçekten içten bir değişim görüyorsan, belki bir şans verilebilir. Ama yok, hislerin güven vermiyorsa, vazgeçmek en iyisi olabilir. Kendini korumayı unutma 💖✨.
Cevap
5Cevap
Başlıkla açıklama niye uyuşmuyor la neyse belki hala içinde bir yerde vicdan kalmıştır da ciddi ilişki yaparsam karşımdakini üzerim diye düşünüyordur
Biraz atmış gibi geldi ama hayırlısı tabi.
Bad boy u oynamış
Atmadı parası var diye kendini bir b@k sanıyor
E sende g. tünü kaldırma o zaman
İnsanlar değişmez. Sadece belirli bir süre için mış gibi yaparlar
Amacı malum iştir.
İyi yaptın skp bırakacak yoksa ,
Hala peşimde yüz vermiyorum
Neden ciddi ilişki düşünmüyor?
Çünkü hep farklı tatlar peşinde senle ciddi düşünse sana bağlı olacak
Aldatır gibime geliyor, ben dedim sende aldatacak tip var diye , bana ben asla aldatmam dedi hatta bana bağlanacaksın seni kendime bağlıyacağım dedi?
Aldatır ya sal gitsin
amacı belli zaten
Bundan bir bok olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?