Nasıl birisiyle evlenmek isterdiniz?

Ben korumacı birisiyle evlenmek isterdim. Kıskanç olsun ama kısıtlayacak derecede olmasın tabii. Evleneceğim kişinin başkalarına karşı şefkatli olmasını çok istiyorum. Egolu olmasın ama pısırık gibi de durmasın. Kendinin farkında özgüvenli birisi olmasını isterim. Ona sarıldığım zaman güven duygusunu iliklerime kadar hissetmek istiyorum. Aramızda ne yaşanırsa yaşansın günün sonunda barışmış olmayı istiyorum. Küs olsak bile bana sarılarak uyuyan bir adamı tercih ederim. Beni kaybetmekten korksun ya. Ben hiç olmasada hayatımda bir şey değişmez diyen kadınlardan değilim maalesef. Birisiyle evlenirsem eğer onu kaybetmemek için her şeyi yaparım. Maddi durumu önemli değil. Bende çalışabilirim sonuçta. Ve çocuklarına karşı gerçekten sabırlı ve ilgili olmasını isterim. Biliyorsunuz ki bazı babalar kız/erkek çocuklarının travması. Eğer kocam çocuklarıma kötü davranırsa düzelmesi için uyarırım. Uyarımı dikkate almazsa eğer hiç düşünmeden boşarım. Evet kocamı seviyorum ama çocuklarım benim için daha ön planda olur. Onlarda travma bırakmak istemiyorum. İyi bir anne olacağımdan da şüpheliyim gerçi. Onu korumak için istemediği şeyler yapabilirim. Ama kötü anlamda değil. Bir kere belli yaşa kadar giriş çıkış saatleri uzun olmaz. Çünkü ülkenin durumu ortada. Onu eğlenmesini isterim, ölmesini ya da tacize uğramasını değil. Bu konu hakkında başka bir şey diyemem. Kocamın dış görünüşü hakkında ise hiçbir fikrim yok. Eğer birisiyle evlenirsem o kişi benim için dünya yakışıklısıdır zaten. Sadece sadık, şefkatli olsun yeter benim için.
Nasıl birisiyle evlenmek isterdiniz?