Kizlar hocam venimle evlenmek istiypr yurt dışına çikmak icin sizce kabul etmeli miyim?

Arkadaşlar 18 yaşındayım avrupada yaşıyorum benim eski bi hocam var 45 yaşinda onunla eskiden flörtlesmiştim kimse bilmiyor avrupaya yeni geldim uzun zamandır onunla konuşmamıştım hocam evli çocuğu var dün bana aradı işte çıkmak istediğini söyledi beni özlediğini söyledi bide bana dediki benimle kağıt üzerinde evlenir mısın anlaşmalı yani buraya çıkana kadar dedi ben düşünücem dedim düşündüm onunla evlenmek istedim aileme ne dicem ama ailemle aynı evde yaşıyorum ve hocamın yaşi büyük benim için sorun değil ama ailem kabul etmez napicam arkadaşlar hadi diyelimki kabul ettiler aileme bi yalan söylemek zorunda kal cam biz gerçekten evliyiz diye aynı evde taşımazsa nasıl davranan ki ben ona ayni yatakta mi yatcaz karısı zırt birt ararsa ben napicam ve yanımda yarı çıplak kalırsa ben alışık değilim bir erkekle aynı evde kalma ama 1 yıllığına onunla evlenmek istiyorum çünkü ona aşığım arkadaşlar bana akıl verın napmaliyim

Kizlar hocam venimle evlenmek istiypr yurt dışına çikmak icin sizce kabul etmeli miyim?