Aşk İlişkileri Erkeklerin çiçek gibi olduğuna katılıyor musunuz 🤭🤭oy ve yorumlarınızı bekliyorum 🤗🤗? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Çiçeğim gelsene Çiçek gibi sevsene Yine bana eskisi gibi sen tatlısın desene Soruna bayıldım Rozzz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkeklerin çiçek gibi olduğuna katılıyor musunuz 🤭🤭oy ve yorumlarınızı bekliyorum 🤗🤗? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çiçek gibiyim sevin beni 😂 1 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahahah onu mu seçtin 🤭🤭🤭 Yorumla
вeyeғendi Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 1 yıl Erkek naz mı yaparmış bu yazı kızlar için yazılmış 😂 vee biz çiçek falan değiliz çiçek sizsiniz 😌 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. @aynadakiajan @yeterhayeterhayat @Kauren @jkskaksksşaşaş Erkekler çiçektir 😇 4 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Teşekkürler. Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Rooz son seçenek benim için yapıldı di mi? 🤣🤣🤣 1 3 Yorumla Rozes52 1 yıl Evet Melikeeee 😂😂🤭 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl İlk göz ağrım. 🥹 Yorumla Rozes52 1 yıl Kuzum benim🥲🥲🤍🤍 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkeklerin hor görülüp şiddete uğradığı şu günlerde bu soruna çok sevindim roozzzz teşekkürler 😂😂😂 2 2 Yorumla Semih6934 1 yıl Konuş knk 😂😎 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @Semih6934 😂😂😎😎 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. https://youtu.be/tTZzHxpoWWE?si=EIHtHIl8xlvN-lNU 1 1 Yorumla schrodçg 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/wbCDb5nOfsYbu malamut adamın şarkısı geldi aklıma sebepsiz efuasdfas 1 0 Yorumla
Naturelive Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Erkekler erkekdir, çiçek senin bab. ndır desem olmaz mı 🤣Kızlara çiçeğim, bayan vs diyince senin babandır diyolar 😂 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel çiceklere benzetilecek adamlar da var ama çoğu kaktüs olur anca:) 2 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Bizi bi salın artık 😅 herşeyde erkekler erkekler erkekler 😅 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Plastik çiçek de bu kategoriye giriyor mu 🤔 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben çiçek değilimOlsam olsam ormandaki ayıp olurum dermişim🤪🤪😂😂 1 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Çiçek olmak gibi hayalimiz yok. Sizler bizim çiçeğimizsiniz öpüyoruz kokluyoruz. 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. İki insanın medeni olduğu her hali çiçektir 😉🫶🩷 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Haklısınız Elit bey 🤭🤭🤭🤗🤗🤗 Yorumla Elite_joys 1 yıl Miss Rose🖐😄 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çiçek gibiyiz tabi de illa orkide değil 🤣 1 8 Yorumla Rozes52 1 yıl Oyunu yaptın mı 🤗🤗🤗😂 Yorumla Gökay90 1 yıl Hafızana maşallah 😊 evet yaptım destek almak zorunda olduğum kısımlar oldu 😂 yeğenler mafetti tekrar Çin’den malzeme almam lazım bekletiyorum öyle 😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Onu mu diyorum lan ben 😂🤣🤣🤣🤣 neyse onuda öğrenmiş olduk 😂😂😂😂 soruya oy demiştim Gökay noldu sana 🤭🤭🤭 Yorumla Gökay90 1 yıl He ahahahah 🤣evet verdim oyumu Yorumla Rozes52 1 yıl Hangi seçenek göremiyorum ben🤭🤭🤭😂😂😂 Yorumla Gökay90 1 yıl 3. Şık işaretlemişim 😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Evet köşede bi erkek gözüküyor 🤭🤭🤭😂😂😂😂😂😂 Yorumla Gökay90 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bizden ne istiyorsun anlamadım ki, her defasında erkeklere sallayıp duruyorsun 1 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Naz yapan erkek bir zahmet regl de olsun 🤣🤣🤣 2 2 Yorumla Angela95 1 yıl Ne guzel olur Yorumla colorfulpeople 1 yıl 🙃🥰 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Adam gibi adam olan erkekler çiçektir başımızın tacıdır 😊çünkü biz prenseslere çiçek yakışır... 2 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler kendilerine çiçek alabilirler. 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne çiçeği ne çiçeği 😂 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu yazan da bir erkek kesin 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cicegiz biz ama siz odun anlamionz 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Erkekler güldür maa çiçektirr. 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Erkekler nsrin varlıklardır kiymetini bilin 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Öküz den çiçeğe evrilmişiz oda iyi 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Aynen gül cicegi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çiçek gibiyim sevin beni 😂
Ahahahah onu mu seçtin 🤭🤭🤭
Erkek naz mı yaparmış bu yazı kızlar için yazılmış 😂 vee biz çiçek falan değiliz çiçek sizsiniz 😌
@aynadakiajan @yeterhayeterhayat @Kauren @jkskaksksşaşaş
Erkekler çiçektir 😇
Teşekkürler.
Rooz son seçenek benim için yapıldı di mi? 🤣🤣🤣
Evet Melikeeee 😂😂🤭
İlk göz ağrım. 🥹
Kuzum benim🥲🥲🤍🤍
Erkeklerin hor görülüp şiddete uğradığı şu günlerde bu soruna çok sevindim roozzzz teşekkürler 😂😂😂
Konuş knk 😂😎
@Semih6934 😂😂😎😎
🤣🤣🤣🤣
bu malamut adamın şarkısı geldi aklıma sebepsiz efuasdfas
Erkekler erkekdir, çiçek senin bab. ndır desem olmaz mı 🤣
Kızlara çiçeğim, bayan vs diyince senin babandır diyolar 😂
Güzel çiceklere benzetilecek adamlar da var ama çoğu kaktüs olur anca:)
Bizi bi salın artık 😅 herşeyde erkekler erkekler erkekler 😅
Plastik çiçek de bu kategoriye giriyor mu 🤔
Ben çiçek değilim
Olsam olsam ormandaki ayıp olurum dermişim🤪🤪😂😂
Erkek adam çiçek olmaz bizi salın bi :D
Çiçek olmak gibi hayalimiz yok. Sizler bizim çiçeğimizsiniz öpüyoruz kokluyoruz.
İki insanın medeni olduğu her hali çiçektir 😉🫶🩷
Haklısınız Elit bey 🤭🤭🤭🤗🤗🤗
Miss Rose🖐😄
Çiçek gibiyiz tabi de illa orkide değil 🤣
Oyunu yaptın mı 🤗🤗🤗😂
Hafızana maşallah 😊 evet yaptım destek almak zorunda olduğum kısımlar oldu 😂 yeğenler mafetti tekrar Çin’den malzeme almam lazım bekletiyorum öyle 😂
Onu mu diyorum lan ben 😂🤣🤣🤣🤣 neyse onuda öğrenmiş olduk 😂😂😂😂 soruya oy demiştim Gökay noldu sana 🤭🤭🤭
He ahahahah 🤣evet verdim oyumu
Hangi seçenek göremiyorum ben🤭🤭🤭😂😂😂
3. Şık işaretlemişim 😂
Evet köşede bi erkek gözüküyor 🤭🤭🤭😂😂😂😂😂😂
😂😂😂
Bizden ne istiyorsun anlamadım ki, her defasında erkeklere sallayıp duruyorsun
Naz yapan erkek bir zahmet regl de olsun 🤣🤣🤣
Ne guzel olur
🙃🥰
Adam gibi adam olan erkekler çiçektir başımızın tacıdır 😊çünkü biz prenseslere çiçek yakışır...
Erkekler kendilerine çiçek alabilirler.
Kaktüs olabilirler😂
Çiçek gibiyiz bence de
Ben bir papatyayım. 😂
Orkide olduklarına kesinlikle katılıyorum 😂
Ne çiçeği onlar okuzdur okuz
Ne çiçeği ne çiçeği 😂
Bunu yazan da bir erkek kesin
Çiçekmi şakamıdır
Cicegiz biz ama siz odun anlamionz
Erkekler güldür maa çiçektirr.
Erkekler nsrin varlıklardır kiymetini bilin