Sevgilim 2 saatlik yolu gelmek istemiyor? Ben o çalıştığı zamanlar o yoruluyor diye hep işyerinin önüne gittim? Önemsemedi?

Benim erkek arkadaşım çalışıyor ve ikimizde aynı şehirdeyiz. Ben 2 haftalığına başka şehire gittim. Geldiğimde nöbetçi yurt onun olduğu yere 2 saat uzaklıkta bir konumda ama aynı şehir. Neyse buluştuk ve benim onun olduğu konumda işim vardı onun olduğu tarafta buluştuk. İzinli gününde eşyalarımı Beraber benim yurduma 2 saatlik mesafeye götürdük. Neyse şimdi biz yine orta noktada buluşma kararı aldık. Buluşcağımız gün sabah kalkıp , orta nokta ikimizede 1 saat, Şimdi oraya gelene kadar terlicem çok sıcak falan dedi ve ben bozuldum bayağı. Tamam dedim ama soğuk yaptım. Aradı beni yaptığının hatalı olduğunu söyleyip benden özür diledi ve gönlümü almak için de bir sonrali izinli gününde benim yurduma yani 2 saatlik mesafeyi geleceğini söyledi. Anlaştık falan. Yarın buluşcaz. Bugün akşam dediki orta noktada buluşalım dedim beni almicak mısın gönlümü almak için gelcektin falan. İşte grl orta noktaya yorma beni dedi. Ben artık cidden sinirlendim tartıştık. Düşüncesiz ve bencil olduğumu söyledi. Zaten beni kırdığı için grlmeyi kendi söyledi. Her kızın hoşuna da gider sonuçta senin için geliyor sevgilin o kadar yolu çekiyor. Gönlünü almak için çaba gösteriyor. Bu durumun hoşuma gitmesi onu rahatsız etmiş ve tartıştık bundan. Sonra dedimki en sonunda tamam gelme istemiyorum. O da dediki zaten gelemem hiç sıcağın altında o kadar yol hiç gelemem dedi. Bende telefonu yüzüne kapattım. İnsanlar uzak mesafedeki ilişkileri için km lerce haftada 1 en az yol gidiyorlar. Sen mutlu olcaksın beni düşünen yok diyor. Ve dediki benim gibi sevgili bulamazsın her şeyine yardım ediyorum eşyalarını taa yurduna taşıdık. Ben de dedim keşke kardeşimle taşısaydım yolda tanımadığım erkek bile yardım ediyor dedim hani kız olduğumdan. Sonra bu lafım için özür diledim kırıcı olduğundan ama o hiçbir şekilde beni kırdığını anlamadı. Verdiğim bütün emeklere yazıklar olsun dedi Bana küfür etti nankör dedi. Ben napcam fikir verin bana nolur
Sevgilim 2 saatlik yolu gelmek istemiyor? Ben o çalıştığı zamanlar o yoruluyor diye hep işyerinin önüne gittim? Önemsemedi?