Gizli Üye(30-35)1 yılValla benim gözlemlerime göre çok sessiz sakin gözüken erkekler daha sıkıntılı oluyor. Belli de olmuyor tabii ama nedense böyle gözlemledim ben. Bi de senin belli başlı kurallarının olması lazım. Mesela ben kesinlikle evde buluşmam dersen tepkini koymuş olursun ve seni kullanmaya yeltenemezler. Ama orası da olur orada da buluşalım burada da buluşalım dersen kullanılırsın. Ben biraz böyleydim, artık sınır çiziyorum. Biraz mesafeli olmak her zaman daha iyi oluyor. Zaten senin bu sınırlarına saygı göstermeyen insan da seni sevmiyor, seninle amacı başka demektir.
03 Yorumla- 1 yıl
Kullanıldıktan sonra sınır çizsen ne yazar 🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@chadolmamlazım zararın neresinden dönsen kardır, tecrübelerle büyüyoruz😊
- 1 yıl
Büyük bir zarar olmuş ama bu biraz akıllı olmak lazım
En İyi Cevaplar
Bazılarının bakışından olsun hareketlerinden olsun hatta ses tonundan bile anlaşılıyor. Asosyal ya o, utangaç biraz deyip sevgilisinin hareketlerini kafaya takmayan arkadaşımı daha ilk hafta tartışma ortasında "susturma" amacıyla öpen de oldu. Ne kadar çocukta terslik var desek de dinlemedi de sonrası zaten belli. Seni seviyorum deyip başka arkadaşımı kandırarak namusu bozan haysiyetsiz de oldu, gözü de hep başka yerlerdeydi ama arkadaşımı inandıramadık. Ya bildiğin çocuk parkında otururken normal bol kot üstü bol sweat giymeme rağmen başka banktan bana rahatsız edecek şekilde bakanlar bile oldu. Sonuncusunu yanlış anlaşılma diyerek geçiştirsem de yanımda olan arkadaşım bile rahatsız oldu diye kalktık ki kendisi de bir erkek. Yani insan evladı sayılmayacak kafa yapısında olanları bir şekilde hep anlıyorsun ama dikkatli olunca sıkıntı çıkmıyor çoğu zaman. Bazen gerçekten de anlaşılması zor oluyor ama yakın olunan ve güvenilen arkadaşın veya kuzen kardeş falan varsa onlara şüphelendiğin kişiyi arkadaşın olarak tanıştırman iyi olabilir. Sen anlamadıysan en azından başkası anlayabilir. Ama her ne olursa olsun evlenmeden şüpheyi elden bırakmaya gerek yok bence. (Çok uzun oldu abla ya pardon lxdlhgddl)
15 Yorumla- 1 yıl
Namusunu zorla mı bozmuş da erkek suçlu oluyor?
Soran1 yılGayet güzel yazmışsın
- 1 yıl
@chadolmamlazım Gerçekten o kadar şey içinde buna mı takıldınız? Ne söylesem bilemiyorum. Kesin burada erkek düşmanlığı falan diye algılarsınız açıklamaya çalışsam, o yüzden başka örnekle açıklayayım. Sizce kandırılıp saflığından yararlanılan, dolandırılmış biri mi suçludur yoksa o kişiden yararlanarak çıkarlarına ulaşan insafsızın teki olan dolandırıcı mı? Bunda da dolandırıcı değil dolandırılan hatalı diyorsanız daha fazla konuşma gereği duymayacağım zaten. Bunun cinsiyetle alakası yok, insanlıkla alakası var. Genelleme de yapmıyorum burada, tüm erkekler kötüdür falan gibi bir düşüncem yok. Sadece dünyada gereğinden fazla karaktersiz insan var, ister erkek ister kız olsun.
- 1 yıl
Saf olmayın o halde saflar bu devirde kullanılır nikahsız ilişki büyük günah ayrıca
1 yılAnlayamazsın. Cinsiyet ile alakası yok. Kimisi niyetini öyle güzel saklar ve öyle güzel kelimelerle ifade eder ki, kötü niyet olduğunu anlayamazsın...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey halemsuu! 🌟 Bir erkeğin kötü niyetli olup olmadığını anlamak bazen zor olabiliyor ama dikkat edebileceğin bazı işaretler var. Mesela sürekli yalan söylüyorsa, sana ve çevrendekilere saygısız davranıyorsa dikkat et. Güven önemli, içgüdülerine güven ve rahat hissetmediğin anlarda bunu sorgula. Unutma, kimse seni sürekli sorgulanacak hissettirmemeli. Sen harikasın ve saygıyı hak ediyorsun! 💖✨
02 Yorumla
Soran1 yılKime güvencez aşko
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh halemsuu, bazen zor tabi 💔 Ama kendine güven, sezgilerin genellikle yanılmaz. Güven ve saygı gösteren kişileri hayatında tut. Unutma, sen çok değerlisin! ✨💪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılZamanla anlarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBak ister iyi ister kotu niyetli olsun senin sınırların olduktan sonra cok zarar gormezsin. Mesela ornek; seninle sevgili iken seni yataga atabilmek icin birsuru evlilik vaadi verir , evlenicez cocuklarimiz olcak vs vs diye senin aklini celmeye calisir , seni seviyorum , biz sevgiliyiz bu seyler normal falan der mesela. Sonra isi bittikten sonra " yapmasaydın " der ve o an kudurursun. Sorun şuki ilerde gercekten guclu ve iyi niyetli bir erkekle karsilasinca sirf bu kirli gecmis yuzunden nextelenebilirsin.
Seven sevdigine evlenmeden dokunmaz , dokundurtmaz bunu kafana sok. Ya iste beni seviyoru ama o deme. Seven boyle yapmaz , senin icin ölüp bitiyosada babandan istesin d.
Neyse sonuc olarak kirmizi cizgilerin olacak iste.
518 Yorumla
Soran1 yılİyide ben zaten evlenmeden asla dokundurmam ki. Bu banada ters bir şey sadece ilişki değil öpmek bile olmaz asla. Bu yaşıma kadar olmadı çok şükür bundan sonrada olmayacak. Öyle birinden uzaklaşırım direk ama bazıları kendi kirli geçmişini gizliyor
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef gizliyorlar. Birde dah 18 sin , universtete gidince boyle olmaya devam etmen daha da onemli. Aferin
Soran1 yıl28 im jsjsj
Cevap sahibi1 yılSenin daş*klarina beton yetmez ablam. Bu yasa kadar korumussun kendini afferin sana be. Herseyin en en en iyisini hakediyorsun varya.
Soran1 yılİyi birsey dedin diye düşünüyorum 😂😂
Cevap sahibi1 yılİyi degil cok iyi bisey dedim :))
Soran1 yılAhhaha ilk tabir erkeklere denir ya o yüzden teşekkürler o zaman 😂
Cevap sahibi1 yılYaw yok onun anlamı şu "cizginizden saşmamaniz ve buyuk bir iradeye sahip oluşunuz " demek.
Soran1 yılAnladim anladım iltifat ettin teşekkürler 😂
Cevap sahibi1 yılİyi, nerelisiniz peki bunu merak ettim
Soran1 yılSitede söylemiyorum üzgünüm
Cevap sahibi1 yılMesela ben istanbulluyum , yani 20 milyonun icinde benimi bulacaklar.
Bulamaz kimse yani tc soylemedikce.
Soran1 yılOlsun niye bilsinler ki😂
Cevap sahibi1 yılYani sorma amacim şu
Kiyi sehirlerinde yasiyorsaniz ve boyle bir kisilige sahip degilseniz harbiden takdir edilesi birsey , ama yasadiginiz yerde hic erkek falan yoksa veya az ise boyle bir kisilige sahip olma imkaniniz dusuk.
Yasadiginiz yer İzmir antalya mugla mersin gibi yerlermi yoksa kırsal bir kesimmi?
Cevap sahibi1 yılHer turlu iyisiniz ama onu soyliyim, kirsalda da olsaniz kiyidada olsaniz yine iyi
Soran1 yılİç kesimlerdenim diyim ama onunla alakası yok olduğum yerde ben gibi olanda çok her haltı yiyende
Cevap sahibi1 yılAnladım , her turlu iyisiniz zaten :)
Soran1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bir yerden sonra net belli ediyorlar ya, yaklaşımı, dediği şeyler vs
33 Yorumla
Soran1 yılValla profesyonel oyuncuda gördüm
Soran1 yılValla hatırlamıyorum baya eski bi olay bu 😂 asla belli etmedi konuşmayi kestikten sonra ben kendi yöntemlerimle ne... olduğunu öğrendim bdhdhdhd
1 yılBi iyidir, bi kötüdür. Sorarsın bi şeyim yok, sorarsın eski sevgilimi özlemedim yoook. İyi davranır unutturur. Tekrar başa sardırır. Sorarsın bi şeyim yok. Sorarsın eskiler mazi oldu der. Günlerce yazmaz, merak edip aramaz. Merak edip yazarsın miklemez. Kötü erkek tanımıdır bu. Kimde görürsen trafik polisi gibi geç geç hareketi yap.
116 Yorumla- 1 yıl
Puhaha
- 1 yıl
@EvcimenOkuz okuması çok zevkli oldu. Bu işte ustayım.
- 1 yıl
Çatlak garı 😜
- 1 yıl
@EvcimenOkuz senin hesap noldu? @sozsuzzaman gibi ban mı yedin? 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Cehennemi yaşadım dalga geçme lan 😂
- 1 yıl
@melankolikmelaike öldü
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı bulmak için geri geldim 😜 - 1 yıl
Safiyeeemm senden bahsediyor. 🤣🤣
- 1 yıl
Onun memesi inek biciği gibi be 😜
- 1 yıl
@EvcimenOkuz sus bakim. Bulup da söyleniyon.
- 1 yıl
Yok yavrum İllede 75b olacak Ben küçük meme seviyorum inek bıcığı gibi meme değirmen taşı kıvamında kalça senin olsun
- 1 yıl
@EvcimenOkuz safiye çok güzel bi kere hhhıhh.
- 1 yıl
Senden bile mi yavrum 😜
- 1 yıl
@EvcimenOkuz ben sitenin en çirkiniyim arkadaşlar beni eleyin.
- 1 yıl
Kibariye kılıklı garı 😜
- 1 yıl
@EvcimenOkuz yo şaziment ben. Hadi gittim ben. 🤣
- 1 yıl
Memene iyi bak. 😜
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. İnsanların niyetlerini kolayca anlamak zor olabilir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kötülük tanımı da kişiden kişiye değişen bir şeydir bence. Sana kötü gelen bana gelmeyebilir gibi. Bunu anlamak için , o kişinin hali ve tavırları senin beklentini karşılıyor mu? Senden absürt beklenti ya da istekleri var mı diye bakabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yıldavranislarindan sana olan hareket ve konusma uslubundan
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılIki hafta sonra anne ve babasını gönderip seni istiyorsa ve evlenene kadar senin elini dahi tutmuyor ise bu erkek düzgündür aksi haldeki erkekler çöp
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKast ettiğin kötü niyet seks istemesi ise. Şu cevabı veririm: Erkekse Kötü Niyetlidir. İşaret aramaya gerek yok.
Ama bence kötü bir şey değil. Bütün doğada olan biten bu zaten.
11 Yorumla
Soran1 yılNe alaka evlenince yapılır bu evlenmeden doğru değil
İyi numara yapıyorsa anlayamazsınız. Mesele ne kadar rol yapabildiği ve nereye kadar sabredebildiğine göre değişir. En güzeli bu tarz insanlardan uzak kalabilmek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Eger biri sana hadi skişelim diyorsan bu kötü niyyetli değildir sadece isdediğini belli ediyordur. Ama biri hafi gel bana akşam film izleyelim diyorsa kesinnn kötü niyyetlidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla kanka o zaman işi. Hani yapmacık bir deneme simülasyonunda belli olmaz. Gerçekten ciddi bir olay turnusol kağıdı gibidir
012 Yorumla
Soran1 yılNedeceğuzzz
Soran1 yılHahahha bunlar hayal dünyası
Soran1 yılÖyle maalesef sapık adama git adam ol de seni dinleyecek mi onun kafa başka alemde umrunda bile olmaz. O yüzden ayrım yapmak önemli
- 1 yıl
Sende haklısın abla bizde de aynı problem var. 1 tane kendini bilen kız çıkmıyor ya para ya şov peşinde kimi uçkur derdinde bende kullanılıp atilmiyim diye ağırdan alıyorum. Hazır tipde iyi ya hemen egoist kendini beğenmiş diye arkamdan yapıştırıyorlar 😒. Abla ben kendimden yol çıkmam gerekirse bence sağlam adam güven veren adamdır
Soran1 yılHaklısın kizlardada ayni durum varmış. Gerçekten kötü bir şey varsa hissediyorsun ya
Soran1 yılEe sonra ne oldu
Soran1 yılYok artık
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu hiçbir zaman anlayamazsın ama burada tek suçlu erkekler değil kadınlar da suçlu bazı kadınlar her şeyini erkekleri çok rahatlıkla açıyor erkeklerde bütün kadınlar aynı sanıyor ben erkek olsam ben de öyle düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılİşte o hiç belli olmuyor..
Bazıları çok iyi oyuncu olur Bazıları doğal olur... zor zamanında anlan
00 Yorumla Anlaşılamaz. Son ana kadar kötü niyetini çok güzel saklıyorlar 😒😒
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yılanca konuşabildikleri için anlamak zor oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlasilir her turlu. Anlamamk icin ekstra zekasiz olunmasi gerek
21 Yorumla
Soran1 yılBazilari iyi oynuyor
1 yılTürk erkeğinde kötü niyet hiç olmaz bacımmmm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılKonuşması tavrı belli eder, bazende zamanla belli eder
00 Yorumla
1 yılburada ki kadınlar bu konuda ileri seviye de doktora sahibi... Sor söylesinler sana :)
00 Yorumla
1 yılYüzüne bakıyorsa iyi niyet eder kalçana bakıyorsa kötü niyetlidir ölçü bu
00 YorumlaÇoğunlukla lüzumsuz ve aşırı ilgiye sahip kişiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılAnlamaya gerek yok, her erkek kötü niyetlidir zaten.
00 Yorumla
1 yılüzerine kutsal su at
11 Yorumla
Soran1 yılBxbxbxhxhhxxkkdjdj
Gizli Üye(25-29)1 yılArtık bu sitedeki insanlarla konuşmaya ara mı versen diyorum? Hepsi sapık işte daha neyi deniyorsun kral
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılgüzel güzel masumane öpüşürken, elini tutup şeyine koyuyosa kötü niyetlidir
02 Yorumla
Soran1 yılİgrencsin. Ben öpüşmem bile evlenene kadar dediğin şeye bak
Cevap sahibi1 yıl😅ok ozaman 👍
Gizli Üye(36-45)1 yılgüvenmiyorsan kurcalamayacaksın, iyisi de kötüsü de güvensiz bölgede
03 Yorumla
Soran1 yılBazen güvenmesende konuşmak istediğin insanlar oluyor şeytan tüyü galiba
Cevap sahibi1 yılsanmıyorum. umut körlüğü
Soran1 yılOlabilir
Gereğinden fazla ilgi gösteriyorsa ve aniden onu denemek amaçlı farklı sohbete yönel hemen dökülür zaten aslında bu kadar basit ve kolay cinsiz, kadınlar çok fantastik anlaması cok zorr ndndndd
06 Yorumla
Soran1 yılFazla ilgi göstermemesi mi gerekiyor
Soran1 yılHmm ama bazen tanımak isteyip tersleyince içinden canavar çıkan oluyor
Soran1 yılAnladım gibi teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes kendini belli eder, yeterki görmek iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın kötüyü sever ki zaten, niye sorguluyorsun 😂
00 Yorumla
1 yılCilve yap çok hızlı reaksiyon verirse kötü niyetli demektir.
14 Yorumla
Soran1 yılHmm bundan emin değilim o zaman herkesle flörtleşiyor gibi olurum. Düşünsene ona cilve yap olmadı buna yap olmadı şuna yap bu benlik değil
- 1 yıl
Adamın koynuna gir demiyorum hayatım libidosunu okşa biraz. Art niyetliyse ceylan görmüş aslan gibi daralmaya başlar seni.
Soran1 yılOhoo artniyetli değilse beni sapık zanneder
- 1 yıl
Edebilir ona bir şey diyemem bak.
1 yılYaptıklarından hareketlerinden bakışından duruşundan herşeyi belli eder
10 YorumlaEve cagrıyosa kotu niyetlidir
21 Yorumla
Soran1 yılSoruya tekte cevap verebilen tek kişi
1 yılÜslubundan ve karakterininden
11 Yorumla
Soran1 yılNe oyunculuklar gördü bu gözler bi bilsen
1 yılAnlasilamiyorsa kotu niyetlidir
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl hocam sjsj
- 1 yıl
Soru isareti varsa kotudur iste niyetix😀
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Çok manipülasyon yapmasından anlaşılır
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılHmm anladim sagol kankam
- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılSinsi olur erkekler cok zor zaman alır
01 Yorumla
Soran1 yılBazilari bastan rengini belli ediyor bazilari yalanci sinsi oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Kötü niyetli derken organ mafyası çıkması gibi mi
01 Yorumla
Soran1 yıl🙃🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKendine benzetiyorsan demek ki kotu niyetlidir
01 Yorumla
Soran1 yılVauvvv
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik yaşama anlarsın
11 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
Kötü niyetten ne anladığına bağlı
04 Yorumla
Soran1 yılSapık vs
Soran1 yılNasıl
1 yılKötü niyetliden kasıt nedir?
09 Yorumla
Soran1 yılSapık vs
- 1 yıl
Sağlıklı her erkek cinsellik ister. Buda konuşmasına yansır. Er veya geç🤷🏻
Soran1 yılSağlıklı öyle mi
- 1 yıl
Yani kuşu ötüyorsa😃
Soran1 yılÇok saçma bunun kadınları rahatsız ettiğini bilmelisiniz
- 1 yıl
Ben kimseyi rahatsız etmem ben olanı söylüyorum bu işin sonu er ya da geç o konuya gelecektir.
Soran1 yılİlerdeki eşim dışında bi erkek bana cinsellik konusunu açınca anında soğuyorum
- 1 yıl
Burada mı açıyorlar.
Soran1 yılEvet ama reeldede öyle garip tipler gördüm.
1 yılHal ve hareketlerinden
10 Yorumla
1 yılKime gore kotu neye gore kotu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTavrı tarzı konuşması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gelecek düşünmüyorsa
02 Yorumla
Soran1 yılOhooo sapıkların hepsi gelecek düşünür gibi cümleler kurar bunu gördük
Cevap sahibi1 yılDoğru bu da var
Gizli Üye(30-35)1 yılKötü niyet derken neyi kast ediyorsun?
016 Yorumla
Soran1 yılSapık vs
Cevap sahibi1 yılYani kendini belli eder o kişi ama seni seven senin rahatsız olucagini bilir. İyi davranır ne bileyim bebeği gibi sever.
Soran1 yılBelli olmuyor bazi sapıklarda öyle
Cevap sahibi1 yılAllah korkusu var mı onu sor
Soran1 yılBenim olduğunu bildiği için bu konuda yalan söyleyen oluyor
Cevap sahibi1 yılEkler misin konuşalım
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılİşteyim lütfen
Soran1 yılTesbit ettim birini
Cevap sahibi1 yılBeni tanimadan nasıl böyle konusuyorsun ki
Soran1 yılKonuşalım diye lütfen demişsin
Cevap sahibi1 yılÇünkü değer verdiğimden dolayı öyle söylüyorum hoduk gibi mi söyleseydim
Soran1 yılBana mi değer veriyorsun
Cevap sahibi1 yılSende bir bireysin yani ve nazik olmaya çalışıyorum
Soran1 yılKibarca reddediyorum
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim ama yargısız infaz kötü bisey 😊
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Hissedersin
11 Yorumla
Soran1 yılBen hissediyorum ama hislerimle gördüklerim ayni çıkmayınca yanılıyorumdur günahını almayayım diyorum hissettiğim gibi çıkıyor. Haklisin yani
- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılKonusmasindan
10 Yorumla Anlayamazsın
16 Yorumla
Soran1 yılAnlayan cok
Dene onu konusunu falan aç devam ederse anlarsın
18 Yorumla
Soran1 yılO zaman düzgün biriyse beni sapık zanneder
Soran1 yılKonu oraya kayiyor demi
Soran1 yılBakıyorum yorumlara daha ona gelmedim djdn
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSorarak
01 Yorumla
Soran1 yıl:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKötü niyet derken
07 Yorumla
Soran1 yılSapık vs
- 1 yıl
Az önce birini anlamışsın demekki zor değişmiş 😂
Soran1 yılO yorumlardaydi ama
- 1 yıl
Farkı ne
Soran1 yılTanimam etmem ama konuştuğun insana güveniyorsun ister istemez ama o kendini yanlis tanıtıyor
- 1 yıl
Bir insanın tavırlarından hissedersin kadınlarım 6 cı hisleri kuvvetli dir farkeden ama kendisinde istiyordur o duygularına galip gelemez bile bile lades dedikleri yaşanır genelde
Soran1 yılDoğru
1 yıldavranislarindan anlarsin ya
09 Yorumla
Soran1 yılBazıları iyi oynuyor
- 1 yıl
haklisin, kadinlar da oyle ama, mesela seninki nasil oynuyo
Soran1 yılKendini olduğundan çok farklı gösterenler var
- 1 yıl
evet evet cok fazla var, sen nerede yasiyorsun insan tipi sehirden sehire de fark edwr
Soran1 yılOnu söyleyemem
- 1 yıl
ankaraysa bir kahve ismarlamak isterim
Soran1 yılBen istemem sağol
- 1 yıl
sen saol hayirli geceler
Soran1 yıl✋🏻✋🏻
1 yılAnlaşılır ama biraz uğraşmak gerek.
00 Yorumla
1 yılSana yaklaşımı belli eder
00 Yorumla
1 yılmemelerini cek at belli olur
00 Yorumla
1 yıldavranış konuşma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyisi var mı
11 Yorumla
Soran1 yılElbet vardir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!