aylar sonra eski sevgili gizli numaradan ararmı ararsa amacı nedir?
Arkadşlar acil cevaplarınızı bekliyorum ?
Arkadşlar acil cevaplarınızı bekliyorum ?
sımdı sen gercekten sevıyorsan eskı sevgılın senı 14 subattan berı arar yapman gerekn basıt, bı face hesabı ac onunla olan resmlernı koy, ve onu bekledıgını bılsın, o bı boslukta ve senı sık sık kontrol etme sebebı ıse senın hayatnda bırı varmı dıye kontrl edıyor öte yandan o bırnı bulma asamasndadır senı yedekte bekletıyordur kafasna gore bırnı bulamazsa sana donecektır bu arada hem yardım ısteyıp hemde yaptgn hıc hos degıl ok?ama ınsanlık namına ben yardm edym sana sana donme ıhtımalı az
Sen de gizli soruyorsun birbirinize benziyorsunuz.
Arar tabiki ama aylar sonra aramasının tek sebebi var bana göre :) Bir başkasına aşık oldugunu sanıp senden ayrıldı ve ondan tekmeyi yedikten sonra senin değerini anladı ama yüzü yokki seni arasın ancak öyle gizliden dinler kapatır:) Ve sana tavsiyem asla Şans verme Pişman olrsun;)
aramaz. muhtemelen baskası yada başkası. ama o değil. ümitlenmek için çok geç çoktan eskin olmuş zaten. sallama ve git yat
Cevap
14Cevap
Mrbalar ben bes yıl boyunca bir kızla cktm hersey cok guzel gıdıyordu cok sevıyorduk bır bırımızı ama hıc bır neden yokken bana dedi senden ayrılmak ıstıyorum sogumusum senden ıste bende neden sordum yok dedi fakat bundan ıkı gün önce bana gızlı numaradan mesaj atms senı sevıyorum yazms ben kıza sordum mesaj atım cevap vermedı ben ona dedım bana bısey suyle evet hayır bısey de ben hayatıma bakayım kız hıc bur bir sekılde cevap vermıyor bunun ıcın ne yapabilirim
gizli no onun oldugunu nerden bılıosun oncelıkle.diyelımkı o gercekten istiosa gizliden aramaz.şu an bi boşlukta sanırım herhangi biriyle beraber değil yatutarsa hesabı dikkatli ol oltaya gelme hemn...
genelde kızlar yapar.
1. numaranı değiştirip değiştirmediğini öğrenmek için
2. sürekli yapıyorsa birileriyle sürekli konuşup konuşmadığını öğrenmek için
Hahahah :D Bi diyalogumuz olmuştu bizim böyle bi ablayla çok gülmüştüm onu hatırladım.Erkekler eski sevgiliye aylar sonra tekrar mesaj atıyosa ya aradığını bulamamıstır yada azmıştır demişti :D muhtemelen 2. :D
yanlışlıkla ben aradım sanırım seni .. genelde sapıklık yapmak istediğim zaman numaramı gizlerim .. neden cevap vermedin aramama ?
bizde sevgilimle ayıldıktan 11ay sonra o gizliden aramıştı ve böylece barıştık.
11 ay sonra nasıl barıştın:D bir yıl bende sevgi namına bişeycik kalmazdı şahsen
kötü ayrılmamıştık.ve unutamamıştım.onun yerine kimseyi koyamadım.o da unutamamıştı ve geri döndü.şimdi 3buçuk yıldır beraberiz ve çok mutluyuz.melis sen demekki gerçekten sevmemişsin..
oww nasıl oldu bu :D
gerçek sevgi olunca oluyor ancak.zamana ve mekana meydan okuyor işte:))
umarım benmde öyle olur :)
inşallah.. gerçekse bir gün mutlaka olur zaten.sağlam kaleler yıkılmaz:))
heheh evet..
burdayım evet..
biraz uzun beklersın dmı
tamam yaz sen.
of sgmıo bura :S npcz ya.
ehh nickini yaz öyleyse eklim.
sen bilirsin.
eklemedn?
hangi soruya cevap verdin nickini bulamadım.
araya bilir zanedersem şu aralar yalnız kalmış eski sevğilin :D
sıkıntı vermek, yolunda bi ilişkin varsa kafanı karıştırmak, canını sıkmak :)
Arar ama kendisinde başka kimse bilemez niye aradığını
eğer aramışsa ya yalnız kaldığı içindir yada faydalanmak içindir...
iğneline arıyordur :/ salakca bı hareket
arayabilir.canı sıkılmıştır.
beni 3 yıl aradı.
ona buna değer birisi olmadığımı göstermek zorunda kaldım.
Boşuna heveslenme başkasıyla çıkıyor...
kendini hatırlatma ihtiyacı hissetmiştir.
bazen dönmek istemese bile ego tatmini için yapabiliyorlar.eğer ki senden ses seda çıkmıyorsa veya başka bir ilişkin olduğunu düşünüyorsa kendince engel olmaya çalışma yöntemi.
arar tabii ki, amacı değişir tabi :D
beklentisi vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar