Bunu özellikle erkek dostlarımın cevaplamasını istiyorum
Arkadaşlar yoruldum, birini tanımak çok zor geliyor artık bana, günümüz kadınlarının çoğunun egosu kibri (önüne gelene yürüyen erkekler sayesinde) tavan olmuş durumda
Hadi aralarından cidden anlaşabildiğin biri çıkıyor bu sefer de çevre faktörü ortaya giriyor çevreden kastım onun erkek kankaları vs kısacası onu isteyen tek siz değilsiniz başkaları da istiyor (gerek açıkca gerek gizlice)
Geçen samimi bulduğum normal bir kız arkadaşımla yürüyorduk mini etek giymişti kaç kişiyi ona bakarken yakaladım sonra şöyle düşündüm "Bu kız sevgilin olsa bile sürekli onu isteyen onu arzulayan instadan ordan burdan yazıp yürüyen tipler hep olacak, ve bi gün ayrılsak bile onun gideceği seçeceği çok seçenek varken benim öyle bir şansım onun ki kadar olmayacak"
Bilmiyorum arkadaşlar gerek yaşadıklarım gerek okuduğum kitaplar babana bile güvenmemen gerektiğini öğretti bana, içimde hep bir şüphe hep bir kırgınlık
Kadın arkadaşlarımıza yüklenmek istemem tabii ki herkes aynı değil ama bilmiyorum onlara yüklenen bu "aşırı ilgi" vs zoruma gidiyor gerek dershanede gerek günlük yaşantımda bu durumu kız arkadaşlarımın yanında o kadar çok yaşadım ve hissettim ki onlarla daha çok samimiyet kurulmaya çalışılıyor onlara daha çok ilgi gösteriliyor tüm ilgi odak onlarda, dini inancı çok zayıflamış biri olarak bile bunun "ileri derece" cinsiyet ve sosyal adaletsizlik olarak görüyorum , mesela bugün bu yazıyı bir kız yazsın eminim bir çok erkek doluşacak gerek ciddi gerek yarım yamalak cevap verecek ama bir erkek yazınca 1-2 anca.. Bilmiyorum dünyaya bir kere geliyoruz evet işime sporuma hayatıma odaklanmaya çalışıyorum ama bu yaşımda cidden bu durumdan çok yoruldum arkadaşlar kafamda bu ilgi sevgi açlığı beni intihara sürüklüyor artık, arkadaşım sevgilisinden ayrıldığında kendini bir şekilde toparladı ve erkekler ona geldiği için biriyle çok uyumlu oldular ve şu an çok güzel bir ilişkileri var ama benim öyle mi? Neymiş kız sinyal verecekmiş erkek yürüyecekmiş ilk adımı erkek atacak şunu erkek yapacak bunu erkek yapacak yumurta sperme mi gidermiş vs vs bi kıza örnek bir sayıyla 20 kişi yazıyor yürüyorsa 21. olmak istemiyorum arkadaşlar cidden. Bu yazıyı benden büyük biri okuyup daha yaşın ne ki cümlesini içinden geçireceğine eminim fakat bugün karnın ciddi derece de aç ise yarın nasıl sağlam kalkacaksın? Geçen iki tane kız arkadaşımdan instagramda ki istek sayılarını görmek istedim 1-1,5K şok oldum yani öyle bir ilgiye boğuluyorlar ki tabii kimin niyeti belli değil ama belli bir seviye de seni tatmin ediyor. Demem o ki erkeklerin çoğu hatta ben de bu sınıfa dahil olmak üzere cidden ne anlaşılıyoruz ne değer veriliyor bize her şey bizden bekleniyor ne ilgi görüyoruz.. umarım boşluğuma gelip de bu duygum ileri seviyeye gitmez..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer