Maf oldum ben şimdi napıcam?

Yılbaşı akşamıydı hersey mükemmeldi bizim yazlıkta toplandık yemeklerimizi yedik içkileriizi içtik acayip sarhoş olduk sonra arkadaşım kız arkadaşıyla kavga etmeye başladı durdurmaya çalıştım arkadaşım kıza tokat attı ayrıldılar ve arkadaşm evden çıktı gitti bizde kalıcaktık yazlık bayağa uzak olduğu için ve çok alkollu olduğumuz için araba kullanamazdım arkadaşımı aramaya sokaga cıktım evin köşesinde market vardı market tanıdıktı ve arkadaşımın taksiye binip gittiğini söyledi aradım telefonu açmadı mecburen eve döndüm bir kaç bira içtik kız arkadaşım çok sarhoş oldu ve sızdı ben hem içiyor hemde arkadaşımın kız arkadaşını teselli etmeye çalışıyordum ağlıyordu sarıldı bende elimi omzuna koydum o anda birden dudaklarımız birleşti hiç bişey düşünmeden olay ilerledi birlikte olduk kendime geldim ama iş işten geçti hemen giyinip sevgilimin yanına gittim uyudum oda kalkıp tuvalete gitti biraz kustu sonra yattı sabah bişey olmamış gibi davrandı ama herşeyi biliyor kız arkadaşımın haberi yok ama ben bunu nasıl yaptım şimdi napıcam?
Maf oldum ben şimdi napıcam?