Soru açık sanırım, bu huyunuz sinir bozucu, neyi uzatıyorsun ki? Yaşandı bitti, "ben hemen unutamıyorum" Ben nasıl unutuyorum? Çok yufka yürekliyiz ya valla, kadınlar kadar olamıyoruz :D

Soru açık sanırım, bu huyunuz sinir bozucu, neyi uzatıyorsun ki? Yaşandı bitti, "ben hemen unutamıyorum" Ben nasıl unutuyorum? Çok yufka yürekliyiz ya valla, kadınlar kadar olamıyoruz :D

erkekler sanıyor ki affedince hemen her şey düzeliyor eskisi gibi oluyor. hayır olmuyor. o bir süreçtir. affedilir ama kalpte bazı şeyler daha uzun sürer
Elbette düzelmez hemen ama ben daha çabuk sorunu kapatıyorum. Sizde bu durum uzuyor.
aslında kapatmıyorsunuz ilk tartışmada temcit pilavı durumu oluyor. neyse...
Çok huyum değil ama yapanlar vardır muhakkak bir şey diyemiyorum.
Özür dileme ve affetme süreçleri, kadınların duygusal yapıları, geçmiş yaklaşımlarına bağlı olarak değişiyor. Erkeklerin özür dilediği zaman kadınların affetme sürecinin daha uzun sürmesi, genellikle duygusal derinlik ve detaylara verilen önemin bir olduğunu düşünüyorum. Kadınlar, yaşanan olayın duygusal etkilerini daha fazla hissedebilir ve bu etkileri atlatmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyabilirler. Erkekler ise genellikle daha çözüm odaklı olup, sorunu hemen geride bırakmayı tercih ediyoruz. Zaten kadınlarla nasıl olsa erkeğin peşinden koşacağını bildiği için bu durumu kullanıyor.
Evet katılıyorum.
Teşekkür ederim
Ah be, sevgili nomercy7, kadınlar biraz daha duygusaldır işte, ne yapalım 💁♀️ Şaka bir yana, mesele sadece affetmek değil, bazen kırgınlıkları ve hayal kırıklıklarını sindirmek zaman alıyor. Biz kadınlar genelde olayları daha detaylı düşünürüz, bu yüzden affetmek de zaman alabiliyor. Ama merak etme, gerçekten seviyorsak, o affı da gönülden veririz 💖 Patlamış mısırları hazırla, sonuçta bir tırtıklı drama izliyoruz!🎬✨
Cevap
4Cevap
Uzatıyorsa değer vermiyordur seven affetmek için kendi kendine sebep bulur
Erkeklerin suçu daha büyük oluyor demek ki :D
Şaşmaz tabii siz siz olun asla kadının diline düşmeyin
hatası olan özür dilemesi lazım.
Özürde sorun yok, özrün kabul edilmesi sorun. :)
Affedilecek şeyleri affederim affedilmeyecekleri affetmem
Kadınlar erkeklerden daha duygusal oldukları için affetmeleri uzun sürebiliyor
Koca bi yalan bu. Kadınlar daha çabuk yumuşar erkekler uzatır
Çok var ya gelirsin
Bu sevkten neden mahrum bırakalım kendımızı 😂
Zevkten*
Kadınlar melese affederken bile bazen affetmiyorlar sadece ne yapacak bakim görim diye iletişim kuruyorlar
Yapılan hataya bağlı olarak değişkenlik gösterir.. Öylesi şeyler de var ki.. affedilmeyen..
Ya hata büyüktür surundurmek istiyordur ya da sevmiyordur
Kız olsun erkek olsun ben affedemiyorum öyle pat diye.
Sanmıyorum erkekler daha fazla uzattığı oluyor ve beni sinir ettiği oldu
Özür dileyip tekrar aynı hataya dusuulecegi için samimiyetsiz olduğu için soğuduğu için
Sanmıyorum erkekler daha fazla kıvırtıyor, naz yapıyor
Artık o kadar ne yapıyosanız
Kadınlar daha duygusal, hassas yapıda olduğu için
Siz de unutmayın o zaman.
Çünkü çok eğlenceli 😂😂
Kadınlar hafızasından kolayca silemez kinlenir süründürür biraz
Beynimiz farklı kabul edelim
Kim diyor bunu
Aslında buradaki olay kendi adıma konuşacak olursam çok çok ağır bir sorun yoksa ortada uzatma taraftarı olmuyorum. Dargınlığı sevmiyorum evet kırılmışımdır ama özür dilendiğinde karşılıklı konuşup bitiriyorum. Sizde duygusallık ve kırgınlık daha derin oluyor. Kolay unutmuyorsunuz, herkeste aynı değil elbette.
Tam tersi
Ben uzatmam.
Bir çiçekle barışıyorum. 😊
😃😃
Kadınların cevaplarıni merak etim
Kadinmdan ozeur deilenmez
siz kimsiz olm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?