Uzun ilişkiden çıktıktan kısa süre sonra sevgili yapmanın zararları ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişiye, amaca ve duruma göre değişir.
İçinde bitmiş bir ilişkiyse, ayrıldığında yorgun hissetmiyorsan, yeni bir ilişki için ruhen ve bedenen hazır olduğunu düşünüyorsan bunda bir zarar görmüyorum.
Ancak yanlış kararlar vererek, denize düşmüş bir durumdayken yılana sarılmayı göze alırsan, saçma bir insanla gereksiz bir ilişkiye başkarsan, o zaman zararın ne olacağı kestirilemez. Zamanından da olabilirsin, daha büyük zararlar da görebilirsin.
Karşındakini bir süre tanımak, zaman geçirmek, ilişki kararını buna göre almak en doğru tercih olacaktır. Yanlış be gereksiz bir ilişkiden iyidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZararı demek pek doğru olmaz. Sen kendine de yeni ilişkiye başladığın kişiye de ihanet ediyor gibi olursun aslında. Elbette herkesin sevgilisi olabilir, sonrasında başka bir insanda aynı duyguları yaşamak isteyebilir. Fakat her şeyin bir süresi var. Sen ayrıldıktan hemen sonra başka biriyle konuşmaya başlarsan sadece kafandaki kişiyi unutmaya çalıştığın anlamına gelir bu. Ve bu yapılabilecek en iğrenç şeylerden biri. Bunu yaparak hem kendi aklını karıştırırsın hem de karşındaki kişinin duyguları ile oynamış olursun. Önce bir süre kendine zaman tanı, duygularını düşün, ne hissettiğinin farkına var. Sonrasında başka bir insanla konuşmak senin de hakkın. Ama kendi egonu tatmin etmek veya aklındaki kişiyi unutmak adına karşındaki insanın duygularıyla oynama 🤍
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
rica ederimm, her zaman 💗
- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılÜzerine düşünmen gereken şeyleri gözardı edebilirsin.. denize düşen yılana sarılır misali.. denize düştüğünü yeni fark etmişsin.. gitmişsin yılana sarılmışsın... 2 aylık flörtten çıksan bile hemen peşine biriyle ilişkiye başlamayacaksın.. çünkü kafanda hep o kötü deneyimlediğin iki aylık flört ile kıyas mevcut.. istesende istemesende..
03 Yorumla
Soran+1 yılİyileşme surecimi mi uzatır
Soran+1 yılPismanlik duyup onu yeniden ozlermiyim
- +1 yıl
hayır demek istediğim yeni gelenin hep iyi yanlarını görürsün.. eskisi ile kıyaslar kafan.. böyle olunca temkinli davranıp gerçek karakterini görmek için davranmaz aceleci davranırsın.. öncekini zaten unuttun gitti ama hep iyi yanlarına odaklanırsın yeni gelenin.. çünkü biri cehennemi yaşatmıştır sana diğeri cennet.. halbuki cennet bile içinde cehennem barındırır..
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Zor bir dönemden yeni çıkmak zor olabilir, bunu anlıyorum 😔. Kısa sürede yeni bir ilişkiye atılmak duygusal iyileşmeyi geciktirebilir ve yeni ilişkiyi zorlayabilir. Kendine zaman ver, eski yaraların iyileşsin önce. Çılgın bir flörtözlük ve yeni maceralar elbet zamanla gelir 😉💕. Duygularını anlamak için biraz kendine vakit ayır 🌸.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u +1 yılzararı tekrar ayrılırsın. çünkü insan hemen sevemez kimseyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zararı yok gadası
00 Yorumla Uzun bir ilişkinin ardından hemen yeni bir ilişkiye başlamak, duygusal olarak tam anlamıyla iyileşmeden gerçekleştiğinde bazı sorunlara yol açabilir. Öncelikle, geçmiş ilişkinin izlerini ve duygusal yüklerini yeni ilişkiye taşıyabilir, bu da yeni partnerle sağlıklı bir bağ kurmayı zorlaştırabilir. Kendini tanımak ve yeniden toparlanmak için zamana ihtiyacın var. Ayrıca, aceleyle başlayan bir ilişki, doğru insanı seçme konusunda hata yapmana neden olabilir. Duygularını ve düşüncelerini tam anlamıyla işlememişken bir başkasına bağlanmak, hem senin hem de yeni partnerinin zarar görmesine yol açabilir. Bu yüzden, kendine zaman tanımak ve duygusal olarak hazır olduğunda yeni bir ilişkiye başlamak daha sağlıklı olacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok berbat bir şey aslında yapmamak gerekiyor elbet o kişiyi unutçaksın teselliyi başka yerde aramamak lazım ilişkiyi unutma süresi 6 ay hani atlatıktan sonra yapılırsa daha sağlıklı olur, Çünkü onunla yapamadığını yeni gelende yaşamaya çalışıyorsun. Daha çok yoruluyorsun sonuç olarak sevmiyorsun zaten oda çok uzun sürmüyor bir kaç günlük o bir kaç günde bunalıyorsun zaman zaman.
Acı çekmekten kaçmaya çalışsakta çekmek gerekiyor madem sevdin devamına katlanmak gerekiyor. Tabi bu zor bir karar olabilir ama atlatıktan sonra yapman daha iyi olur.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gerçekten insanları anlamıyorum 30 yıldır elime kız eli değmedi sevgilim olmadı ilişki yaşamadım sevilmedim. Nasıl buluyorsunuz ilacı mı var büyü sihirli mi var bu nasıl bir şey dir bize de formül söyleyin
19 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi sensin senin gibiler çok nadir artık
Cevap sahibi+1 yılHerkes aynı şeyi söylüyor gel birde bana sor çok kötü bir şey biliyor musun ne taliplin oluyor ne yüzüne bakan nede sevgilin hani çöpe atılmayı bekleyen ama çöp kovası dolduğu için yerinde duran malzeme gibiyim kullanılmamış temiz ama çöpe atılma zamanı gelmiş bir nesne gibi insanlar güzel günler hayatlar yaşarken evlenirken aile kurarken tatillere gidip yiyip içerken ben ise depoda duruyorum ve böyle gelip böyle gitmenin düşüncesi bir insanda oturduğu zaman işte onun hayatı gerçekten bitmiştir. Bu dediğimi asla anlayamazsınız çünkü benim benzerim yok bu dünyada
Soran+1 yılKac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl30
Soran+1 yılEee gencsin daha
Cevap sahibi+1 yılboş ver sen benim dediğimi anlamadın benim yaşıtlarım ya da 2 ve 3 yaş altım üstüm herkes evlendi kimse kalmadı evlenip boşananlar evlenip boşananlar ile evleniyor bekar yok yani hayatım bitti kısaca gençlik ile alakası yok 30 da genç değil sen gençliğini yaşa benim gibi erkekleri tercih etmeyin
Soran+1 yılÖyle deme bu devir çok değişti 40 yaşında daha yeni evlenenler bile var allah senin karşına da hayırlısını çıkarır sen merak etme
Cevap sahibi+1 yıl40 yaşında evlenince ne olacak ki :) oda olmayacakta o ayrı mesele ne çocuğun olacak ne gençler gibi güzel vakitler geçireceksin hiçbir şey olmayacak (hepimiz inanıyoruz elhamdülillah ama ümit kalmıyor insanda)
Soran+1 yılİnşallah allah en kısa sürede gönlüne göre birini karşına çıkarır güzel insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dediğini yaptım ve o kadar mutlu oldum ki kendisi hayatıma girdiğinde diğer toksik ilişkimden ziyade bana dünyada cenneti yaşattı ve şu an nişanlıyız 🤍
11 Yorumla
Soran+1 yılOha çok iyi allah mutlu etsin
Yeni yaptığın sevgiliye muhtemelen aşık olduğun için değil ihtiyaç hissettiğin için sevgili olacaksın. Yani hemen unutabilirsen bir problem yok. Ama duygularını gidermek için yeni sevgili yaparsan diğer insanın da zamanını çalmış olursun ve hayalleri ile oynamış olursun.(bana göre)
10 YorumlaYapmaman gerekiyor çünkü o ayrılık sonrası psikolojik olarak yıpranmış durumda oluyorsun ve eskisini unutamıyorsun birisiyle unutmaya çalışıyorsun ve o an hayatına aldığın kişiye de saygısızlık yapmış oluyorsun. Bu yüzden zararı var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanla kendini kullanılmış gibi hissediyorsun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zararı yok. Yapabilirsiniz yas mı tutacaksınız no ıt ısnt.
10 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiden çıkan kızlar heyecana daha çok arıyor genelde biri tarafından kullanılıyor sonra eski sevgilisine geri dönmeye çalışıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Neden kız kullanılıyor kız da sevişip haz almıyor mu😂
Soran+1 yıl@Suuuuuuuuuuuuuu harbi ya bu erkekler sadece kendileri akıllı sanıyor
- +1 yıl
Hadi gencler sizin dediginiz gibi uzun iliskiden cıkan kızlar gidip baskasıyla sevişiyorlar bir oluyor iki oluyor ee bakıyor gelen geçenin derdi ilişki sonra uzun ilişkisi olmuş eski sevgilisine dönmeye çalışıyorlar olay bu yoksa kimin ne yaptığını umursamıyorum sadece çok tanıklık ettim böyle insanlara herkesin kendi zevki hayatı ne yapayim ben olanı söylüyorum böyle çok gördüm sadece
+1 yılAlıştığın hareketleri karşıdaki kişide bulamama hayal kırıklığı
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 3 senelik uzak mesafe ilişkisinden çıktım sonra reelden buldum bir tane ne yapacağımı bilemeyip heyecanlandim kızı engelledim jdjjdjdjd
10 YorumlaYeni sevgili olduğun kişiyi yara bandı olarak kullanmak olur
20 YorumlaYara bandı yaparsın karşı tarafa yazık olur travma kalır sürekli karşılaştırır onu da üzersin bir süre yalnız kal tavsiyem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısa sürede unutuyorsa Bir zararı olmaz ama unutmadan yeni sevgili yapıyorsa yeni ilişkiden de tat alamaz
00 Yorumla Hemen yatağa atmak istiyosun, karşı taraf kendini kasıyor, nazlar triplenmeler falan onlarla uğraşıyosun.
03 Yorumla- +1 yıl
Yog mk😂🤣
- +1 yıl
Aynen bro
- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılhem kendini hem de o kişiyi kandırmış olursun. temeli sağlam bir ilişki olmaz ve kısa sürede sevgili bulduğundan farklı şeyler anlaşılabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bekarken boyle durumlarda kisa sureli iliskiler yasamistim hep, evde oturup bunalim yapacagima her anlamda iyi geliyordu bana
21 Yorumla- +1 yıl
Evlilik nasıl iyi mi
- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılŞoyle bi skntisi olabilir vermeye baslarsin sonra bakmissin çok vermissin
00 Yorumla
+1 yılBence tek zararı yara bandı olarak kullandığın kişi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Önceki ilişkinin travmaları geçmemiş olabilir.. q
00 Yorumla
+1 yılSize bi zararı olmaz da karşı taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
00 Yorumla
+1 yılne o oyle görmemiş gibi az saygi gerkmez mi gecmisa
21 Yorumla- +1 yıl
Saygı gerektirseydi bitirmezdik.
Açken marketten yanlış ürünler alırsın. Markete tokken gir :)
10 YorumlaÇivi çiviyi sökmez. O ayrılık yas sürecinin yaşanması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz kendine zaman vermek. Toparlanmak en mantıklısı.
10 YorumlaYaa yara bandı olarak kullanabiliyosun fark etmesen de. Bide açıkçası kıyaslama yapiyosun ister istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılKıyas derken
+1 yılO kişiyi daha Unutmadan öbür kişiye atlıyorsun ve bir süre sonra pişman oluyorsun aynı zamanda iki kişiye bağlanmış oluyorsun ve o kişiden de ayrıldıktan sonra da iki kişinin aşk acısını çekiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim en cok zorlandığım konu eskisinin ismini yenisine söylemek 🤦
00 Yorumla
+1 yılYa kızım saçma sapan sorular sorma koşarken hiç sesiniz çıkmıyor olunca mi zorunuza gidiyor anlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılzararı yok bence kısa surelı olmasının avantajları var
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi avantajı var
- +1 yıl
ornek verıyorum uzun surelerın bunaltıcı havasından kurtulursun, farklılık her zaman cezbeder.
- +1 yıl
ne burcusun
Soran+1 yılOğlak
- +1 yıl
tehlıkelısın bence cok fazla
- +1 yıl
flortoz bırımısın
Soran+1 yılNiye öyle dedin
- +1 yıl
burcları ıyı tanırım
- +1 yıl
senı sana anlatırım dılersen
Soran+1 yılAnlatsana
- +1 yıl
tamam beklıyorum senı
- Aşk İlişkileri konusunda 46,3b cevap paylaştı.
+1 yılMidesizlik resmen, kalbe hakaret.
10 Yorumla Zararı yokta senin karakteri bozuk olduğunu gösterir.
00 YorumlaBence sevgili olmak yerini doldurma isteği fe ektir flört olursun ama sevgili deneme
00 YorumlaKısa süreli bittikfen sonra hemen bitsene daha yaparsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne ara unuttunuz yaAaa
015 Yorumla
Soran+1 yılSoğutucu davranislarindan kaynaklı
Soran+1 yıl@omerr61_ çok sinirlendim ya o pislik bana neler yaptı aklina gelebilecek her kötülük aldatmasindan şiddetinden tehtitinden
Soran+1 yıl@omerr61_ şimdi ben ilk defa sevildiğimi hissettim diye kalkipta bana burada bacım diyemezsin tanıdığın kızlara benzemem ben
Soran+1 yıl@omerr61_ lan o ayrilir ayrilmaz 2 hafta sonra yakın arkadaşının sevgilisiyle çıktı ve hala da cikiyolar
Soran+1 yıl@omerr61_ ayrilali 2 ay oldu bana yaptıklarını da dusunursek kendimi kisitlicak bi durum olmadığını düşünüyorum
Soran+1 yıl@omerr61_ e heralde yani
Soran+1 yıl@omerr61_ eximden banane ya bide ondan intikam almak için mi ugrascam hic benlik değil yoluma bakarım takıntılı pisikopatmiyim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadarlık ilişkindi ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yıl
- +1 yıl
Hemen yapma bari adamı sevmiyormuş gibi
Soran+1 yıl2 ay oldu ayrılalı
- +1 yıl
O zaman salla gitsin ne diyim 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmanipülasyon ve suistimale çok açık olabilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMala davara zararı yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Faydası var zararı yok 🤣
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı kararlar veremezsin
00 Yorumla
+1 yılZararları kendine olan güveninin zedelenmesi
00 YorumlaDuygusal boşluğunu başka biriyle doldurursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSana değil de karşıda ki kişiye zarar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zararı yok hem çivi çiviyi sökermiş
00 Yorumla Bazen bir cana bedel olabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılherhangi bir zararu yok
00 Yorumla
+1 yılAklın onda kalabilir en basitinden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapamamak
20 Yorumla
+1 yılTakıl kafana göre insan bi kerek doğar
00 YorumlaSevgili yapmayın boş iş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılRuhsal bozukluk
00 Yorumla
+1 yılzararı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyileşememek
00 YorumlaBasitlik
10 Yorumla
+1 yılağlarsın
10 Yorumla
+1 yılTamamen yara bandı
00 Yorumla
+1 yılNiye zararı olsun ki