Erkek arkadaşımın telefonunda eski kız arkadaşıyla olan cinsel içerikli videolarını buldum ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımın telefonunda biz ilişkimize başlamadan önce çekilmiş özel videolar buldum başka kız ile. Fakat karıştırırken buldum ve şifresini bildiğimi bilmiyor. Bu yüzden dolayı ona soramadım fakat birkaç soru sordum bu da bizim ilişkimiz başlamadan ne kadar süre önce kız arkadaşın oldu gibiydi ve bana ilişkimiz başlamadan 1 sene önce falan oldu dedi fakat telefonundaki videolar ilişkimiz başlamadan 6 ay öncesine aitti. Kendimi çok kötü hissediyorum ve ona bunu çok sormak istiyorum neden yalan söylediğini ve neden bunları silmediğini ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Bunun dışında ilişkimiz başlamadan 4-5 gün önce bir kıza evlenecektik seninle istemeye gelecektik seni tarzı mesajlar atmış fakat ona daha önce birisi ile ciddi bir yol düşüncelerine girdin mi diye sorduğumda hayır hiç olmadı cevabını aldım.

Erkek arkadaşımın telefonunda eski kız arkadaşıyla olan cinsel içerikli videolarını buldum ne yapmalıyım?