Evli çocuklu bir adam bana yazıyor?

arkadaşlar bunu yazmaktan çok iğreniyorum ama bi çözüm arıyorum ben 19 yaşındayım o iğrenç adam da 25 yaşında 2 çocuğu var kendisi bizim iki yan evde yaşıyor. Şöyle ki buraya taşındığımızda misafirlik şeyi için bizi evlerine davet ettiler yemek falan yaptılar iyi karşıladılar ilk gittiğimiz gün ben 17 yaşındaydım o mahlukta bunu biliyordu her neyse bana garip garip bakıyordu zaten ama bir gram kötü düşünce gelmemişti aklıma. Daha sonrasında nedense ben bu adamla hep bir yerlerde karşılaşmaya başladım okul çıkışlarında iş çıkışlarında yürüyüşe çıltığımda sürekli ilişki hayatımı soruyordu aklıma kötü düşünce gelmediği için bekarım falan diyordum neyse 18. Yaş günümde gece ilk defa arkadaşlarım ile buluşmaya çıkmıştım bir baktım adam kapının önünde arabasının içinde bana aval aval bakıyor eliyle buraya gel işareti yaptı gittim camının önüne arabaya bin dedi işin var diyip geçiştirdim sonra bana şaka yapmıyorum pandora kolye almış boynuna takıyım diyo benim orada kanım durdu sanki çünkü öyle bir samimiyetimiz de yoktu abi yaklaşımı diyip geçiştirecektim fakat adam bana hayvan gibi bakıp garip davranıyordu o günden sonra mesafe koydum arama neyse ben Şubat ayında 14 şubatta erkek arkadaşım ile yemeğe çıktım yeni çıkmaya başlamıştık o dönemler bu adam bizi yemekte görüp fotoğrafımızı çekip babama göndermiş ben eve gittiğimde kıyametler falan koptu neyse ayrıldık mecburen. Daha sonrasında bu adam bana mesajlar atmaya başladı sevgilin nerede seni terk mi etti gibisinden falan ben aşırı rahatsız oluyordum ama kimseye bir şey demedim korkudan neyse bir gün yan komşumuzun küçük kızının düğününe gittik oda oradaydı sürekli halayda elime girdi hatta beni dansa kaldırdı zorla evin içine giriyorum su içmek için ya da lavaboya girmek için oda hep arkamdan geldi ve şu an acaba karısına söylesem mi ya da anneme babama söylesem mi diye kafayı yemiş haldeyim lütfen yardım edin içimi rahatlatmak için buraya yazayım dedim

Evli çocuklu bir adam bana yazıyor?