Knkam kıvırcık her daim yakışır fakat kizlar için değil kendin için yap bu işleri kendini sev kızlar çokta önemli değil bir kadın sev onun için savaş ben öyle yapardım iyi geceler
Aynen dön çekmekten bıktım onu da çekemiyorum zaten kuaför gibi olmuyor adama diyorum senin gibi nasıl çekerim adam diyor bende kendi saçıma çekemem diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağa bence ustleri uzat yanları kestirebilirisin ama üstleri uzat böyle iyi değil bence iyi geceler
kanka iyi değilken kısa olduğu için mi yok ya yeni yeni uzatıyorum da o yüzden
Aynen knka kısa uzat daha iyi olur kıvırcık saç iyidir bende perma yaptircam knkam
kanka normalde böyle kısa yapıp önlere fön çekiyordum kısa kestiyordum da bıktım artık birde kıvırcık seviyor galiba kızlar :D
Knkam kıvırcık her daim yakışır fakat kizlar için değil kendin için yap bu işleri kendini sev kızlar çokta önemli değil bir kadın sev onun için savaş ben öyle yapardım iyi geceler
haklısın kankam iyi geceler üstler uzun yanlar kısa dedin deme elletmeyim üstleri hiç
Knkam cidden bak bende sac uzatıyorum perma yaptırmak için uzun kıvırcık çok iyi üstleri hiç elletme yakışır:)
saol kanka yanları aldırıyım deme ama
Bak üstleri elletme yanları kestir knkam sonra kızlar sana gelecektir beni hatırlarsın ;)
ne güzel konuştun hadi bakalım :D dikkat et kendini bak bu sözü unutmam :D
Tammdır brom sende kendine iyi bak ALLAH a emanet görüşürüz
Saçından mennun değilsen kafa yapın kısa saça müsait. Yani kısa saç sana yakışır.
Kanka böyle bırakıp yanları kestirsem mi kıvırcık
Olur bence ama bakımını üşenmeden yapmalısın yoksa çok yağ ve kepek olur
Kanka zaten krem falan kullanırım yıkarım bir deneyim en azından teşekkür ederim bu arada
Rica ederim dene bakalım görmüş olursun
Aynen dön çekmekten bıktım onu da çekemiyorum zaten kuaför gibi olmuyor adama diyorum senin gibi nasıl çekerim adam diyor bende kendi saçıma çekemem diyor
Uzat bence çok yakışır
üstleri mi
Evet saçların da kıvırcık hem çok iyi durur
Kuzu üstleri uzatıp yanları kestireyim mi
Evet öyle de yapabilirsin ama üstleri uzat kesin
of şimdi yaptım da değişik geldi kötü geldi sanki gözüme de ama deneyeceğim ya inadımı kırıcağım
Fotoğraf atarsın
Tamam salçalı makarna
Saçların cok guzel uzatsana kulak hizasi iyi olur
kötü dediler be kuzu üstleri uzatıp yanları kestireyim deme hep fön çekiyorum çünkü düz olması için bıktım artık
Yanlari niye kesiyorsun uzat dedim🙄
bonus sevmiyorum da ondan dedim güzel bayan
https://hizliresim.com/f9se1z5 bak boyle
Oteki turlude iticiduruyor
hım anladım teşekkür ederim vaktini ayırdığın için deneyeceğim gibi sarı değilim kumralım ama :D
tamam deniceğim :) teşekkür ederim güzel yorumun için ve bana güzel vaktini ayırdığın için en güzel senin olsun... iyi geceler dilerim şimdikten
Esmerini bulamadim kumrali hic hulamam
ahahaha sen arayıştasın galiba :D
Çok kötü
ne yapıcam kuzu ya bana akıl verir msiin
kıvırcık galiba saçlarım
üstler için kötü dediysen uzaltçam