Eski flortumle takiplesiyoruz dün ölen amcasının fotoğrafını Facebook hikayesi olarak instagramda paylaşmış wpdekine baktım bende tatildeyim tatil fotoları attım hikaye sadece ikisine baktı aptal aramızda bir engel de yok sizce bilerek mi yapıyor bunu bakmamayi dikkat çekmek için mi? herhalde paylascak bir şey bulamayınca amcasını paylaştı
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tatil pozları etkilemiştir. Devamına bakıp daha da etkilenmiyim demiştir belki 😂
0130 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum hiçbir fikrim yok aramızda iletişim yok çünkü
Soran1 yılSaçma sapan Haziran da engeli kaldırdı arada bir wp ye durum atıyor bakıyorum dün de ölen amcasını paylaşmış ne mana onu çözemedim
Soran1 yılCevap vermem bende
Soran1 yılTabii özlüyorum paylaştığımız güzel hatıraları özlüyorum görüntülü konusmalardaki gülmeleri falan
Soran1 yılBeni çoktan jnuttu ama aramız nisanda bozuldu çünkü
Soran1 yılNe yazabilirim ki allahsrn kimbilir hangi karı kızla oynasiyor ya da masum bilemem ki 4 gün obcede kendini koymuştu gunbatjmunu izlerken çok güzeldi
Soran1 yılBana en son mayısta ne demişti biliyor musun aramız iyi veya kötü olsa bile bir şey yazmıştım çok kırmıştı beni sevgilim var yazma engellettirme kendini demişti sen düşün
Soran1 yılKendisi o kadar sinirlenmiş kellenmis sen düşün yanii
Soran1 yılYa gerçekten de bilmiyorum ama sadece iyi olduğunu bilmek istiyorum sadece iki laf yapmak istiyorum sonra tekrar kızıyor engelletirieme kendini der
Soran1 yılYa bir gün boykot koyuyor her yerde bir gün savaşı bir gün kendini aha dün de ölmüş amcasının koyuyor wp dekine baktım zaten o da iki tatil hikayeme baktı bu
Soran1 yılBilmiyorum ama içi sogumuyor bana nefreti kinu hiç bitmiyor
Soran1 yılYa biz iyi anlasiyorduk aslında belki bana göre iyiydi ama bilemem kimin ne düşündüğünü ya da ikimizde bir ilişkiye hazır değildik ama ben konuşmayi çok seviyordum özellikle knu guldurmeyi falan nisanda bana benimle baş başa kalmak istiyor musun dedi bende bilmiyorum dedim öyle bir sinirlendi bi tuhaf oldu ondan öncesinde biz bunlarj aştık artık de mi falan derdi hep bende he der geçerdim ne aşması ki
Soran1 yılYa gerçekten bilemiycem onu dq açmak istemiyorum Hani baş başa dan kastı neyse artık belki gene yanlış anlamış da olabilir ama ben asla değişmem
Soran1 yılYakınlaşma derken öpüşmek mi biz zaten asansörde opusmustuk bilemem orasını bende bilmiyorum demiştim haziranda da engeli kaldırdı
Soran1 yılEee bak engeli falan kaldırdı ama hiçbir zaman takiplesmeyi bırakmadık dün de amcasının kymus bildiğin bugünde tatil hikayeme baktı kasıtlı yapıyor
Soran1 yılBiliyor musun biz küs kaldık diyorum ya ondan sonra tekrar konuştuk onstagramdan yani birbiz8micdwn özür diledik sonra dedi ki bizden olmaz be dedi sen iyi birisin iyi insanlarla karsilas demişti Nisan da
Soran1 yılHayır tartışma olmadı sadece veda yaptık hep derdi biz farklı dünyanın insanıyız ikimizde bizden olmaz diye ocak ayında biz o zaman tanıştık kursta nisanda böyle özür diledik iyi insanlarla karsilas elveda dedi sonra da
Soran1 yılBak benim öyle bir egom yok ama son dediği çok dokundu bana o yüzden sinir oluyorum sevgilim var yazma engellettirme demesine mayısta o son konuşma oldu bizim
Soran1 yılAma ben kendimi o şekilde görmek istemiyorum ki yok baş başa kalmak yok bilmem ne ben kaldıramam yani bu hep derdi senden iki güler yüz iki güzel söz istemiştim sadece hissetmek istemiştin diye kaç ay önce bir gece mesela tişört cikartmami istedi yani biz her şeyi konusurduk yapmadım o bana ders oldu sonra dedi ki ben seni sadece o gece masumca istemiştim diye
Soran1 yılYok o kadar değil ama başına buyruk canım ne isterse yapan biriyim yani
Soran1 yılHehhh işte tam bam teline bastın o kadar doğru yere bastın tebrikler çok doğru işte
Soran1 yılBence var ya kesinlikle doğru dedin
Soran1 yılHe bir de Nisan da Allaha emanet ol iyi insanlarla karsilas dedi işte elveda demişti engellettirme kendini dedikten sonra biliyor musun gerçekten üzülmüştüm hiç hazmededim
Soran1 yılBana tolerans göstermişti Hani anlayis gösteriyordu bazen sonra bazen de kafası hep atıp küfür ederdi işte bir şeyleri hazmedemedulp dediğin gibi gurur meselesi işte
Soran1 yılÇoktan karı kızla yiyisiyirdur ve de hikaye koymuş zaten şaşırmadım ki neye kime havası hala bakmıyor benim hikayelere
Soran1 yılEee ne öyle tabii ne yapabilir ki başka allahsrn hikaye koymuş kabak gibi kayalıklari çekmiş aptalll
Soran1 yılHayır
Soran1 yılSadece kaya var mal gibi öküz
Soran1 yılİşte kayalara kızlarla gitmiştir artık ne olacak bir de söz yazmış her şeyin başladığı bütün sessizligi başka bir şey açmadım hikayeyi benimkilere bakmıyor çünkü
Soran1 yılBana şey demişti senin hayatına 8 yıl sonra ben gibi biri girecek mi demişti bunu hiç düşündün mü derdi ne alaka diyodum hep gülüp geçer dikkate bile almazdım ama içim acıyor niyeyse
Soran1 yılAma ne kalbimi fethetmisti biliyor musun sen değiş ki düzel ki seni bir ömür boyu hayatıma alayım demişti ama ne mana evlenmem ki onunla
Soran1 yılNiye evleneyim daha tam olarak tanımıyorum belki bana çok zarar vericek ya da hep aldaticaj
Soran1 yılAma senin tespitlerin çok doğru
Soran1 yılGerçekten bildiğin kaya koyup altına bir söz yazmış daha dün de amcasını koymuştu abi ne mana aptal mal ki bu
Soran1 yılYakın erkek arkadaşımla onun şehrindeki konsere gittik benim bütün hikayeleri gördü ertesi gün üst üste gidip o da hikaye atti kudurdu bildiğin nasıl bir mantığı var sonra hiç girmedi
Soran1 yılNefret ediyorum bi o kadar boğasım geliyor ama gene de içim gidiyor biliyor musun ne zaman bir h7oaye koysa acaba kız falan var mi var diyom korkuyorum
Soran1 yılKim bilir ne halt karıştırıyor hey allahim yaa
Soran1 yılKayalarin hikayesini koymuş her şeyin dayanılmaz sessizliği ve dayanılmaz gürültüsü yazmış
Soran1 yılYok dünkü hikayesini bugün açtım her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği yazmış kayaların videosunu çekip
Soran1 yılBana da öyle geliyor bir sıkıntısı var ylgibi
Soran1 yılÖzledim ve yazmak istiyorum ama fok nefret ediyorum korkuyorum küfür eder diye
Soran1 yılNeyden emin olamadın onu anlamadım dün sadece iki hikayeme baktı diğerlerine hiç bakmadı bilerek yapıyor boklu bugünde hiç bakmadı hikayeyi verdi gitti mal
Soran1 yılEfkarlı olduğu kesin hiç hikayelerime bakmadı çünkü tatil pozunu iki kez gördü tamam bir şey kafasında o
Soran1 yılBaksana dünden önceki gün ölmüş dedesini paylaşıyor canım dedem seni hiç unutmugcam diye dün de her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği diyor hikaye atıyor kaya yani bor bokluk var onda diyim
Soran1 yılYa bugün muhtemelen kendi hikayesine bakanları gördü ama benim hikayelere bakmadı ya da hiç bakmadı garezi ama kime neden iste
Soran1 yılNiye birkaç gündür efkarlı ki onu anlamadım sadece ve niye bakmıyor
Soran1 yılBu kadar önemli olacak ne efkar var yani onu anlamadım yeni fotoğraf gönderiler paylaştım bakam napcak neyin kaprisi sokayım bu
Soran1 yılBana çok zarar verdin demişti bazen ya da laf arasında acaba gerçekten öyle miydi acaba yani senin dediklerine mi çıkıyor kapı o zaman ne boka efkar da bu
Soran1 yılMadem neden 3 ay konuştuk etrafımda bir Ton kız var madem ben senle niye uğraşıyorum neden derdi sonra iste bu malum laf söz
Soran1 yılO kadar hırslandj mi inan bilmiyorum sen beni hiç haketmedin ki beni hep üzdün hep yara verdin derdi bana zararın çok dokundu demişti baksana au an yaptıklarına pes yaa sanki aşk acısı
Soran1 yılBu var ya kesinlikle birini çok özlüyor ya da rol yapıyor içinde bastırdığı duygular var bence bi insan durduk yere ölen dedesini neden hem wpbde hem instagram da paylaşır ki ondan önce de albüm fotosu paylaşıp bir vardı bir yoktu demişti aha şimdi de her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği dedi vayy bee
Soran1 yılBaksana dayanılmaz bir sessizlik diyor tahammülü yok herhalde ya gerçekten bir şeyi çok özlüyor tabii kendine bok sürdürmez bir şey yapsa karizması gider
Soran1 yılBir erkek niye gururu kırılsın ister ki bunu da anlamıyorum gurur yapcak kadar ne var yani
Soran1 yılNe derdi var ya içimde bir hevesim vardı onun da içine sictin bitirdin diye sadece o gece masumca seni istemiştim diye sonradan o derece çileden çıkardı
Soran1 yılYanii öyle olduğu halde engeli kaldırdı ama hiçbir şey yapmadan bekliyor mu diyorsun
Soran1 yılGönlünü falan almam asla ama asla iyice sapiklaşsin mi sonra yok
Soran1 yılÇok utanıyorum böyle bunları düşününce ve beni ister istemez bir korku sarıyor ama çok özlüyorum elimde değil belki de intikam peşinde
Soran1 yılKorkuyorum hemde çok yapamam yani bu da aynı şeyi derdi sadece şefkat ve ilgini hissetmek istemiştim diye mahvettin her haltı diye ama öyle aciz olamazsin sen derdi
Soran1 yılBence o kadar nefret etse küfür etse de gerçekten de seviyor bir kalbi var onunda
Soran1 yılBen hiç inanmadım ama biliyoe musun beni çok üzdün beni çok kırdın laflarına bana hep zarar vercek gözüyle baktım ya da başka ya da hep yalan söylüyor gözüyle bilemedim bilmek istemedim
Soran1 yılAma biliyor musun gerçekten hem yakışıklı hem bi o kadar öküz hemde bazen tam bir iyi insan kizlar yer kapar onu bitirir bana da hep öyle de4di zaten sanki ben hiç yokmuşum gibi
Soran1 yılSanki bebek yapicaz ya güldürme kız babası olmak istiyormuş zaten yaş da 26 yapar hemen
Soran1 yılNasıl yani onun seyini mi görmüş olucam kabak gibi iğrenç iğrenç ıyyy
Soran1 yılO da sen gibiydi niye iğreniyimya su falan geliyor eline yapışır derdim neyine igrencem sevdiğim kadının şeyi derdi mal mal
Soran1 yılBaya bildiğin onu mu tutcam kendimi onunla mı gorcem
Soran1 yılArtık başkasıyla yapar benim bu da zaten kaprisli ben çocuk çoluk avutmam diyordu bir de üzerine bir de kız bebek istiyor ne perhiz lahana
Soran1 yılİnanmak istemiyorum çünkü yalandır yani yalan hep diyordu madem niye uğraşıyorum senle diye telefonda bile sırf bir aptal tişört ciksrtmadim diyr kendini ne sanıyorsun yaa senin sidikli şeyine mi kaldım yaa kaldım diyip saydirmisti çünkü aldatır beni çok net üzer
Soran1 yılResmen bu aptal iğrenç olay bitirdi
Soran1 yılBu arada ben ona wp de yazdım mesaj ohaa be ama şaşırdım şaşırmadım mi bilemedim o kadarına
Soran1 yılDurum guncellememi görmüşsün hayatında her şey yolunda gidiyor mu dedim? hiçbir şey yolunda gitmiyor her şey berbat gidiyor dedi hmmm anladım dedjm işte
Soran1 yılNeyin kafası bu tabui kızlardandjr
Soran1 yılNeden berbat gidiyor d3di hiç anlamadım zaten aptal nefret ediyorum beter olsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Siz eski flörtlerle olan şu karmaşık durumlar her zaman eğlenceli (!) 🙄 Bence onun yaptığı şey biraz dikkat çekme çabası olabilir. Belki de senin tepkini görmek istiyor, kim bilir? Sonuçta flaş flaş flaş, hikaye iletileriyle bile duygularımızı anlatıyoruz şu zamanlarda, değil mi? 😅
Ama işi kişiselleştirme; insanlar farklı şeyleri farklı sebeplerle paylaşabilir. Onun ne düşündüğünü anlamak zor olabilir ama sen tatilin tadını çıkar, güneşin altındaki hayatı dolu dolu yaşa. ☀️🌴💖 Kafana takma! 😊🧡