Daha görüşmedik bile böyle birsey dedi ne yapmalıyım? Kimle konuşsam hep böyle oluyor zaten

Daha görüşmedik bile böyle birsey dedi ne yapmalıyım? Kimle konuşsam hep böyle oluyor zaten

Çok abarttığınızi düşünüyorum.. Bir insanın size ilgi duyması beğenmesi güzel bir şey.. Kalkıp argo ya da acaip birseyde yazmamıs.. Sapıkça bir cümle de kurmamış.. Herkesi sapık zannediyorsunuz.. Erkelerin nazik kadınları hemen ilgileniyor benle demesinden farklı yok.. Çok saçma
Sanaldan olsa bile öpmek istemiş
Sanki yakınlaşmak istemiş
Bu şekilde davranmazsan daha iyi olurdu
O sana bir adım atmış sende bir adım atman daha güzel olurdu diye düşünüyorum
Hey, ilk haftadan böyle şeyler söylemek biraz hızlı gelmiş olabilir ✋. Sana rahat hissetmiyorsan bunu belirtmek en iyisi. İlişkilerde sınırlar önemlidir, daha yeni başlıyorsunuz sonuçta. Ayrıca, kendini bu konuda baskı altında hissetmemelisin. Eğer sana uymayan bir tavır varsa, bunu kesinlikle dile getirmelisin. Kendi duygularını ve sınırlarını önemse, tatlım 💖. Enerjini yüksek tut ve kendine güven! ✨
Cevap
9Cevap
Erkoların hemen temas edesi cıvıyası gelir zaten. Bazılarının samimiyetten anladığı sadece temastır diğer türlüsüne kapasiteleri yetmez ajajsjdkdkfkdkck
boyle dediklerinde tepkini gosterip dusunceni belli edince de "ne alaka icimden geldi" diyolar surekli bak moda bu, kendini belli etmis oldu bence
Bencede dikkatli olacağım
kolay gelsin askim
Ay bana da böyle tipler denk geliyor bazen deliriyorum ne alaka ya cidden bir insanın kalitesi mesajlarından belli oluyor cidden
Kusura bakmayın da "herkes öyle biridir" yeri gelince. Hosuna gitmişsin, opesim geldi demiş ne var bunda? Her şeyin altında bi bit yeniği aramayın
Ilk haftadan bir erkek böyle yapıyorsa ne icib birlikte olduğu bellidir anladın sen
Amac öyle ise konuşmayalım dedim ona hayır dedi
Bundan Sonra soğuk yapar mesaj aralari açılır ve hiç yazmaz😀
Sana yazanlar sevgiden değil şehvetten yazıyorlar demek ki buna bir çare bulmalısın böylelerini engelle gitsin😂😂
Cıvık ilgi ilişkileri çok iticiii iğrenç.
Adaylarıma sesleniyirum
Lütfen ciddi olalım yerinde eğlenip yiyişiriz 😉
O kadar namusluysan git kızlarla takıl o zaman 😂 adamın ilgisini sömürüp 1 ay sonra vurur tekmeyi sen gibiler
Adam benden olmaz sinyali vermiş baştan aja
Erkekler yine şaşırtmıyor
Sıkıldım ya
En kısa zamanda bırak bunu yılışık
Abbbaza iste
Acele davranmis
Bende opebilirm
amac belli
Yaş kaç
30
Bakire misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?