Selam
#Tövbeler tövbesi, aman aman... Yok ula yok 🙄 Allah'ım senin katında ben ne mübarek bir kulum ki böyle bir illeti bana vermiyorsun bin şükür

#Cevaplarınızı 👉şuraya yağdırınız ☺️
Selam
#Tövbeler tövbesi, aman aman... Yok ula yok 🙄 Allah'ım senin katında ben ne mübarek bir kulum ki böyle bir illeti bana vermiyorsun bin şükür

#Cevaplarınızı 👉şuraya yağdırınız ☺️
Ah ben istesem de aşka tövbe edemem ki aşka aşık bir kadın olaraktan. O duygunun daha çok kendisine aşığım ben. Dinlediğim şarkılarda, izlediğim filmlerde/dizilerde aşk var, hep aşk. Taptığım bir duygu aşk ve dolu dolu yaşamak istediğim bir duygu. Biliyorum aşkın da bir ömrü var, olsun alt yapısı sağlam olan aşk biterse şayet yerini sevgi, saygı, dostluk, hoşça yaşanılmış güzel duygular alır, o da kâfi. Aşka inancımı hiç kaybetmedim, tövbe de etmiyorum. Her ne kadar aşka tövbe etmemiş de olsam, soruyla müsemma olduğu için şu şarkıyı paylaşayım. Bu şarkı aşka tövbe eden herkeslere gelsin.
Oldu Allah belasını versin gün yüzü göstermesin ona (çok beddua ettim ama o mutlu ben mutsuzum o ayrı mesele) ben onu tek taraflı çok sevmiştim o benim duygularımı bilerek ümit verip kullanıp en son çöp kutusuna attı beni arkadaşı dostu olarak görmüş yakıştırmamış hiç beklememiş böyle bir şey zaten bu hayatıma kadar platonik tek taraflı sevdim karşılık görmedim ilişki yaşamadım sevgilim olmadı sevilmedim zaten ister istemez inanç kalmıyor zaten umurumda da değil artık çünkü evlenemeyeceğim sevilemeyeceğim ilişki yaşayamayacağım ne aday çıkıyor nede imkan ama kendileri çok mutlu sürekli gezip story paylaşıyorlar hayat onlara güzel herhalde benim örneğim yoktur bu hayatta yapacak bir şey yok zaten 30 oldum ne kaldı ki biraz daha yaşayıp öleceğim hayallerimde yaşıyorum bende hayal ediyorum sürekli
Tövbe değilde , severken kendini kaptırmamayı öğreten oldu. İnsanın aklı ve kalbi tek kişide olunca kendisine bir şey kalmıyor. Kendini kaybeden o kişi , nefes almayı da , hayata doğmayı da , anlamı da o kişide buluyor. O kişi gidince kişi kendini arıyor. Kendimi kaybedecek kadar kimseyi sevmemeyi öğrendim. Sevdiğimi kaybetsem , aylarca üzülürsün , kendini kaybedersen , toprak olur çürürsün.
olmadı. çünkü bir kişi ile hayatımı yıkan biri olmadım. her zaman vardır hikmeti diyerek düşündüm. Allah daha iyileri ile karşılaştırır diyerek sürdürdüm. kimse kendizden kıymetli olmamalı. acınızı yaşarsınız ve yola bakma zorundasınız. yoksa nanay olursunuz bebişler.
Ay, senin anlatış tarzına bayıldım yahu! 😄 Aşka tövbe ettiren mi, ohooo, kimler kimler... Ama her seferinde “Bu sondu!” dedikten sonra yine aşkın kollarına atladım, napalım, aşk kadınıyız! 💕 Flört de bir yana, hayatımızdan çıksa ne yaparız. Sen de dikkat et ama, kazıklara dikkat, her şeye rağmen aşksız kalmayı hiç istemeyiz! 😅❤️
Benim anlatış tarzıma herkes bayılıyor yahu 😄aşkoşum
<3
Cevap
43Cevap
Bazılarının aşkına tövbe edersin de, aşka tövbe etmezsin. Kapım Aşka her zaman açık.
Kişiler yüzünden aşkın suçu ne demi doğru
Yani misal kahveyi kötü yapan bir kafeden sonra kahve içmekten vazgeçmiyorsun, o kafeye gitmiyorsun bir daha
Yani doğru aslında kahve harika bir içecek sadece orası kötü yapıyor. Başka yer yaparsa yine harika o kahve
☺️✌️
Ne güzel demiş Cem Karaca🫠
Öyle biri olamaz.. ama ben kendim aşka inanmıyorum zaten
Hayatımda ne yaşamış olursam olayım önyargılı hiç olmadım sadece aşka ara verdim zamanlar olmuştu hayatımda
Aşka açık 3 hiç yaşamadım karşılıklı aslında denemedim doymadım bile bu yüzden küstüren olmadı ama denemeye değer biri de yok ya da beni bulmuyor bende razıyım bu yaşantıya sorun etmiyorum yıllardır. Çünkü olsun da kim olursa olsun diyecek biri değilim, ya en iyisi hakkım bu ya da hiç
Tatsız deneyimler olsada geçmişte yok tövbe etmedim daha😄😄😝
Ama zaten daha mantıksal baktığımdan ilişkilere öyle kötü bir darbe iz kalmadı. Önceden biraz daha gençtik😜
25 e yaklaştık biyolojik ve doğru saat yaşı🍀💚
Aşka tövbe edemezsin. Kırılırsın, kalbin acır ve yaşadıklarının tekrar etmemesini istediğin için uzak durursun. Sonra hiç fark etmediğin ve beklemediğin anda çıkar karşına, o andan sonra kendini bağlasan da nafile :)
Evet, hayatımda beni aşka tövbe ettiren biri oldu. Öyle bir deneyimdi ki, bir daha aşka inanmak istemedim. Allah'ım, senin katında ne mübarek bir kulum ki bana böyle bir illeti vermiyorsun, bin şükür. Dedim.
hayatım mahvoldu aşk yüzünden aşık olup evlendim süslü kelimelerden başka bir şey yok sorsan ölüyor aşkımdan bir Allah'ın günü içinden bir toka alıp hediye etmek gelmedi. yok kilo versen daha iyi olur aşkım yok şöyle yok
Çok üzücü :( haklısın süslü laflar ama boş
Evet yok icraat lazım boş sözler değil
İlgisi bile yok ben kişisel değerlendiririm. Tövbe ettiğim erkek kişisi olur anca. O kişiyle olmadığı için de şükrederim. Aşka hiçbir zaman tövbe etmem, aşka inanıyorum her zaman ✔️
Evet
Tövbeliyim
El dilinde sultan olsan
Kaç yazarki seviyorsam
Bende beni bilmiyorsam
Ben Askima Tövbeliyim
Gökhan Özen -tövbeliyim😂
Yoo olmadı. Ne kadar kötülük yaşatan olursa olsun. Kendimi niye dengesizin birisi için aşka kapatayım
Aşık mıydı bilmiyorum ama uzun sürüp kolay biten bir şey aşk gibi de gelmiyor. Allaha havale ettik 😊
Hayır olmadı, kötü tecrübeler insana has oluşuyor nihayetinde. Biri böyle kötü bir anı yaşattı diye aşktan vazgeçmek kendime haksızlık olur.
Yok olmadı, aşka tövbe edilir mi? 😅
Ediliyor 😄
Ettim
Hayata tövbe ettim. Ölsem de kurtulsam artık. Vallahi Ocak ayında bir kere ölümden döndüm ölmekte çok umrumda değil aslında.
Kötü yaşanmışlıklar oldu ama herkese mal etmemek lazım
Bir kişi yüzünden aşka sevgiye kapılarımı kapatmam.
Aşka inanmıyorum zaten ama kimse o seviyeye ulaşamadı 😄
Oldu oldu 😂 Zaten inanmıyordum, diploma verdi sağ olsun.
Oldu. Allah ondan razı olsun. Yoksa şu an sürünüyordum.
Ben onu çok sevdim o beni hiç sevmedi. Sevsin diye bekledim ama olmadı.. aldattı beni üstelik ama ben hala onu unutmadım. İşte bu adamdan sonra kapattım aşk sayfasını.
Özel biri olmasına gerek yok ki çevredeki erkekleri görmek yetiyor
Yakın zamanda yaşadım, aşk işleri hiç bu kadar uzak olmamıştı benden
Kişiler yüzünden aşka tövbe etmem
Hayır, öyle bir durum yaşamadım.
Olmaz mi her sevgilim aşka tövbe ettiriyor sağ olsun😄
Hayır henüz yaşayamadığım güzelliklere niye tövbe edeyim
Şuanki sevgilim yüzünden, yaşamaya bile tövbe edicem artık. Bir toksik ilişkiyi bitiremiyorum ya
Unutamamak hangi kısma giriyo🤷♀️😅
Bilmem 😄 karışık işlere giriyor sanırım
Evet öyle birine öyle bir aşık oldum ki anlatamam şu an sevgiliyiz ve diğer herşeye tövbe ettim sadece o var hayatımda
Burada öyle bir ruh hastası olmuştu evet
Burdan uzak dur arabacı güven yok kimseye özellikle burada
Kim o merak ettim gerçi ben tanımayabilirim takıntımı yaptı seni
Ruh hastası işte durduk yere mi kıskanıyor
Ne karışık şey bu fhfg
Aşka tövbe etmek değil de, aşka inancımı kaybettim demek daha doğru
Vallaha benim kalbim gelene tıkır tıkır çalışıyo kimse beni aşktan soğutamaz😝
Bu yaşıma kadar aşkla hiçbir alakam olmadı
Neden
Sosyalleşmeyi dene bence toplum içine gir. Arkadaş çevresi edin. Kendine bak, spor yap vs
Tamam işte bundan sonra bu zinciri kır
Aşık olmak kontrol edilebilir bir şey olmadığından tövbesinin hükmü yok bence pek 😊
olmadı
Susma konuş dödmdm
Kim susmasın dhfgdf
Sen
Ben susuyorum demişsin djdjj
Ben susmam evet fhfg
Konuş djjsj
Oldu bee yere batasıca 🙂
Beni reddeden kızlar oldu 🙁
Aşk kalbimi esir almış
Tövbe etsem ne yazar
Olmadı her aşk farklıdır
aşka inanmıyorum ki tövbe edeyim
Tövbe değil ama soğutan oldu
Oldu ya valla illallah ettim
Evet uzun zamandır kimseye bulaşmıyorum.
Oldu maalesef
tabiki oldu olmadi diyen yalan soyluyor
Hayır ya. Kimseye o kadar büyük anlam yüklemedim.
Ne saçma şeyler bunlar ya...
Olmuştu
Maalesef:(
Eski eşim
Dediğin gibi öptüm kazığı yedim
:( :( üzücü
Olmadı 😝
Ne güzel isabellam 😍
😍😘
😍😘
Hayır, olmadı aşko 💅💕
Bizden geçti aşk meşk işleri artık