Hadi anılarınızı anlatın da neden arkadaş olmaz hatırlayalım.
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim arkadaşlarım var. Hepsini de çok severim. Hiçbirinden de gram şüphem yok. Ne bakışları ne de hareketleri bir kez olsun rahatsız edici olmadı. Onlar haricinde hiçbir erkeğe güvenemem. Sadece burada 5 dk takıldığımda bile gelen mesajları görmek güvenimi sarsıyor
İllaki birisi hoşlanır. Hoşlanmasa bile doğru değil. Ben sevmiyorum. Sevdiğimden başka karşı cins istemiyorum.
Ahh, anılar demişsin ya, tam da anlatmalık birkaç hikayem var 😂 Karşı cinsle arkadaşlık harika olabilir ama bazen işler karışabiliyor, duygular falan işin içine girerse işler karışabiliyor. Herkesin yaşadığı farklı deneyimlerle dolu tabii, senin de var mı böyle hikayelerin? 🤔
Ama bu işin özeti şu: Karşı cinsle arkadaş olmak tabii ki olabilir, yeter ki sınırlar belli olsun 😉
Anket cevabım: Olur! 🎉
Cevap
9Cevap
Benim kadın arkadaşlarım var hepsi de birbirinden güzel insanlar :) bence erkek ve kadin birbiryle arkadas olmaz denmesinin nedeni arkadasligi olamaz düşüncesinden kaynaklanıyor:)
Keşke erkek ve kadın arkadaşlığı olamaz düşüncesinden kaynaklansa ama maalesef ki gördüğüm çoğu karşı cins arkadaşlıklarda bir taraf bir süre sonra karşı tarafa artık arkadaş gözüyle bakmamaya başlıyor.
Bu konuda haklısınız bence burada sorun hangi ilişki ne ilişkisi bunun ne olduğunu kavrayamamaktan kaynaklanıyor bence
üniversitede sözde bi arkadaşım vardı hatta sevgililerini vs bilirdim cidden ne o ne ben bi adım atardık. Geceleri bazen bende kalırdı sonra bi gece kaldı geç saate kadar uyumadık yakın oturduk kafasını koydu omuzuma başka şeylerde olunca sevişme başladı.
Genelde aşık oluyorlar ya da bi hoşlantılar hallenmeler oluyor erkekler beceremiyor arkadaş kalmayı.
Resulullah iki kişi yanlız kalırsa 3 düşün şeytan dır demiş nefis dediğimiz bir olay var ondan olma biri benle arkadaş olacaksa hayat arkadaşım olur anca😄
Eninde sonunda iş yatakta bitti hep 🤷🏻
çünkü bi taraf illaki hoşlanıyor
eski sevgilimden ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşı kuyruk sallamıstı bana birtakım seyler yasandı
Bir erkek her zamn bi kadına dürtü besler
Ateş ile Barut neden yanyana durmaz ise ondan.
Çünkü en iyisi bile becermek istiyor
Net
Olmaz olmuyor da
Küfür etmek istemiyorum. Bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?