Dershanede tanışmıştık eski sevgilisinde ayrıldıktan 1 hafta sonra biz sevgili olduk yaklaşık 8 ay sürdü gayette iyidi tabi benim için ilişkinin 3. Ayında o zaten sevmeyi bırakmış ayrılmak aklına 5 ay sonra geldi ben hâla toparlayacağımaza inancım vardı ama tercih etmedi sonra ikimizde üniversiteye gittik ben başka birisiyle oldum ama hâlen onu unutamamıştım yeni sevgilimle yemek yerken yürürken hatta öpüşürken o aklımdaydı sonra ben ayrıldım yapamadım aldatmanın başka bir türlüsüydü sonra kendi şehrime geri döndüm ilk rüyalar gelmeye başladı mutlu zamanlar sanki bir klip miş gibi rüyalarımda bazen onun kollarında bazen onu öperken bazen onun gözlerine bakarken tabi kavga ettiğimiz rüyalarda oluyordu bir inanışa göre rüyada birini görmek o kişinin rüya sahibini özlediğini hatta düşündüğünü söyler peki 5 aydır düşünme ihtimali varmıdır sevgilisi varken. Bunu yeni yeni kabulleniyorum artık birdaha onu göremeyeceğimi sadece ondan kalan fotoğraflar ve bi kaç hatıra soruya dönecek olursak beni düşünüyormu yoksa ben aklımı mı yicem
Yoksa bunlar sadece rüyamı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen onu sürekli düşündüğün için bilincinin altı üstü o olmuş. O seni düşünüyor safsatasına inanıp da umut bağlama.
Eğer kafanda bitirirsen doğru düzgün rüyana girmez açık kapı bırakma
Çok denedim hatta başka birisi yazmış başkasıyla bir ilişki yapıp unutmaya çalışmak ihanet gibi zaten denedim olmuyor ki hayatımda tek dert o değil birsürü derdim var ama ona dertlenecek kadar da içinde üzüntü var akışına bırakmakdan başka yol yok gibi
Hata
Başkasıyla unutmak kalıcı bir çözüm değildir
Keşke kalıcı olarak unutmanın bi yolu olsa zaten şu an hayatım kötü ilerliyor birde o düşünmek beni çok yoruyor bilmiyorum sen kimsin hangi şartlar hangi yaşanmışlıklarınla yazıyorsun ama ben hâla ne yapacağımı bilmiyorum
ya da şunu sorim senin unutamadağın biri var mı veya nasıl unuttun?
Unutamadığım biri yok ama bende geçmişte çok zorlandım geçti sanıp geçmemesi vs ama tamamen bitirmeyi öğrendim ve bundan sonra eğer ilişkilerim olduğunda vs zorlanıcağımı asla düşünmüyorum rüyalarıma da çok uzun zamandır girmiyor zaten demek ki doğru yoldayım bu konuda
Kalıcı olarak unutmanın çaresi var bunu aklının bi kenarına koy anlıyorum yoruyor seni ama böyle gitmez bu nereye kadar sevmeye devam edebilirsin ki dicem ama cevabını biliyorum sen buna izin verdiğin müddetçe ölene kadar hatta 80 90 yaşına kadar bile olsa içinde biriktirebilrsin onu yapma o yüzden dur demesini bil kimse kalıcı değildir kimse unutulmaz da değildir sadece başkalarına şans tanıma şansı vermediğin için özelmiş gibi düşünürsün gözünü açtığın zaman hani derler ya ne slkmışım diye öyle olucaksın
Deneyebilirim geçenlerde bi arkadaşım 2.5
Yıllık ilişkisini bitirdi hatta evlenmeyi falan düşünüyorlardı ama ayrıldılar ve çocuğun gözünden 1 damla yaş düşmedi en azından benim yanımda
Ki ben aynı durumdayken sürekli gözlerim yaşarırdı tutmaktan o kadar çok sıkıldımki patlamıştım
Herkes farklı farklı yaşıyor duygularını sende rahat ettiğin şekilde yaşamaya devam et
Ağlamak pek yakıştırılmasada biz erkeklere bizde ağlamaya mahkumuz
E tabî
E tabi ( yankılı) teşşekür ederim tavsiyelerin için.
Rica ederim yazmak istersen yazabilirsin
Teşşekür ederim bu saate o kadar vakit ayırdın meşgul etmek istemem ha yardımcı olmak istersen ehliyet sınavım var çalıştırabilirsin😁😁
İstek atan sen misin
Bi dk bakim
Evet istek atmışım
Geri çekebilirim
Seviyorsun onu
Emin değilim
düşündügün icin geceleri mk
Aksjsjsjsjskdkdkfkckckc
@Barbiemiyimneyim Sende simarma lan
Kim girdi