Neden hâla rüyalarıma giryor?

Dershanede tanışmıştık eski sevgilisinde ayrıldıktan 1 hafta sonra biz sevgili olduk yaklaşık 8 ay sürdü gayette iyidi tabi benim için ilişkinin 3. Ayında o zaten sevmeyi bırakmış ayrılmak aklına 5 ay sonra geldi ben hâla toparlayacağımaza inancım vardı ama tercih etmedi sonra ikimizde üniversiteye gittik ben başka birisiyle oldum ama hâlen onu unutamamıştım yeni sevgilimle yemek yerken yürürken hatta öpüşürken o aklımdaydı sonra ben ayrıldım yapamadım aldatmanın başka bir türlüsüydü sonra kendi şehrime geri döndüm ilk rüyalar gelmeye başladı mutlu zamanlar sanki bir klip miş gibi rüyalarımda bazen onun kollarında bazen onu öperken bazen onun gözlerine bakarken tabi kavga ettiğimiz rüyalarda oluyordu bir inanışa göre rüyada birini görmek o kişinin rüya sahibini özlediğini hatta düşündüğünü söyler peki 5 aydır düşünme ihtimali varmıdır sevgilisi varken. Bunu yeni yeni kabulleniyorum artık birdaha onu göremeyeceğimi sadece ondan kalan fotoğraflar ve bi kaç hatıra soruya dönecek olursak beni düşünüyormu yoksa ben aklımı mı yicem

Yoksa bunlar sadece rüyamı?

Neden hâla rüyalarıma giryor?