Aldatılma durumunu bence affetmek zor bir karar. Anladığım kadarıyla ilişkinizin üç yıldır devam etmesi ve onu çok seviyor olman işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Duyguların seni zorladığı açık, ama çevrenden gelen tepkiler de dikkate değer. İlk olarak, sevgilinin gerçekten pişman olup olmadığını ve güveni yeniden inşa etmek için çaba gösterip göstermediğini görmek gerekir. Güvenin tekrar kazanılması zaman alır ve bu süreç her iki taraf için de zorlu olabilir. Eğer o kişi hatasını anladı ve bunu düzeltmek için elinden geleni yapıyorsa, belki bir şansı hak ediyordur. Ancak, aldatılma olayı güvenin temelden sarsıldığı bir durumdur ve bu güveni tekrar inşa etmek bazen mümkün olmaz. Kendine şu soruları sorman önemli: Onunla tekrar mutlu olabilir misin? Yaşananları unutup yeniden güven duyabilir misin? Kendi iç huzurunu ve mutluluğunu ön planda tutarak karar vermelisin. Çevrendeki insanların tepkilerini de göz ardı etmemek gerekiyor. Onlar seni korumak istiyor olabilirler ve dışarıdan daha objektif bir bakış açısına sahip olabilirler. Fakat nihayetinde bu senin hayatın ve senin mutluluğun. Benim fikrim, affetme ve ilişkiye devam etme kararı tamamen sana bağlı. Kalbinin sesini dinlerken aynı zamanda mantığını da devreye sokmak iyi olur. Kendine iyi bakmak ve kendi mutluluğunu ön planda tutmak en önemli şey. Bir şansı daha vermeye karar verirsen, bu sürecin uzun ve zor olabileceğini kabul ederek adım at. Eğer ayrılmayı seçersen de, zamanla bu kararın senin için daha sağlıklı olduğunu görebilirsin.
010 Yorumla
Soran1 yılÇok ama çok teşekkür ederim uzun yorumunuz için, gece boyu düşündüm, her şeyi göz önüne alarak ailemin tepkilerini göz önüne alarak buradaki kişilerin yorumlarını göze alarak affetmedim, sabah geldi konuştuk fakat affetmedim
- 1 yıl
Belki de en doğrusu budur zaten bir şeyler korktuysa eskisi gibi olmaz
- 1 yıl
Rica ederim ne demek
Soran1 yılEvet maalesef çok üzgünüm ağlıyorum ama yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Tanıyorum zor bir zaman geçiriyorsun ama bunu zaman içinde düzeleceğini unutmak hayatın böyle gitmeyecek yani hepimiz birtakım tecrübelerden geçiyoruz Bu sadece aşk olarak değil arkadaşlık aile çevre hayatın acımasız yönleriyle karşılaşıp daha güçlü daha mutlu olmayı başarabiliriz çünkü her zaman mutsuz olursa her zaman mutlu olursak hayatın kıymetini bilemeyiz insanoğlu çabuk şımarık oluyor
Soran1 yılÇok haklısınız, hayatın acı tarafı olduğu gibi mutlu olduğu tarafı da var. Sizin de yolunuz bahtınız açık olsun
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ne zaman kendini kötü hissedersen biliyorsun burdayım
Soran1 yılÇok ama çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Çok ama çok rica ederim 😇
Soran1 yıl🙏🏻
En İyi Cevaplar
Bak arkadaşım kurduğu kelimeyi sana söylüyorum eğer beni aldatıyorsa o onun onursuzluğu ve haysiyetsizliğidir hiç bunun için üzülmem direkt ondan ayrılırım ve hayatımdan silerim çok doğru ve ben de bunu modda olarak kullanıyorum yapan çünkü bir daha yapar o cesareti senden aldı beni affet derse yine aynısını tekrarlar
05 Yorumla
Soran1 yılGözlerimden yaşlar aktı çok üzgünüm çok ben ona güvenmek istiyorum ama korkuyorum tekrar yapar diye neyim eksikti
- 1 yıl
Eğer hiçbir şey olmadan ayrılsaydınız ve senden özür dileseydi burada duygusal olarak kendini nasıl hissediyorsan öyle devam et derdim ama burada duygusallıktan çıkıp mantıklı olduğunu düşünmen gerekiyor yani şimdi bu adamı affedersen bu kadar aileni ve sana güvenen herkesi karşına alıp bu adamı affedeceksin sonra bir daha aynı hatayı yapacak ve yine mi affedeceksin yani bir kere hatayı düşün tekrardan o hatayı düşer
Soran1 yılHaklsınız, aileme tekrardan mahçup olmak asla istemem
Soran1 yılHaklısınız, çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Hayır, affetmemelisin. Aldatmak anlık gelişen bir olay değildir, karakterinde vardır. Sen affedersen, bir daha aldatması için izin vermiş olursun ve bu böyle gider durur.
013 Yorumla
Soran1 yılAma çok zorlanıyorum, kabullenemedim zaten ilk günler hala inanmak istemiyorum. Güvenmek istiyorum tekrardan ama bir yandan korkuyorum kafam çok karışık, düzelmez mi
- 1 yıl
Sana gerçekten kendin için verebileceğim tek tavsiye önüne bakman olacaktır. Eğer affedersen kendine olan saygını kaybedeceksin ve bu olay tekrarlanacak, tekrarlandıkça özgüvenini kaybedecek ve kendini değersiz hissedeceksin. Bu süreci atlatman için yapabileceğin şeyler var, emin ol ona ihtiyacın yok. Seni aldatan ve kaybetmeyi göze alacak birine hiç ihtiyacın yok.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim, umarım dediklerinizi teker teker yapanilirim çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreç ama elbet geçecek inşallah
- 1 yıl
Geçiyor, tecrübe ile sabit :) , klasik olacak ama kafanı dağıtacak aktiviteler yap. İlişkideki alışkanlık olan zamanı yeni hobilerle ve sosyalleşmek ile doldur. Bunlar senin özgüvenini toparlamana ve eskisinden daha iyi bir seviyeye çıkarmana yardımcı olacak. Bir süre müzikten ve yeni ilişkiden uzak dur. Yeni bir ilişkide yaşayacağın bir başarısızlık daha seni yıpratabilir.
Soran1 yılYeni ilişki daha da yıpratıcı olur, hiç hazır değilim asla değilim. Müziği dediğiniz gibi bırakmam lazım çok etkiliyor ama bir yönden çok iyi de geliyor. Hobiler çok mantıklı, çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Uzun bir ilişkiyse, yeni bir ilişki için en az 3-4 ay kendine süre tanı, müzik dinlemeye 2 hafta civarı ara ver ama kendine tanıdığın süre boyunca arabesk sakın dinleme, stalklama ve eğer stalklama isteğin olursa engelle ( numarasını sil ve sakın geri kaydetme), bol bol sosyalleş, hobiyi zaten dedim.
Soran1 yılHaklısınız, hepsini yapacağım affetmedim çok teşekkür ederim
Soran1 yılSizin de çok teşekkür ederim 🙏🏻
Soran1 yılÇok teşekkür ederim siz de bana yazabilirsiniz
1 yılZaten çok sevdiğin için mantıklı karar veremezsin ve şu an bizi dinliyorsun ve kesinlikle affetmiyorsun bir kez aldatan bir insan emin ol diğerini bir daha yapacak
06 Yorumla
Soran1 yılKeşke hiç olmasaydı, çok haklısınız ama o kadar zorlanıyorum ki kafayı sıyırma aşamasına geldim
- 1 yıl
Merak etme kafayı falan sıyırdığın yok sıyırmayacaksın da zaten İlerleyen zamanlarda yavaş yavaş unutacaksın erkekler artık güvenmeyeceksin sadece karşına biri çıkacak Ve ona güveneceksin gel dertleşelim gel
Soran1 yılİnşallah ya, inşallah her şey en kısa sürede biter de ferahladım gerçekten çok üzülüyorum
- 1 yıl
Merak etme Her şey geçecek hiç merak etme Ben inanıyorum bak demişti diyeceksin
Soran1 yılİnşallah, çok teşekkür ederim çok iyi geldi
- 1 yıl
Rica ederim kuzum ne demek
Yapay Zeka Cevapladı
Ooff, seni çok iyi anlıyorum! Aldatılmak gerçekten kalbi parçalayan bir durum. Üç yıl, az buz zaman değil ve onu seviyorsun belli ki. Ama şunu unutma, kendine olan saygını her şeyin üstünde tutmalısın. Bir kere aldatıldıysan, bir daha olma ihtimali ne kadar diyebiliriz ki? Kalbinin sesini dinle ama mantığını da göz ardı etme. Aldatmak kırmızı çizgidir. Kendi değerini bil ve ona göre karar ver. Umarım bu krizi en sağlıklı şekilde atlatırsın. ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1 yılsormanin sebebi ne zaten affetmeye meyilin var. ilk aldatilmak senin hatan degil ama digerleri senin hatan olacak haberin olsun
09 Yorumla
Soran1 yıl:(( güvenmek istiyorum ama çok korkuyorum, çok kızgınım ama bir yanım çok üzgün anlam veremiyorum
- 1 yıl
miden kaldircaksa ve tekrar tekrar ayni seyleri yasamaya raziysan affet
Soran1 yıl:(( cinsel birliktelik yokmuş sadece 2 aydır konuştuklarını gördüm, resimleri var sahil kenarında
- 1 yıl
aldatmak sadece fiziksel olmaz
- 1 yıl
Soran kisi, cinsellik yasamadi diye aldatmamis mi oluyor veya daha az aldatmis falan mi? Çok sığ ve rezalet bir dusunce yapisi bu haberin olsun.
- 1 yıl
Ve duygusal aldatmak fizikselden daha kotu.
Soran1 yıl@meraklibigenckiz cinsellik yaşamadı diye aldatmadı değil şunu diyorum o kadar ileriye gidilmemiş tabi mahvoldum ben bu da bir nevi avuntu şeklim oldu çübkğ günlerden beri kahroldum
- 1 yıl
affetmedigini yazmissin inan bi sure uzulceksin ama sonra iyi ki diyeceksin
Soran1 yılİnşallah ya çıktım dışarı bugün kafa dağıtmak için iyi geldi de şimdi gece yine bir üzüntü bastı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBazı şeyler affedilmez buda onlardan biri. affetmek gibi bir hata yapma aynı şeyi yaşarsın.
01 Yorumla
Soran1 yılAffetmedim :((
1 yılBeni zamanında aldatmıştı eşim bende karşılığını verdim
09 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Bende onu aldattım
Soran1 yılÖyle bir şeyi ben yapamam
- 1 yıl
Bende yapamam diyordum nette birisi ile tanıştım bir müddet konuştuk oldu bir şekilde ilk başta korktum ama iyiydi 🙈
Soran1 yılNeyse olan olmuş artok
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Affedilecek bir durumu yokki bunun
Soran1 yılAffetmedim
- 1 yıl
Burnu sürtünsün
1 yılKendine saygın varsa asla affetme bunun affı olmaz hem bir kere yapan zaten bir daha yapacaktır.
03 Yorumla
Soran1 yıl😔😔😔 Düzelmez mi
- 1 yıl
Hiç sanmıyorum zaten bunu yaparken seni gözden çıkarmış öyle olmasa başkasına bakmazdı.
Soran1 yılBu yoruma çok ağladım
Gizli Üye(30-35)1 yılKatilini affeden hergün kendini ölmeye mahkûm kılar olumlu olumsuz yaşamak senin elinde senin hayatın bir şey demeye hakkım yok benim hayatım değil sonuçta
018 Yorumla
Soran1 yıl:(((
Cevap sahibi1 yılKadınlar duygusal zayıf varlıktırlar isterse seni her gün gözünün önünde aldatsın sen onu yine affedeceksin çünkü kadınlar her zaman olumsuz yaşamayı sever sen de bunu sevmeye olumsuz yaşamaya devam edeceksin kadını anlatmaya gerek yok kadınları tanıyoruz
Soran1 yılOlumsuz yaşama değil onu seviyorum, çok seviyorum
Cevap sahibi1 yılAffedilmeyecek iki konu vardır bir namus biri aldatmaktır seni affediyorsan namusunu sorgulaman lazım
Soran1 yıl:(
Cevap sahibi1 yılSenin beynin sulanmış aldatılmanın ne olduğunu bile bilmiyorsun sen bir psikoloğa görün kardeşim çocuk senin beynini yıkamış 7/24 başkasını sikse de hoşuna gidecek durumdasın kafadasın şu an
Soran1 yılNe hoşuna gitmesi ne hoşuma gitmesi sanıyor musun mutluyum farkındayım doğru bir şey değil affetmemem lazım bir daha düzelmeyeceğini biliyorum fakat öyle kolay bir şey değil tamam kestirip atmam lazım ama aşık olduğun zaman o kadar kolay olmuyor kestirip atamıyorum, kabullenemiyorum zor geliyor elbet bitecek ama şu an gerçekten bu soruyu sormuş olmam bile çıkmazda olmamdan kaynaklı elimde değil tutunacak dal arıyorum resmen hoş görün lütfen iyi değilim farkındayım ama bilerek yaptığım bir şey değil çübkğ çok üzülüyorum çok mutsuzum kaç gündür yemek bile yiyesim flmiyor insanların ne dertleri var kıyaslanamaz biliyorum ama resmen yüreğimi içimi yaktı mesajları görünce ellerim titredi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki
Cevap sahibi1 yılSana yaptığı hareket yanlış olduğuna inansaydın ondan anında tiksinirdin zaten otomatikmen tiksinmen lazım ama sen onun yaptığı hareketi hoş görüyorsun ki onu itici kılmıyorsun sorun çocuk da değil ki sende var çocuk sana apaçık belli ediyor sana sorun yaşatacağını
Soran1 yılHaklısınız, kestirip atamıyorum ama bu durum benim asla hoşuma gitmiyor, aksine iğreniyorum fakat düzeleceğini düşündüğüm için affetmeyş bir kere daha düşünüyorum yoksa neden düşüneyim
Cevap sahibi1 yılSenin beynin kaldırmıyor ileri imzadan sonra neler olacağını beynin idrak etmiyor sen sadece bugünü düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılNeyse iyi geceler beğeni sulanmış hiçbir şey anlatılmaz senin acınacak halin yok derdin yok sadece olmayan derdine dert arıyorsun o kadar
Soran1 yılTamam valla beni gaza getirdiniz affetmeyeceğim
Cevap sahibi1 yılGazla ne ilgisi var kızım ben sadece beynini kullan diyorum kullanmak istemiyorsun diye o kadar yani
Soran1 yılTamam işte en azından gaza gelince az moralim düzeldi beynimi kullanacağım her şeye rağmen 😂 teşekkürler
Cevap sahibi1 yılHikaye uydurma yarın onu affedeceksin kendini kandırma sen slk bir yaşam biçimini seçeceksin sen onu affetme adımı değiştireceğim adım kadar eminim sen onu affedeceksin senin gibi çok kız gördüm
Soran1 yılAffetmedim sabah geldi konuştuk affetmedim
Cevap sahibi1 yılHelal olsun gördün mü bak beynini kullanman bu kadar kolaymış öyle değil mi
Soran1 yılKolay oldu evet ama inşallah en kısa zamanda da bu acı biter
Bak sakın affetme ölsende bitsende affetme bidaha yapar bunun önüne geçemessin lutfen insanlar bir şey diyorsa dinle keşke seni kaybetmeyi göze almasaydi yemin ederim daha çok üzülürsün
06 Yorumla
Soran1 yıl:(( günlerdir kahroldum zaten şu anda affetmeyi düşünmüyorum özellikle gece yorumları okuduktan sonra :(
Soran1 yılHaklısınız :((
Soran1 yılAffetmedim
Etme yine aldatir 300 500 300 500 diye başka kızların poposunda darbuka çalar memelerinde uyur sennde onu halı sahada top oynuyor zannedersin. Düşme tuzağa
014 Yorumla
Soran1 yıl:(( cinsel birliktelik yok
Soran1 yılBiliyorum anladım yorumunuzu, bu arada asla öyle düşünmeyin zaten sizi sırf tipiniz için yargılayan bir insan gördünüz mü anında uzaklaşmanız lazım. Asla da çirkin olduğunuzu düşünmüyorum, kendinizi kimse için küçültmryin, kim bilir sizin de içinizde ne güzel güzellikler var. Kimse size hakaret edemez sırf tipiniz için, herkesi Allah yaratmış asla öz güveninizi siz kendiniz yıkmayın
Soran1 yılTamam yürü işine insanlık yaramaz sana, demek ki tip değil her şey karakteri düzeltmek gerekiyor biraz
Soran1 yıl😂😂😂
1 yılBende affettim ama sakın sen o hatayı yapma tekrar aldatıldım, ben sende bu durumu yaşama tekrar
03 Yorumla
Soran1 yılÇok yalvardı yakardı, güvenmek istiyorum ama bir daha yaşamak istemiyorum çünkü çok yıprattı resmen iştahım kapandı kaç gündür :((
- 1 yıl
Yapma işte kendine bunu affetme
1 yılAffet sonra burada ağlama. İlk ben döverim seni
23 Yorumla
Soran1 yılYa ama demeyin böyle 😔😔 biliyorum çok mal gibi davranıyorum ama gerçekten üzülüyorum , ayrılmak istemiyorum, ona güvenmek istiyorum 😔
- 1 yıl
Kendine yapma bunu
Soran1 yıl:((
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. dilin affet diyor ama kalbin asla diyor
06 Yorumla
Soran1 yılEvet :((
Soran1 yılNe pekş
1 yılİhanet hiçbir zaman affedilmemeli 👱🏻♀️
01 Yorumla
Soran1 yılAma bazen söz geçiremşyor insan :(
1 yılErkek adamdır normal karşılamak lazım.
00 YorumlaEtmez. Baska yelkenlere at kendini.
08 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız :(
Soran1 yılHaklısınız, affetmedim çok üzgünüm ama dediğiniz gibi kafamda kurarım sürekli
Soran1 yılÇok teşekkür ederim, evet dediğiniz gibi bir şey bulmam lazım kafayı yerim yoksa
1 yılHer şeyi affet ama ihaneti asla affetme
08 Yorumla
- 1 yıl
Niye öyle emoji attin
Soran1 yılÇok üzülüyorum
- 1 yıl
Üzül acı çek ki öğren ve tecrübe edin ihaneti affedersen herkes sana ihanet eder
Soran1 yılDoğru haklısınız mecburen bazı şeyler olmalı
- 1 yıl
Ben yaşadım yıllar önce be deneyim ve tecrübe kazıdım sende olacaksın inşallah Allah daha da kotusunden korusun
Soran1 yılAminnn amin insanların ne dertleri var asla kıyaslanamaz ama içimi de yaktı. Size de çok geçmiş olsun, yolunuz açık olsun
- 1 yıl
Saol sana da
1 yılHayır bir kere yapan bir daha yapar
03 Yorumla
Soran1 yılDüzelmez mi, güvenmek istiyorum ama çok korkuyorum
- 1 yıl
Ya insanın güveni kırıldımı zor biraz şans versen ya bir daha aynı yaparsa daha kötü olursun kendini düşün üzülme sonra
Soran1 yılEvet doğru ama işte ne diyelim :(
1 yılExiyle konuştuysa aldatma sayılmaz.
01 Yorumla
Soran1 yılHayır öyle bir durum değil
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. tekrar yapar askım
03 Yorumla
Soran1 yılAkrep
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılAffedilmez
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
1 yılHayır etme
011 Yorumla
- 1 yıl
Ters ters emojiler atma kabul etmeyeceksin bu kadar. Edersen gelir seni döverim ona göre.
Soran1 yılKızmayın yav 😂😂 tamam şu anlık dönüş yapmayacağım, düşünmem lazım çok zor ama affetmeyeceğim gibi 😔
- 1 yıl
Hiç güven vermiyorsun : ) affetmek istiyorsun belli. İyi bakalım affet ama lütfen mutsuz olup yine aldatılirsan buraya soru sorma.
Soran1 yılHadi bakalım ne olacak güncelleyeceğim söz
- 1 yıl
Allah'ımmmmm gooolllll
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Aferin kral
Soran1 yılEyvallah ama bu gönlümüz ne olacak
- 1 yıl
Buluruz yenisini
Soran1 yıl:((( gönlümüz yandı
1 yılAffedilmez
08 Yorumla