Arkadaşlar,sevgilimle 8 aydır beraberiz.Anlaşıyoruz ama çok saygısız biri,devamlı gerizekalı,salak yada türkceyi bilmiyorsun.Git beynini geliştir falan.Ne yapıcagımı şaşırdım,konuşup çözmeye calışın demeyin denedim uyardım.Bu laflar canımı çok açıtıyor ilerisini düşünemiyorum bile.ne yapayım ne olur birşeyler söyleyin bana
Cevabın nedir?
+1 yılSevgilin face ağzıyla konusmaya çalışan tipik ergen modeli, huyundan vazgeçiremezsin napsanda o düzelmez, içinde var, saygısız bi insana asla tahammül edemem açıkçası, salak kelimesi bile şakasına söylettirmem kendime o perdeyi aştırmam, söylersede konusmam, sende tavrını koy, ya düzeleceksin bana saygılı olacaksın, yada kendi küfürünle kalacaksın de, bunada defol sittir git derse sana, anlarsın artık orda bu kişinin doğru biri olmadığını, yarin bigün senin yanında baskaları olduğundada sama söver hakaret eder hiçte çekinmez yani
senin yapcağın şey ciddi ciddi kkonusmak, anlamıyorsa ayrıl be arkadas yeryüzünde sevgiilimi kalmadı.316 Yorumla
Soran+1 yılaynen arkadaş,işin komik tarafı da bu lafları ilk defa birinden duyuyorum.yani sorun ben de değil karşımdaki o insanda.Böyle olmasını inan hiç istemedim.Bir çok kez alttan aldım,sustum düzelir dedim,uyardım ama yok derlet ya 7 de neyse 70 de öyle,değişen birşey olmaz.Konuşmamayı düşünüyorum aklını başına alsın diye,baktım yine oralı olmuyor ayrılık gözükür.gerci düzeltse de saygısız bir yapısı var gün yüzüne devamlı çıkar.ayrılmak istiyorum ama o gücü bulamıyorum kendimde
- +1 yıl
neden o gücü bulamıyorsun peki ? korkoyumusun sana bişi yapar diyre tehdit vs?
Soran+1 yılyok hayır öyle bir durum yok.Ben seviyorum galiba yada öyle düşünüyorum.Önceleri sorsaydın seviyorum derdim ama şimdi emin değilim.kaybetmek istemiyorum onu ama böylede yaşayamıyorum
- +1 yıl
sana kalmış artık, hayat senin.
Soran+1 yıldoğru olanı yapmak zorundayım.evet teşekkür ederim
- +1 yıl
bunun ilerisinide düşün derim, yarın bigün ilerisi olursa, ağız alışırya hani, hep aynı şeyleride demez, ailene kadar uzatır dilini, iyi düşün bak.
Soran+1 yılşimdiden aileme laf atıyor,ilerisini düşünmek bile istemiyorum.Az çok tahmin edebiliyorum doğru bir kara vermeliyim.bu kabus bitmeli
- +1 yıl
ooo boynuz kulağı çoktan geçmiş geç bile kalmışsın.
Soran+1 yılgeç kaldım evet.ben ayrılık sonrasını düşünüyorum altından nasıl kalkıcam
- +1 yıl
altında kalacağın bi durumun yok, sevinmelisin hatta bu duruma iyiki erkenden bitirmişim dersin, baksana etrafına insanlar ne halde ne zorluklar içinde hayatını yaşıyor ? yat kalk şükret haline, ölüm bak ölüm diyorum, bi yakının ölüyor, onları yeğeni kardeşi vs, bi süre sonra unutuyor dimi? alışıyor dimi yokluğuna? ehh senin durumunda o kadar kötü olmuyacak demekki.
Soran+1 yıldoğru ne büyük açılar var,yalnızlıklar hayatının tamamını hastane odalarında geçren insanlar en yakınını kaybedenler.Nezle gibi düşünmem lazım,biraz burnum akıçak sonra durucak :)
- +1 yıl
haa şöyle işte :)
Soran+1 yıl:) saol inan yüzümde tebessüm yarattın
- +1 yıl
sen saol şekerpare :)
Soran+1 yıl:) bu gece için teşekkür ederim.bay doğru
- +1 yıl
her gece konusuyoz gibi oldu şimdi sanki :) rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakmada sevgiline Türkçe konuşma hariç diğer söylediklerinde katılıyorum.
Seni aşağılayacak sende "seviyorum onu" diyeceksin !
İlişkinin boku çıkmış sen sevgiden bahsediyorsun ? İnsan olan biri bir seslenmez, iki seslenmez, üçüncüde s*iktiri çeker.
Aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki?49 Yorumla
Soran+1 yılAşağılanmak tabiki hoşuma gitmiyor.Kimin gider ki
neden kusura bakma türkçe konuşma hariç- +1 yıl
Çünkü Türkçe'yi nasıl konuştuğunu duymadığım için. Duymadığım bir şey hakkında nasıl yorum yapabilirim ki.
Diğer konuda da Madem aşağılanmak hoşuna gitmiyor, neden buna müsaade ediyorsun? baban değil, kardeşin değil kocan hiç değil, altı üstü bir sevgili.
Sen onu severken onun seni aşağılaması, bu ne bir aşktır nede bir sevgidir. Bu ancak ve ancak ego tatmin etmektir, yani erkek arkadaşın kendi egosunu tatmin ediyor.
Soran+1 yılegosu evet var.Türkçem gayet iyi,böyle bir sorun olsa başkalarından da duyardım.Neden bir tek o söylüyor ve ben şehirde dünyaya geldim,büyüdüm.nedir bu ego olayı ya bunu yaparak zevk mi alıyor?
- +1 yıl
Bunun bir çok farklı nedeni olabilir, sevmediği için, böyle davranması gerektiğini düşündüğü için, kendisini senden üstün gördüğü için... içinde için. Bunu sırala sırala bitmez, neden hala onun için kafa yoruyorsun anlamıyorum. Bazen sizleri anlamak o kadar zor ki, bir bakıyorsun aynı senin gibi durumda ve erkeğine neredeyse tapıyor. Diğer tarafta başka biri gıkı çıkmaz, bu seferde kız oğlana yapmadığını bırakmıyor. Hayat senin, dünyadaki tek erkekte o değil, hala neyi bulmaya çalışıyorsun ?
Soran+1 yılhayat böyle bir şey mi?herkes yanlış insana tapıyor,doğru söylüyorsun neyi sorguluyorum ki ben böyle gelmiş böyle de geidicek,ne ben değiştirebilirim nede bir başkası.mutluluk bir sonrasına kaldı yine.herşey başında o kadar güzel geliyor ki,hiç bitmicek hep sürücek gibi.Bu kez oldu diyorsun olmalı ama olmuyor.ne kadar dirensende olmuyor
- +1 yıl
Değiştirmek senin elinde, Özellikle de eşin, baban, kardeşin değilse bir insana en fazla üç kez müsamma gösterirsin. 2. ve 3. kez yaptığında uyarırsın ama 4. de dur bakalım çok ileri gittin dersin ve hadi bakalım her kez kendi yoluna der bitirirsin.
Bir konuda haklısın sen ona aşıksın bir başkası da sana. Bir ilişkinin temeli saygıdır, aşk biter ama saygı kalır. O yüzden temeli saygı olmayan bir ilişki yürümez
Soran+1 yılbu dedklerin kulagımda küpe olmalı,çok ileriye gitti son kez konuşucam baktım olmuyor yoluna gitsin artk.ben de insanım bunu çekmek zorunda değilim.O herşeyi söylesin ben de susayım sonra ne kendime güvenim kalır nede saygım.
- +1 yıl
Aynen öyle, en doğrusunu yaparsın. Aksi başta kendin kendine saygın kalmadığı gibi, başkaların da sana saygısı kalmaz. Emin ol etrafında seni daha iyi anlayacak ve değerini bilecek insanlar vardır. Karşındaki insanlara asla sana gösterdikleri saygından ne daha fazlasını göster nede daha azını.
Soran+1 yılbazen kaybediyoruz işte kendimizi kaptırıp gidiyoruz,aşkın gözü kör derler ya gerçekten çok doğru resmen kör sagır oluyorsun,zamanla anlayabiliyorsun ben ne yapıyorum.değerimi bilicek tabiki birileri çıkar,ben bu son olsun demiştim ama yine beceremedim
Hakaret ederek konuşan insanları -arkadaş ya da sevgili farketmez- hayatında tutma. Zarardan başka bir şey değiller. Kötü bi alışkanlık bu, bu alışkanlığın altında yatanın çirkin ötesi bir narsizm olduğunu düşünüyorum.
Ve her zaman inanılmaz derecede rahatsız olmuşumdur karşısındakine adı yerine hakaretle hitap eden insanlardan. Bir kere duydum mu, gözümden düşüyor o bi anda. Senin de gözünden düşmeli bence, ki bu insan senin sevgilin. Ben bir daha konuşmaya görüşmeye iğreniyorum o tarz insanlardan. Belki benimki de kötü bi huy, bilemem.20 Yorumla
Saygısız mı? Bu saygıyıda aşmış artık, seni ne diye yanında tutuyor bunları diyen adam? Hadi onu bırak sen nasıl bunları duyup onun yanında nefes dahi alabiliyorsun? Vallahi bir dakika durmam bu şekil davranan adamın yanında.. Sevginden katlanırsan, ileride gideceği yer şiddettir. Bırak böyle işkence çekeceğine, ayrılık acısı çek, kendine saygın olsun bari..
74 Yorumla
Soran+1 yılbiliyormusun,pskolojk ya bunları söyledikce,acaba gerizekalımıym diye düşünür oldum.Kendime olan saygım yada güvenim azalmaya başladı.Onun yanında emin oldugum konularda bile ağzımı acamaz oldum.Peki ben neden çekiyorum niçin?seviyormuyum hadi diyelim seviyorum ama sevilmek bu değil,beni sevmez canımı bu kadar acıtmaz doğru değil mi arkadaşım
- +1 yıl
Elbette arkadaşım sevmek bu değil, onun ki sevgi değil eziyet etmek, ego tatmini bir nevi..Seven insan sevdiğine bunları yapar mı, söyleyebilir mi? Senin ki bağımlılık canım, alışkanlık, onsuz ne yaparım korkusu..Ama inan bak farkında olduğun bu işkencenin üstesinden gelebilirsin, çözüm yine sen de.. Böyle insanın senin ailene de saygısı olmaz, ileriyi düşün derim..
Soran+1 yılbu gece muhasebesini yapıcam.Doğru olanı ben de biliyorum ama dediğin gibi benim ki ya bağlılık yada onsuz ne yaparım korkusu.bana saygısı olmayanın aileme hiç saygısı olmaz evet aynen doru arkadaşım.Kendim için doğru olanı yapıcam ezdirmicem teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
bi ilişkide saygı yoksa sevgide yoktur o sana hakaret ettikçe zamanla sevginde azalacak,aileni bu çocukla tanıştırdığını düşün sence hak ediyor mu bence etmiyor o yüzden kimsenin sana hakaret etmesine saygısız davranmasına izin verme,benim eski sevgilimde önce salaktan başladı sonra anneme kadar küfretti değmiyo hepsi aynı halt.
23 Yorumla
Soran+1 yılevet evet,oda aileme laf etmeye başladı.Hepsi aynı halt iyide canım gücüm yok ayrılmam gerek biliyorum,sonucuda biliyorum.Ama ayrılıga gücüm yok
Soran+1 yılbana saygısı yokya artık üzülmüyorum bile,ayrılmak istese bile canım belki çok yanmaz cünkü haklı nedenlerim var,onla olmam canımı yakıyorsa olmamam zamanla unutmam benim için daha iyi olmalı.teşekkür ederim
fazla havalı sanırım ya da komiklik yapıyor. öyle yapınca cevap atma. devam ederse ilerde yol ver. zaten geri gelir :D
25 Yorumla
Soran+1 yılçok uyardım ama işe yaramadı.seviyorum ama nereye kadar katlanabilirim ki
kızıyorum ama yine kendi haklı oldugunu düşünmuyor mu
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum.Aklı başına gelsin benimde duygularım var,devamlı bu lafları hiç nedensiz her sinirlendiğinde söylemesi zoruma gidiyor
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılbunu yaptığı zaman ilgini hemen onun üzerinden çek ve başka bir şeye odaklan.birkaç kez bunu yaptığında o davranışı daha az sıklıkla yapıyor olacaktır
39 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha acarmısın?
- +1 yıl
diyelim ki sen benim kız arkadaşımsın.benim çalıştığım büroya geldin.ben önümdeki dosyalarla ilgileniyorum.sana merhaba hoşgeldin dedim.sen de merhaba dedin ve benim üzerimdeki kıyafetle,ya da benle alakalı bir şeyle dalga geçmeye yönelik bir şey söyledin.senin bu söylediğine aldırmayıp önümdeki dosyalarla ilgilenmeye devam edersem kendini nasıl hissedersin?
Soran+1 yılaslında evet ciddiye almamak biraz işe yarayabilir.kendini umarım düzeltir
- +1 yıl
halbuki sana sert bir tepki versem bu davranışını daha çok yapacaksın.bunun nedeni sana negatif bile olsa ilgi gösteriyor olmam olurdu.ama şimdi ilgim tamamen başka bir şeyin üzerinde.bu durumda bu davranışı daha az yapacaksın.
Soran+1 yılönerin için teşekkür ederim.Uygulamayı düşünüyorum,belki ilgisiz oldugumu görünce vazgeçer
- +1 yıl
öncekine göre çok daha iyi olacaktır.hem denemekten zarar gelmez.yardımcı olduysam ne mutlu bana
Soran+1 yılyazman bile yeterki :)tekrar teşekkür ederim yardımcı oldun emin ol
- +1 yıl
çok naziksin,teşekkürler.her zaman yardıma ve fikir paylaşımına açığım.iyi geceler.
Soran+1 yıliyi geceler:)
+1 yılAynisini yasiyorum, salak gerizekali, gel sana beyin alalim vs vs. Diyorum ki saygsizlasiyorsun tahamulum yok buna, bunu duymaya hak etme ozaman diyor. Biliyorum ki degismeyecek, cunku onunkisi ego tatmini, ve ben kendime kizmakla kalicam.. bu adamla 8 ay nasil gecti anlamiyorum.
Ve merak ediyorum senin durumunu. Ayrildinmi yoksa sevgilin degismeye özen gösterdi mi?10 Yorumla8 aydır bu ilişkiyi yürütmen hata.sana saygısı olmayan insana sen saygı gösteriyor halen ona katlanıyorsun.durma bekleme ayrıl
33 Yorumla
Soran+1 yılezdirmicem daha fazla kendimi,saldım ilişkiyi burnu sürterse tamam baktım olmuyor gitsin zeki birini bulsun
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim
bence ona sunları söyle sen bi bayan bunları söylüyorsun adamsın ama adamın olmadığı yerde de ayrıl gitsin orçoyla
25 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama böyle yapmaya devam ederse sonuç bu.Böyle olsun istemiyordum ama insanın bir gururu var kaldıramıyor artık
Soran+1 yılkoyduk başında ama işe yaramadı.Bakalım biraz direncem,olmadı kendi yoluna gitsin
daha zeki birini bulur umarum
Soran+1 yılsaol arkadaşım :)
katıldım valla bu kafayla giderse kimse durmaz onda
+1 yılBu nedir ya? İnanmıyorum.. Kızlar bu kadar ezdirmeyin kendinizi. Lütfen..
318 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum,ben derdim ezdirmeyin diye kendimi ama kendimi buldum aynı durumun içinde.olmuyor arkadaş gücüm olsa bırakırım ama güclü değilim.Ama sonu ne kadar da belli
- +1 yıl
Bir örnek vereyim: Hastanın kolu kangren olmuş. Kesmeleri gerekiyor. Kesmezlerse ölecek. Seninki de aynı durum. İlişkini gözden geçirmezsen, zararı daha büyük olur. Tabi bunu sende biliyorsun ama ben sadece haline üzüldüğüm için yardım etmek istedim.
Soran+1 yılben de kendi halime üzülüyorum,hatta açıyorum.Bu kadar güçsüz olmama,ezdirmeme kızıyorum.
neresinden dönersen kar.Neden arkadaşım neden böyle oluyor,seviyorsun tamam diyorsun.Gerçekten sevenlerin hiç mi şansı yok,deger vermek bilmiyorum.- +1 yıl
işte.. Boşuna dememişler sevme sevil diye.
Soran+1 yılevet büyükler derdi de,yok olur mu öyle derdim.Ama ne kadar dogruymuş sevme ki,korkun olmasın
ne kaybetmekten ne de üzülmekten.Onlardan biri olmak varmış kader de sevmicem ama sevilcem- +1 yıl
Eee şimdi ne yapmayı düşünüyorsun. Boşuna konuşmadık umarım.
Soran+1 yılson birkez konuşmayı denicem,verdiği cevaplara bakıcam.Baktım olmuyor kendi yoluma bakıcam
boşa konuşmadın dertleştim,içimi döktüm ve çok rahatladım.- +1 yıl
Yardımcı olabilrdiysem ne güzel. Umarım beni yanlış anlamamışsındır. İlişkini bozmak gibi bir niyetim yok.
Soran+1 yılyok hayır öyle bir düşüncem olmadı:)neden öyle bir niyetin olsun ki.ben de biliyorum yanlış bir yoldayım ve yolda boşa direniyorum.Belki cevaplarınızdan güç almak istedim rahatladım.Belki ben büyütüyorum diye düşünüyordum ama cevaplara baktığımda haklı olduğumu bir kez daha gördüm
- +1 yıl
Çünkü bir insana "git beynini geliştir gerizekalı" demek onu yıkar. Hele birde bu cümleyi duygusal olarak bağlı olduğun birinden işitmek neler hissettirir tahmin bile edemiyorum. Sen bu muameleye nasıl katlandın bunu da idrak edebilmiş değilim şu an. Kırılma ama çok yanlış yapmışsın.
Soran+1 yılbunları yüzüne vurduğumda bana,şaka yaptığını falan söylüyor.Devamlı der mi ya insan ya neyini geliştir.Nasıl katlandım?güzel soru sevdiğim için belki de düzelir umuduyla ama unuttuğum bir nokta var,insanın kişiliği değişmiyor.Bir zaman unutsa bile zamanla tekrar çıkma olasılıgı var
- +1 yıl
Şaka mı? Şaka komik olur, hakaret içermez benim bildiğim. Sence de öyle değil mi?
Soran+1 yılaynen öyle,ama gel de ona anlat kızıyorum uyarıyorum özür dileyeceğine,tam tersine o surat yapıyor.allahım nasıl bir çelişki?biraz evet biraz güçlü olmam lazım,bu durumdan kurtulmam lazım yanlış oldugunu bile bile bu yolda ilerleyemem
- +1 yıl
Bu yönde düşünmen bile çok iyi. Şiddetli kavgalarda bile çiftler birbirlerini kırmamalı bence.
Soran+1 yılyani aşkı yaşamak varken,kırmak hiç nedensiz ne geregi var.hayat fazlasıyla kısa zaten
- +1 yıl
Aynen öyle. Dünya sevmek sevilmek için var. İnsanlar sevmeyi bile kalp kırmadan yapamıyorsa bu dünya bitmiş.
Soran+1 yılben yine inanıyorum,inanak zorundayım.iler de mutlu olmak istyorum inan bana bunu hakediyorum ben
- +1 yıl
Herkes hak ettiğini yaşar diyorlar. Eğer sen de gerçekten hak ediyorsan çok mutlu olursun. Ne diyeyim, herşey gönlünce olsun. :)
8 ayda sana salak gerızekalı dıyorsa evlendıkten 3 4 sene sonra senı gazetede goruruz artık. başlık kadına şiddete bı kurban daha gıtti.. bu arada türkçen gercekten bozuksa ben olsaydım fecı kızardım sana hacı
06 Yorumla
Soran+1 yılsence bozuk mu ?
Soran+1 yılemin ol türkçem gayet iyi.şehir de yaşadım büyüdüm,ve ilk bu sözleri bir kişiden ondan duydum sen bu normal mi
Soran+1 yılevet ben de bunu düşünüyorum.Adam gibi davranırsa buyursun kalsın başında ama yok olmazsa kendi yolu acık olsun.teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bencede çok mu seviyosun yani nedir adam sana bildiğin hakaret ediyo o kim ki sana böyle bişey yapıyo mesela ben böyle birisini çok sevseydim ve bana böyle davransaydı ben hemen ayrılırdım ve içimde sevgi kalmazdı
24 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim,o sevgide tükenmek üzere.İnsan kaldıramıyor
Cevap sahibi+1 yılevet bencede tükensin çok sinirlendim böyle saygısızlık yok ben samimi olmadığım arkadaşlarıma bile böyle konuşamıyorum sevgilimi hiç konuşamam
Soran+1 yılkadınlar hep eziliyor:( bu kadar saygısızlık olmaz bazen ben çok mu büyütüyorum diye düşünüyordum ama burdan okuduklarıma göre fazlasıyla haklıymışım
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle çok haklısın
Anlaşıyoruz derken anlaşamadıgınız tek konu bu mu ?
13 Yorumla
Soran+1 yılbu evet
Soran+1 yılbak bu doğru
"Takılmak" farklıdır. Takılmak için diyorsa bişey demem...
Ama saygısızlık var ise... Ayrıl.
Ayrıl ki kendine saygın olsun birazcık...21 Yorumla
Soran+1 yılrahatsız oludugmu defalarca söylediğim halde takılması hiç mantıklı değil.
saygısızlık var evet,ayrılmanın benim için daha doğru oldugunun farkındayım umarım yüzleşirimde kurtulurum bu durumdan
+1 yılsen kaybedersin sadece bunu diyorum .yarın bi gün evlenince dönüşün olmayacak.tavizler vere vere canından bezeceksin .biri bakış açına uygun değilse acıma .yoksa sen üzülürsün
10 YorumlaBu kadar ezik kalma. Bir insana gereğinden fazla değer verme.
05 Yorumla
Soran+1 yılsuç orda evet.Verince bir yerleri kalkıyor
Soran+1 yılsöyledim inan çok söyledim.benim ne konuştuğuma karışamazsın diyip kesiyor.
tekrar yüzüne vurdum ama o ne yaptı aynı lafları tekrar kullandı.
Soran+1 yıloda benim için düşünüyor du :) beyinini biraz geliştir diye.Herkes kendince doğru işte.
teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)1 yıliş işten geçmiş olsa da yazayım narsist birisi ve enerjini sömürdüğü için ona bağımlı hale gelmişsin umarım Şu an cok daha ıyı hıssedıyorsun abla
00 Yorumlasalakları nekadar çok seviyorsunuz.? çokmu aradın? değiştirrrr
00 Yorumla
+1 yılŞu durumda sorun kimde, sende mi onda mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılbende olduğunu düşünmüyorum.peki sence
- +1 yıl
Sana hakaret eden bir insanla sevgilisin ama kendinde sorun olmadığını düşünüyorsun.
Soran+1 yılşimdi anladım,buna son vermem gerektiğini bende biliyorum.Ana işte diretiyorum neden diretiyorsan o kadar belli ki,herşey ne kadar da net
evlenince daha da azar ayrıl.
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten beni korkutan bu
Soran+1 yılbu eksileri atan kim ya .demek istediğini çok iyi anladım
yol ver gitsin seni begenen böyle begensin, kabullen sin
00 Yorumla
+1 yılTüt kafasını al altına çiçeğini agzina yaklaştır ağzına direk işe fışkırta fışkırta bak bakım o bidaha öyle yapiyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapacaksın cok basıt götune basacaksın tekmeyı yanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. saygı yoksa hiç bişey bekleme o ilişkiden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 1bucuk senedir cekiyorum bu durumu
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl çekebiliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbana dediği her kelimeyi aynen ona söylüyorum sonra kendine gel uleyn diyip anlatıyorm hissettklerimi:) genelde cok sinirlendiğinde o tarz kelimeler söyler ve genelde cok sinirlendiririm:)
Soran+1 yılee bu durum canını sıkmıyor mu :)başları ben de pek takmıyordum ama artık zamanla dayanılmayacak bir hal alıyor
Cevap sahibi+1 yılya bazen düşünmden konusup kıracaksın bi silkelenip kndine geleck.. seven adam katlanır canm katlanıyrz bzde
hemen postala:)
ayı insan öyle konuşur mu00 YorumlaTekmeyi Bas :D
00 Yorumlaayrıl ?
04 Yorumla
Soran+1 yılo gücü bulabilsem.
Soran+1 yılişte onu ben yapmıyorum,üstelik artılıyorum biri yapıyor ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaygılısını bulmalısın
00 Yorumlaayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşında da sevgili olmayın be evlenin bari.
00 Yorumla
+1 yılsaçını çek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbncede ayrıl :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver ayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi