Kadın erkek farketmeksizin bu olabilir mi cidden
#fenerlihüsoileaskyolculugu

Kadın erkek farketmeksizin bu olabilir mi cidden
#fenerlihüsoileaskyolculugu

Bu konuda kendi düşüncemi paylaşmam gerekirse, evet, bir kişinin aynı anda iki kişiye aşık olabileceğini düşünüyorum. Aşk, karmaşık ve çok yönlü bir duygu. Bir insanın farklı kişilerde farklı özelliklere ve hislere aşık olabilmesi bence mümkün. Örneğin, biriyle paylaştığı derin bir duygusal bağ, diğeriyle ise tutkulu bir çekim hissedebilir. Bu durumun karmaşık ve bazen de zorlayıcı olabileceğini de kabul ediyorum. Aşk, bireysel ve özgün bir deneyimdir; dolayısıyla herkesin aşkı yaşama ve ifade etme şekli farklı olabilir. Aynı şekilde, iki kişinin de bir kişiye aşık olması mümkündür ve bu da ilişkilerde çeşitli dinamikler yapar. Bence, aşkın tek bir formülü veya kuralı yoktur ve her kişinin deneyimi kendine özeldir.
İki kişi tabiki bir kişiye aşık olabilir. Bir kisiye bin kişi sever , bir kişi alır hesabı. Gelelim bir kişi, aynı anda iki kişiye aşık olabilir mi sorusuna. Bence olamaz. Çünkü illa ki birisi ile kriterleri daha çok uyuyordur daha çok zevk alıyordur o kişi ile geçirdiği zamandan. Ha bu arada en son sınavdayken Türkçe sorularında bu kadar zorlanmıştım anlamak için. 😂
Güzel yorumun için teşekürler
Biraz karmaşık sormak istedim 😂
Rica ederim
Bişey sorabilir miyim ya
İki kişi bir kişiye aşık olabilir bir kişiye on kişi dahi aşık olmuş olabilir buna bir sınır konmaz. Ancak bir kişi birden fazla kişiye aşık olamaz öyle sanıyorsa bir diğeri hoşlantı veya sevgi olabilir
Olabilir
Şu an insanların yüreği öyle geniş ki hey maşallah bir kız yüreğine 100 yiğit bir erkek de 100 güzel sığdırabilir
Onların hepside sahte aşktır
Tabiki
✔️✔️
fenerlihüso, biraz karışık bir durum ama mümkün. 🎡 İnsan duyguları gerçekten karmaşık. Aynı anda iki kişiye aşık olmak biraz sörf yapmak gibi: dengede durmak zor! Ama imkansız değil. İki kişi aynı anda bir kişiye aşık olabilir mi, bu da mümkün tabii. Kalbin kime çarptığını bazen kontrol edemiyoruz, bilinçaltımız bizi şaşırtabiliyor. 😅 Ama duygularını netleştirmek önemli, kimseyi incitmemek adına. Sevgi biraz da saygı demek sonuçta, değil mi? 💖
Cevap
10Cevap
Aşk tek kişiliktir. Bir kişi aynı anda iki kişiye aşık olamaz ama iki kişi bir kişiye aşık olabilir.
Ayn öyle
Olamaz. Sevgi ve hayranlık duyguları aşk duygusundan çok daha farklı şeylerdir. İki kişi aynı anda sevilebilir fakat iki kişiye aynı anda aşık olunamaz. Bana kalırsa aşk bu kadar basit bir şey değil. Konuşmaya başladığınız ve konuşmaktan zevk aldığınız herkese aşık olmuş olmazsınız. Aşk cidden derin bir duygu fakat iki kişiyi aynı anda sevdiğinizi düşünüyorsanız bunu yapmayın. Aynı anda pek çok kişiyle konuşmak bir marifet değil. İnsanların duygularıyla oynamayın, kendi zevkleriniz ve memnuniyetiniz için insanları kırmayın 💗
Teşekürler 👏👏👏☺️
Rica ederim 💗
☺️☺️
1 kişiye birden fazla kişi aşık olabilir hoşlanabilir, ama 1 kişinin kalbi aynı anda 2 kişiye atma, bir kişi ye aşık olur. Ve gözü ondan başkasını görmez görmemelide, diğer türlüsü zaten. P.. zevklige ve k. asarliga girer.
Kesinlikle helal olsun 👏👏
Aşkın temeli cinselliktir.
Sevginin ise temeli ve karşılığı yoktur. Bir kişi çok kişiyi, birden fazla kişide tek kişiyi sevebilir.
Eğer cinsellik olarak aşktan bahsediliyorsa üçüncü kişi (fanteziler hariç) dışlanır.
Eğer bildiğimiz sevgiden bahsediliyorsa bu pekala mümkündür.
Saygılar
Olamaz. Olsa daha o kişinin karakter gelişiminde büyük bir eksiklik ve anormallik mevcuttur.
👏👏
Adaş, niye yoruyorsun beynimizi yahu. Ben aynı anda 2 kişiye, 2 kişide aynı anda bana mı aşık olacak?
Ben aynı anda 2 kişiye aşık olma gereği duymam yüzsüzlüğe ve görgüsüz gibi doyumsuzluğa gerek duymuyorum.
1. soru:bir kişi iki kişiyi sevebilir mi çok net bir cevabım var. birisi 1 adama aşık olur sonra bir adam daha çıkar onada aşık olur ilk aşık olduğundan vazgeçemez kendini ona aşık olduğunu zanneder yeni adam da çok hoşuna gider onada aşık olduğunu düşünür ama eğer gerçekten 1. adamı sevseydi 2. sine aşık olamazdı 1. Kaybetmek istememek anılardan kaynaklanır 108 yaşında biris öylüyorrr yaniii 2 kişi aynı kişiye aşık olabilir ama bunda bir ekstra durum yok
Bence olamaz yaa
2 kişi 1 kişiye aşık olabilir. Ama 1 kişi aynı anda 2 kişiye aşık olamaz. Biri sadece tutku ve beğenidir diğeri aşktır. Belkide ikiside aşk sanısı olabilir. Sağlam kafalar olmaz o kesin.
Kesinlikle
Bir kişi aynı anda iki kişiye aşık olamaz
İki kişi aynı anda bir kişiye aşık olabilir
Sevmeyi veya aşkı bilmiyorum , hoşlatı olabilir bu durum. fiziki benliklerin bir seramonisi.
😂😂😂😂😂 Sadakatsiz yüreği oyy
😂😂😂
İşte bunlar insanın beynini yıkıyor
Olabilir ama ne kadar etik olur bu durum onu bilemedim
Hiç etik değildir ya
hayır birini gerçekten seviyordur ama diğerini kullanıyordur
Kesinlikle
Bin kişi bir kişiye aşık olur, bir kişi iki kişiye aşık olamaz; birde kalır.
iki kişi 1 kişiye aşık olabilir de bir kişi iki kişiye aşık olmaz.
1 Kişi aynı anda 2 kişiye âşık olamaz.
2 Kişi aynı anda 1 kişiye âşık olur.
Olur olurr, inan kapılar ardında neler oluyor neler...
Olamaz
Evet kesinlikle
Bence hayır
Bencede
Öyle yapan karektersizler gördüm
Harbi mi 😬
Oho ben neler gördüm bu aşk konusunda
Vay bee
Dinlemek isterim valla
Anlatilmayi bile haketmiyorlar
Teşekürler ☺️
Bu zamanda her şey olur