Bende iki ay önce falan alese girmiştim, içimden "ulan dört yıllık üniversite bitti, yüksek lisans için hala essek kadar adamlar sabah 10'da sınava gidiyoruz" diye geçirdim 😂
Aynen öyle ama sagolsunlar e YDS kontejyani dolduğu için başvuru dönemini kaçırdım 😂 Ben de yurtdışında denemek istiyorum Şubat ayına doğru yetişirse bahar dönemi, yetişmezse bir sonraki güz dönemini yakalayavak şekilde bir seuler deneyecem TOEFL girecem e YDS yerine
en büyük cocugum kısaca ailem iyi değil ekonomik özgürlüğümü elime alıp memur olup uzaklara gitmek istiyorum hayatımı yaşamak bir yaştan sonra aile ile yasanmiyor
evet babam özellikle aşırı boğuyor beni her konuda o yüzden annemde onu destekliyor yalniz yaşamak istemiyor falan bilirsin dul kadınlara ne gözle baktiklarini benim kurtulmam gerek
hımm olsun ailenden uzaksin kız evleneyim zengin koca bulayım dedim de arkadaşlarım hep bosandi hayatları daha kotu oldu bekarlık sultanlik hayatı kendin için yasayacakmissin valla o da aileden kurtulup yılana sarılmak evlilik djdjdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben takılıyorum sitede Kolay gelsin.
Kolay gelsin. Yapamadığınız soru olursa elimden geldiğince yardımcı olmaktan mutlu olurum ilk 100 e girmiş birisi olarak vaktinde.
wow çok iyi matematik için ihtiyacım var
Geometride mantığı çözmek gerekli. Şekillerin dilini öğrenmek gibi adeta. Matematik maalesef biraz daha pratik ve hesap gücü isteyebiliyor.
Bende iki ay önce falan alese girmiştim, içimden "ulan dört yıllık üniversite bitti, yüksek lisans için hala essek kadar adamlar sabah 10'da sınava gidiyoruz" diye geçirdim 😂
evet calismayana ekmek yok hayat tok
yok..
Aynen öyle ama sagolsunlar e YDS kontejyani dolduğu için başvuru dönemini kaçırdım 😂 Ben de yurtdışında denemek istiyorum Şubat ayına doğru yetişirse bahar dönemi, yetişmezse bir sonraki güz dönemini yakalayavak şekilde bir seuler deneyecem TOEFL girecem e YDS yerine
Ulan nasil sistem bu daha geceb hafta mi ne 2 sinav yok muydu her ay 10 tane farkli sinava mi giriyorsunuz siz
kanka eylülde var kpss önlisans sınavı ve ortaöğretim kpss sınavı 2 senede bir oluyor bunlar yks ve lisans kpss her sene oluyor
k0pek gibi calismazsan meslek sahibi olamazsın
Knk cok var be lgs yks osm baska ne var. Dogru mu yazdim onu da bilmiyorum
LGS lise giriş sınavı
yks üniversite giriş sınavı
kpss devlet memurluğu sınavı atanma için
Ales yüksek lisans sınavı
Masallah, sagol anlattigin icin
Allah zihin acikligi versin
teşekkür ediyorum kaç yaşındasın bilmmen şaşırttı😅😅
Turkiyede yasamiyorum, burada basliklarda goruyorum. Merak edip arastirmadim fazla :)
kaç yaşındasın peki bende yurt dışına gelmek isterdim bir amcam Almanya'da diğeri İngiltere'de
InşaALLAH atanırken bende 74 puan aldım ortaogretim atanacakmış inşaALLAH
Kolay gelsin iyi çalışmalar bizde uyuyuyup yarın ise gidecez
Bende üslü köklü çarpanlara ayırma çalışıyorum malum sınava bişey kalmadı
inşallah amacımıza ulasiriz
Umarım bölüm nedir M
Acaba?
gece gece enerji de alıyorsun. Mis
her zaman yiyorum zaten
Önlisans kpss mi
aynen oyle
Kolay gelsin. İstediğin meslek ne
zabıta ya da ceza infaz
Uwww. İkisini de yapmak istemezdim ben. Hangi şehirde yaşıyorsun
Bursa'da ben cesur ve gözü kara biriyim ondan olmazsa polislik ya da subaylık istiyorum
Maskülen bı karaktersin. ?
hayat öyle gerektirdi prenses olamadık baba evinde , erkek gibi yetiştik
zengin koca avına cikamadik yaşıtlarımiz gibi ya okuduk ya çalıştık...
Ya tek çocuksun ya da en büyük çocuksun. ?
en büyük cocugum kısaca ailem iyi değil ekonomik özgürlüğümü elime alıp memur olup uzaklara gitmek istiyorum hayatımı yaşamak bir yaştan sonra aile ile yasanmiyor
Biliyorum o durumu, bende 4 yıldır abimle birlikte yaşıyorum, hayatımın en özgür en mutlu yıllarını yaşıyorum bu 4 yıldır
sen ne okudun peki mesleğin nedir
evet babam özellikle aşırı boğuyor beni her konuda o yüzden annemde onu destekliyor yalniz yaşamak istemiyor falan bilirsin dul kadınlara ne gözle baktiklarini benim kurtulmam gerek
Ben bilgisayar programcılığı okudum ama çalışmıyorum bi işte.
hımm olsun ailenden uzaksin kız evleneyim zengin koca bulayım dedim de arkadaşlarım hep bosandi hayatları daha kotu oldu bekarlık sultanlik hayatı kendin için yasayacakmissin valla o da aileden kurtulup yılana sarılmak evlilik djdjdj
Aynen öyle haklısın valla. Hangi şehirde yaşamayı istiyorsun aileden ayrı?
ya Eskişehir huzurlu ya Bilecik ya da Kocaeli bu 3 ü arasındayım ama Eskişehir daha huzur veriyor Bilecik'te küçük güzel
İstanbul düşünürsen yaz bana 😄
niye ki😅biseksüel misin kız
Evet biseksüelim 😄😄😄
aynı evde mi yaşayalım yanii🥹😂😂
Memnuniyetle 😄tabi abimden fırsat kalırsa bana 😄
😱korktum kız delik deşik edersiniz beni😂😂kalsınn
😄😄😄 ortam ve uyum konusunda sıkıntı yaşamazsın ama 😄
yok ya neler görüyoruz televizyonda pazarlama satma öldürme işkence yok kalsın
grup yapacak kadar midesiz değilim ayrica
Grup da demedik yahu, sıra gelirse dedik 😄
Ayrıca olayı çektiğin yere bak, sanki geldin de satma öldürme kısmını konuşuyorsun
evet ben kendim seçerim partnerimi henüz aşık olacağım bir adam çıkmadı karşıma hem ne belli erkek olmadığın?
ve 30 yaşında kadın ve 35 yaşında yaşlı insanlarla cinsellik yaşamam daha 21 im daha genç insanlarla takilirim
24 yaşında genç bir kadınım bende
31 yazıyor canım
aslında bende bazı kadınlara tahrik oluyorum bazı erkeklerden daha güvenli geliyor sonuçta kendi hemcinsin yani ama güven şart ve hijyen
Kolay gelsin bölüm nedir?
zabıta olmak istiyorum ya da ceza infaz
Ceza infaz biraz zorlar sanki kızları ama olabilir yaş kaç
21 yapacağıma inaniyorum heyecan risk sevdiğim şeyler
cesurum son derecede gaddarım
Helal yedi bela
spora gidiyorum her gün formum güzel protein alıyorum hep etle besleniyorum
Vahşi bir kaplan 🤣
Müdür olmayacaksan memur olma bebeğem 😏
Sıcaktan uyuyamıyorum
Kolay gelsin bende uzun oturuyorum
yatıyoruz
Oturuyorum
Yarın iş var ben yatamiyorum
KPSS derken hangisi ön lisans mı?
Ok ön lisansmış
zor işkolay gelsin
Düşünüyorum.
Şimdiden geçmiş olsun
olursa ceza infaz istiyorum ya da zabıta
Olursa süper olmazsa gecmis olsun 😊
olmazsa polislik
sağlık cikisliyim zaten üni olarak
Tamam
boy var yapı var zaten
Müzik dinliyorum
Oturuyorum
Önlisans mı
Yaş kaçtı sizin
21..
Erken yaş biraz ama benim 23 .
hemen devlet memuru olmak istiyorum sagliktan atanamadim erken değil onca okul okudum
Ben lisans alana çalışıyorum
Allah yardımcınız olsun
Vay köle
Ne yapiyorsun
Ne okudunnn
paramedik
Sohbet edelimmi
İlköğretim mi?
önlisans ne ilkogretimi? kpss yazdım kör musun
ÖABT de var ya
o beni alakadar etmez
İlköğretim dediğim öğretmenlik bölümü