Sevgilimle aram açılmak üzere ne yapmalıyım?

Sevgilim kova burcu ne yapmak istediğini bilmediğini duygularının her şeye karşı köreldiğini söylüyor. İnternetten bir tartışmada tanıştık bana özelden yazdı. İlk önce arkadaştık sonra ilişkiyi başlatan o oldu 3-4 ay oldukça iyiydik sonra 6. ayda yüz yüze görüşmeye başladık şuana kadar 3 defa görüştük uzak olduğumuzu da belirteyim. 28 yaşında ve (klasik türk aile yapısı işte) onu evlendirmeye çalışıyorlar. Ailesi de kendilerince haklılar. Maddi durumunu toplayacağını ve beni bekleyeceğini söyledi fakat ailesi anladığım kadarıyla dünürcülük derdinde uzakta oturduğum için ilişkimizi kabul etmiyor aylardır uğraşıyor tanışmayı bile kabul etmediler. Tek yolun ailesini karşısına almak olduğunu söyledi ben de bunu kabul edemiyorum büyük vebal bu, ailesine bakması gerekiyor ve tek erkek. Böyle de devam etmiyor aslında ailesiyle yaşamıyor ama arayıp suçluluk hissettiriyorlar "elin masum kızına ümit veriyorsun diye". Benden çok uzaklaştı sabırlıyım, bunu o da söylüyor. Hatta biraz sıkıntılı sanki bunu söylemesi: "senin yerinde olsam beni bırakırdım bu kadar sabır gösteremezdim" dedi. Sevilmek istiyorum ben de çok yoruldum o da yoruluyor ilişkimiz yıprandı fakat sevgi, güven hala var. Ne seni ne onları bırakmak istiyorum diyor. Nasıl davranmalıyım onu daraltmadan ilişkimizi nasıl toplayabiliriz. Her şeyi bırakmak istiyor yakın arkadaşlarının tayini çıktı normalde çok sosyal biri hepten yanlız kaldı ben de şu an farklı şehirdeyim yanında olamıyorum. Çok hevesi kırıldı. Sonunda beni de ailesini de kaybedeceğini düşünüyor. Herkesten uzaklaşmak üzere ve ben o kadroda olmak istemiyorum.

Sevgilimle aram açılmak üzere ne yapmalıyım?