Sorun bende mi nolur cevap verin ya acilll
Aşk için ya da sevgi için yaş fark eder mi?
Sorun bende mi nolur cevap verin ya acilll
Arkadaşlar nolur bana yardım edin ben 19 yaşındayım ve konuştuğum kişi benden 8 yaş büyük bu sorun olur mu bilmiyorum çok mu fazla yani napmam gerektiğini bilmiyorum
Benidaha önce gördü evet ama benden sürekli fotoğraf istiyor yüzümü bende fotoğraf çekmeyi sevmiyorum diyorum bir nedeni var sevmemin diyorum ama anlamıyor napmam gerekiyor hiç bir şey bilmiyorum
Yaş farkı ilişkilerde önemli bir faktör olabilir, ama asıl önemli olan uyum, karşılıklı saygı ve ortak değer demektir. 19 yaşındasın ve konuştuğun kişi senden 8 yaş büyük, yani 27 yaşında. Bu fark, bazı durumlarda sorun olabilir, özellikle hayatta farklı noktalarda olduğunuz için. Ancak, eğer birbirinizi gerçekten anlıyor ve saygı gösteriyor ise, bu farkı sorun olarak görmeyebilir.
Diğer yandan, sürekli fotoğraf istemesi ve senin rahatsız olman önemli bir konu. Kendi sınırlarını korumanın değerini bil bu çok önemli. Rahatsız olduğunu net bir şekilde anlatmalı ve saygı göstermesini beklemelisin. Eğer anlamıyorsa, belki de bu kişi senin için doğru kişi olmayabilir. Kendi rahatlığını ve sınırlarını ön planda tut.
Söylüyorum bu sabah sende fotoğraf gelir o zaman yazdi bende gelmez dedim olmaz dedim bana gelecek konuşmam çünkü yeter boş yapma dedi hep yok yok yeter dedi haklı mi
Bence böyle saygısız bir insanla beraber olmaya devam etme haklı falan değildi kimse zorla fotoğraf göndermek zorunda da değil
Ama her insan konuştuğu kızdan fotoğraf istemezmi onu görmek ister sürekli bunu biliyorum ama bir nedenim var istememin o bunu anlamıyor işte bahane üretme diyir
Yani ister ama durmadan istemekte sence sakın sıkıcı değil mi
Yani sürekli istemiyor ama istiyor yani sürekli bunun konusunu açıyor
Onun istediği fotoğraf çıplak fotoğraftır emin ol
Ama oda yanlız biri ve daha önce tek bir tane ciddi ilişkisi olmuş ve tek bir kere onunla yatmış yani bana biri sapıkça yazsa yazma o annesiz sadece bir organlarını düşünen insanlara engelle diyordu
Yani o zaman sen de gönder ne diyeyim madem rahatsız değilsen
Ben göndermek istemiyorum işte önceden yaşadığım durumlar dan dolayı sevmiyorum oda öyle amacının çıplak fotoğraflar olduğunu sanmıyorum
O zaman bunu açık bir şekilde söyle istemediğini belirt
Bilmiyorum yani kafam çok karışık
Söylüyorum o zaman niye konuşuyoruz diyor saçma yani diyor
Bana diyor ki sorun sende herşeye yok yok diyorsun anlamıyorsun beni uyumsuz birisin herşeyin bir nedeni var sende nedense dedi ama bir şey yaşamışım ki bir neden var demi
Olmuyorsa bir şeyleri zorlama boş ver
Cevap
5Cevap
Evet fark eder tabi ki de. ben sevdiğim kadının benden olgun olmasını büyük olmasını isterdim.
Sorun o degilki
etmez ama uzme ihtimali var
Neden mesela ben hiç bir şey anlamıyorum
Sorun olur seni kullanıyor
Neden öyle düşünüyorsunuz bazen bende düşünüyorum ama biz birbirimizi tanımadan önce hoşlandık yazılarımızı bilmiyorduk iyi biri gibi geliyor ama bilmiyorum
Nasıl işte bana açıklar mısınız benim kafam çok karışık
Ama yüzümü istiyor
Ama tek fotoğraf değil yüz yüze görüntülü konuşmak ta istiyor tamam anlıyorum konuşmak isteyebilir beni görmek isteye bilir ama benim sevmediğimi anlamıyor hoşlanmıyorum diyorum her şeye de yok yok o zaman niye konuşuyoruz diyor
İster mi
Gerçekten iyi ve düşünceli biri ama bazen anlamıyorum onu yazıyordum gün içinde hiç bakmıyordu çok çok geç bakıyordu ve sıkılmıştim bu durumdan yazma bana dedim 5 gün sonra bedel ödendi yazdı nerdesin sen kaç gündür neden yazmıyor sun dedi
Demi hoşlanmıyorum diyorum bi nedenden dolayı ama anlamıyor sanki ne istedim senden ya diyor hoşlanmamamin bir nedenine odaklanmak yerine atmadigima yok deyişime odaklanıyor
Bilmiyorum ki kafam çok karışık
Artık düşünmek istemiyorum hiçbir cevap bulamıyorum
Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba diyorum kendime
Israr etmede mi
Yani kimseyi üzmek ya da kırmak haksızlık yapmak istemiyorum akşam birlikte konuştuğumuzda uykusu geliyordu gözü gidiyordu uykulu haliyle bana ismimi sayiklayip gitme diye söyledi beni çok etkiliyorsun dedi uyumadan önce onu uyusa bile telefonu kapatmami istemedi
Bana diyor ki sorun sende herşeye yok yok diyorsun anlamıyorsun beni uyumsuz birisin herşeyin bir nedeni var sende nedense dedi ama bir şey yaşamışım ki bir neden var demi
Sarhoş gibiydi içmemiş ti ama yalanmı bilmiyorum
Sabaha kadar benimle konuşmak istedi uykusunu tutmaya çalıştı ama en sonda uyuya kaldı
Nolur ya cevap verin kafam çok karışık
Engelliyeyim mi
Ben insanları çok iyi gözlemlerim ama beni önemsiyor mu bana değer veriyor mu anlamıyorum
Peki neden vermiyor sizce açıklar mısınız kafamda netleştirmek istiyorum
Ama ciddi düşünüyor gibi bana okuldan öncemi yoksa okul bittikten sonra mı diye de sordu evlilik olarak
Galiba konuşmayı bitirecem zaten
Cevap verdiğiniz için teşekkürler
Yüz yüze görüşün
O İstanbul'da yaşıyor bana uzak kalıyor bana dedi buluşalım diye ama 1 2 hafta anca konuşmuşuzdur erken olmaz mı ve daha önce biriyle buluşmadim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum tuhaf hissederim
6 ay sonra da aynı endişeleri yaşıyor olacaksın. Zaman kaybetme derim
Ama erken değil mi ona bu kadar erken nasıl güvene bilirim
Ama sorun onu yeni tanımam ona hemen güvenemem bir süre konuşur sak kendimi rahat hissederim
Neyine güveneceksin? Altı üstü bir mekana oturup bişiler içip yiyeceksiniz. Sanki evine girecek, bütün mahremiyetini önüne seriyormuşsun gibi "güven" diyorsunuz
Yani bizim önce konuşmamız gerekiyor anlaşmamız onu önce tanımam gerekiyor
Anladım. Kolay gelsin
Kolay gelmiyor işte
Tamam da, bu kadat strese gerek yok. Altı üstü milyarlarca insandan birisi ve muhtemelen yaşayacağın birçok ilişkiden sadece birisi. Akışına bırak
Daha önce bir ilişkim olmadı hepsi gereksiz saçma insanlardı amaçları farklıydı ve benim öyle çok yakın arkadaşlarım da yok güvendiğim hiçbirinin umrunda degilim yani kimseye güvenim yok en yakınlarından çok güven sorunu yaşadım emin olamıyorum
Fark eder.
Neden
etmez
8 yaş ama bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?