tüm her şeyi (sağlık, ilişki, eğitim, hayat vs) ele aldığınız zaman hayat gidiyor :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İdare eder
daha iyi olman dileğiyle kardeşim 🙏
Sağol abi. Ben bügün iş den ayrildim. Beni orasi cok yoruyor diye. Ama acaba doğrusunu mu yaptim diyip düşünüyorum.
kardeşim ne iş yapıyordun bilmiyorum ama kadrolu işçi değilsen veya memur baya ezmeye çalışırlar. O yüzden mutlu ve huzurlu olmadığın iş iş değildir doğru yapmışsın, ben kadrolu memur olduğum halde o kadar saçma insanlar saçma şeyler görüyorum ki resmen bunaldım,
Abi ben Eniştemin şirketinden calisiyordum. İşletmeciyim. Şirketi yöntiyorum. Ama insani cok yoruyor. Vallah ruhum daralmiş gibi hissediyorum. Sanki beni birisi denizde boğuyor gibi. Aile şirketi ya insana cok büyük sorumluluk geliyir bende yoruldum artik ve ayrilmak istediğimi söyledim.
İnan bende aynısıydım şu an yıllık izne ayrıldım da biraz iyi geldi ilk fırsatta bulunduğum şehirden ayrılacağım çünkü kafamda bitirdim orayı huzursuzsan iyi yapmışsın emin ol
Teşekkür ederim abi. Bende gecen ay izine ayrildim öyle iyi geldiki. O an farkettim. İş yeri bana iyi gelmiyor diye. Hayatini yaşicaksin. Hayatini yaşamadiğin sürece hayatin bir anlami yok. Umarim ikimizde iyi bir iş yeri buluruz. Bu arada sen cok iyi bir abisin. Cok samimi geldin bana😊
eyv kardeşim benim sende öylesin ne zaman istersen mesaj atabilirsin 🙂 insanlar için, iş için can sıkmaya inan değmiyor ama işte hassas insanlarız dayanamıyoruz. Görmezden gelmemiz lazım ama işi abartıyorlarsa sessiz kalmak iyi değil🙂
Aynen öyle abi. Eyv. Sende bana yazabilirsin. Ara sira sohbet ederiz😊.
eyv kardeşim
Çok kötü
hayırdır kötü bir şey yok inş?
Depresyondayım oturdum ağlıyorum boyum kısa diye
vay be gençliğim aklıma geldi 😃 bak sana şu kadarını söyleyeyim ileride aklına bile gelmeyecek, ayrıca şu an boyun kaç
160
Bende 167 , şu an yaşın kaç peki? spor yapıyor musun nasıl besleniyorsun
Senin
Abi 19 yaş plaklar kapalı bu boydayım maalesef önemli olanın karakter olmadığınıda gördüm zorba insanlar bile seviliyor
kardeşim daha 19 yaşındasın, plakların kapalı olduğunu nerden biliyorsun endokrinolojiye gittin mi?
Evet ordan biliyorum tamamen kapalı
kardeşim sana fazla takma üzülme geçer diyemem dersem de fayda etmez çünkü evet belli bir yere kadar canın sıkılır lakin çözümün bu olmadığını anlamaya çalış, kendine bir hedef koy üniversiteye gidiyor musun? güzel bir bölümü kazanmak için çabala kendini geliştir vücudunu düzelt fitness yap her alanla ilgili kitap oku bak sana çok şey katacak tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ayrıca benim bir tekvando hocası arkadaşım var boyu 163 steroidli vücudu var evli çok güzel eşi var 2 çocuğu var hayatın sana ne getireceğini bilemezsin. Şu an yazdıklarım sana anlamsız gelip belki tatmin etmeyecek ama gerçekler tamamen yazdığım gibi.
Abi tamamda bu yaşımda insanlar egleniyor geziyor sevilmemek çok fena koyuyor hiçbir şeye odaklanamıyorum yapay zeka mühendisligi okicam gelecek kaygım yok analitik dahiyim zaten yalnız kalmak en kötü şey
kardeşim ben 7 yıldır sevgiliz yaşıyorum şart değil yani hedeflerim var onlara odaklandım, bak ne güzel bölüm okuyacakmışsın kimsenin elinde değil yani emin ol
Eyw abi zaten dert etmemenin yollarını soruyorum insanlara ya da sevecek birini bulmanın bi şekilde çıkıcam işin içinden
İlgilendigin için teşekkür ederim
rica ederim kardeşim her zaman
İyiyim daha da iyiyim. Sbassiba.
bak iyi olmana çok sevindim gerçekten herkes iyi olsun 🙏😃
Teşekkür ederim, amin cümlemiz.