1 yıldan fazla bir birimizi tanıyoruz, ayrılıp barışarak 1 yıla geldik. Eskiden çok ilgiliydi ayrılıp barıştıktan sonra böyle oldu. Kendisi barışmak istedi. Görüntülü sesli ara diyorum sabrım yok sevmiyorum diyor, dizi film seyredelim şarkı dinleyelim diyorum sabrım yok şarkı da dinlemeyi sevmiyorum diyor, dışarıda buluşalım diyorum işten vaktim olmuyor diyor. Çok hevessiz. Düzelmesini istiyorum düzelemiyorum diyor. Sıkılıyorsan konuşup gülen birini bul dedi bana. Düzelmek yerine beni kaybetmeyi göze aldı. Sizce sevmediği için mi böyle davranıyor yoksa karakteri öyle mi? Ne yapa bilirim düzelmesi için lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durumda sevgilinin davranışlarından anladığım kadarıyla, ilgi ve istek konusunda ciddi bir azalma var. Eskiden gösterdiği ilgi ve alakayı artık göstermemesi, seni geri kazanmak için çaba sarf etmemesi ve seni başkasıyla konuşmaya yönlendirmesi, bu ilişkinin geleceği konusunda olumsuz sinyaller veriyor.
Bence sevgilin ya bu ilişkiye olan sevgisini kaybetmiş ya da karakteri gereği artık aynı ilgiyi gösteremiyor. Bu durumda senin için en sağlıklısı, ona biraz zaman tanıyıp kendi hislerini ve beklentilerini gözden geçirmek olabilir. Onunla açık ve net bir şekilde duygularını paylaş, ne hissettiğini ve bu ilişkiden ne beklediğini anlat. Ancak, karşı taraftan samimi bir ilgi ve çaba görmeyecek olursan, kendini daha fazla yıpranmadan bu ilişkiyi bitirmek düşünmen senin için daha iyi olur.
Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı ilgi, saygı ve sevgi gerektirir. Bunlar olmadığında, ilişkinin devamı seni daha fazla yıpratan olur. Kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutarak hareket etmelisin.
02 Yorumla- 1 yıl
Doğru teşekkür ederim😊
- 1 yıl
Rica ediyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBir ilişkide, partnerin davranışlarının nedenlerini anlamak ve bu davranışların arkasındaki sebepleri çözümlemek oldukça önemlidir. Verdiğiniz bilgilere göre, partnerinizin sizinle vakit geçirmek istememesi, ortak aktivitelerden kaçınması ve iletişim kurmaktan uzak durması gibi durumlar, ilişkinizde ciddi sorunların varlığına işaret ediyor olabilir.
Öncelikle, partnerinizin bu davranışlarının arkasında iki temel sebep yatabilir: duygusal bağın zayıflaması veya karakter yapısının böyle olması. Duygusal bağın zayıflaması durumunda, partneriniz sizinle olan ilişkisinde artık eskisi kadar mutlu ya da tatmin olmuş hissetmiyor olabilir. Bu, sevgi ve ilginin azalması ile ilişkilidir. Diğer yandan, partnerinizin karakter yapısı gereği uzun süreli ilişkilerde ilgisini kaybeden ya da iletişimden kaçınan bir yapısı olabilir.
Bu durumda yapabileceğiniz en önemli şey, partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak olacaktır. Hislerinizi ve gözlemlerinizi ona anlatın, ilişkideki sorunları çözmek için onun da çaba göstermesi gerektiğini ifade edin. Eğer partneriniz bu durumu düzeltmek için istekli değilse ve sizinle vakit geçirmek yerine sizi kaybetmeyi göze alıyorsa, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesi zor olabilir.
Ayrıca, kendinizi de düşünmelisiniz. Bir ilişki, iki tarafın da mutlu ve tatmin olmuş hissetmesiyle anlam kazanır. Partnerinizin sizinle vakit geçirmek istememesi ve ilişkiniz için çaba göstermemesi, sizin de mutlu olmadığınızı gösteriyorsa, bu ilişkiyi sürdürmek yerine kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz bir yola yönelmek daha doğru olabilir. Bu süreçte, bir ilişki danışmanından veya terapistten profesyonel yardım almayı da düşünebilirsiniz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayattan bezmiş gibi bir hali var. Sorunun senden kaynaklandığını düşünmüyorum. Kendisine biraz zaman tanımalı ve akışına bırakmalısın. Bundan sonrasında kendisini eğer düzeltemezse, o zaman sen devreye girer onu bir güzel sarsarsın.
Sarsmaktan kastım acı gerçekleri sert bir dille yüzüne söylemek. Bunu yaparsan kendisine gelecektir. Tabi ona iyilik yaparken bir saygısızlıkla karşılaşman çok muhtemel. Saygısızlık yaparsa sus ve sessiz kal. Hatasını anlayıp geri geldiğinde, gönlünü almak için çabalasın. En azından artık bir şeyler için uğraşır ve sıkılmaz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu ilişki de bir pişmanlık varsa o da sana geri dönmesi galiba. Ve sana geri döndü diye acayip pişmanlık içerisinde. Ayrılık yükünüde taşıyamayacak kadar güçsüz ve bunu sen yap diye üstüne oynuyor.
Madem sana sen yap diye üstüne geliyorsa, hamle yapmaktan çekinme. Değer terazisinde seni sıfır noktasına indireni, silip hayatına devam etmen büyük bir davranış olur.
01 Yorumla- 1 yıl
Ama bir kaç kez ayrılalım dedi tamam dedim akşamına yine barışalım diye yazdı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, hevesinin gitmiş olması büyük bir sıkıntı bence yani eskisi gibi olamama durumu bence ayrılık sebebi. Tabii ki ayrılmadan önce eskisi gibi olabilecek miyiz ve ben eskisi gibi seninle olmak istiyorum seninle demek isterdim ve talep ederdim kendisinden. Söz verip uygulamasını beklerim yani sözüyle davranışının tutarlı olmasını isterim ama bu denge yoksa ayrılırdım açıkçası.
00 Yorumla Sevgilinin hevesini arttırmak için ona güven verip, birlikte küçük hedefler koyabilirsiniz. Onun ilgi alanlarına değer verip, birlikte vakit geçirebilir ve onu şaşırtacak sürprizler yapabilirsiniz. Ayrıca, pozitif ve neşeli bir tavır sergileyerek enerjisini yükseltebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimki de 10 gündür falan öyle. 10 günde hiç buluşmadı biliyo musun benle. Kaç kez ben teklif ettim, işlerini bahane etti. Beni görme isteği yok. Ne zaman buluşacağımızı ben hesaplıyorum ama o umursamıyo hep bahane üretiyo. Ayrılmak istiyo aslında ama ben çok üzülüyorum diye idare etmeye çalışıyo. Bana bir şey hissetmediğini bilmek çok canımı acıtıyo
20 Yorumla
1 yılNarsist 😂 hiç bulaşma. Sevse senin gibi davranırdı. Boş da kalmak istemiyor işte. Canı sıkılınca görecek edecek. Onun dışında vaktini harcayacak kadar kıymetli bulmuyor. Dışarı çıkıp bir adım atacak kadar değmiyorsun. Sen kendini suçlu hissetme. Sadece yanlış kişi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişi depresyondan kendisi çıkmak istemezse, başkasının zorlamasıyla çıkamaz annem. Allaaan yaşamaktan bezmişiyle ruhunu yorduğuna değmez senin de. Köşesinde bırak bezgin Bekir'i sen de. Hayat ayarları bozuk adamları düzeltmeye çalışmak için çok kısa. Sizin ve çabanızın değerini bilecek, halihazırda yaşama motivasyonu olan insanları alın hayatınıza.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanım çocuk seni sevmiyor. Sana karşı aşkı, ilgisi, hevesi kalmamış. öylesine laf olsun diye birlikte seninle bunu anlamak için müneccim olmak gerekmiyor.. Ne mecburiyetin var da katlanıyorsun yol ver gitsin hayat bu şekilde heba edilmeyecek kadar kısa emin ol
00 YorumlaOyun mu oynuyorsun böyle yapma kendine zarar verirsin ayrıl Barış ayrıl Barış insan sevdiği insanla vakit geçirmek ister onun yanında kendini mutlu hissederim sadece egosunu tatmin ediyor gibi kaybedince değerini anlıyor be kazanınca tatmin oluyor böyle olmaz böyle yaparak kendine zarar verirsin uzaklaş bunu bir daha irtibat kurma yoksa ilerleyen zamanlarda senin için çok kötü bir deneyim olarak kalır
05 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldık zaten
- 1 yıl
Yani aslında ben ayrılalım demedim yazıyordu aynı onun gibi soğuk cevaplar veriyordum kısa kesiyordum. O da konuşmayacan galiba o zaman konuşmayalım hoşçakal diyip gitti. Kendi kendine tripe girdi yani popo ben de tamamile bitirdim sildim her yerden
- 1 yıl
Aynen
Evet canım insan sevmediği ve soğuduğu kişiyle hiçbir paylaşımda bulunmak istemiyor. Senin de yaşam enerjini sömürür. Bu yüzden bence yol yakınken vazgeç. Huylu huyundan vazgeçmez. Böyle biriyle de ömür geçmez.
00 Yorumla
1 yılYıpranmış duyguların tamiri olmuyor.
Saygıları yitirmişsiniz. Söylediğin ağır sözler varsa içinde dönüp dolaşıp büyüyor muhtemelen. Seninle zoraki kaldığını hissediyorsan güzelken bitirin.
Sen hayatına bak o da hayatına baksın. her şey eskisi gibi olur diye evlenirsiniz çocuk yaparsınız sonra hiçbişey düzelmeyince boşanmaya kadar gider00 Yorumla
1 yılKanka sevmediğini anlaman için daha ne yapması gerekiyor arkadaşın ŞLDSKASŞKGSGAS
13 Yorumla- 1 yıl
O da doğru aslında sjsjsj
- 1 yıl
Dimi dimi sşlkjglfgsaa boş ver ya sevenle mutlu olursun ancak keenks
- 1 yıl
Doğru
1 yılayrıl abla, psikolog musun anası babası mısın allah aşkına? neden katlanıyorsun? ver yolu aksın gitsin
00 YorumlaBoşuna çaba sarf edersin, direkt ayrıl. Bu kadar sıkıcı adamla hayat geçmez.
03 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldım bile
- 1 yıl
Helal, go girllll
- 1 yıl
Aynenn
Gizli Üye(30-35)1 yılTaktik yapıyordur… ilk zaman ilgisi yüzünden yaşanan sorunlardan sonra birileri demiştir ilgi verirsen böyle olur diye… o da tam tersini yapıyor sen çabalıyorsun o havalı umursamaz
01 Yorumla- 1 yıl
Ben de tecrübe tavşanı değiıim ama her şey karşılıklı olur. Kadınım ve ben de bunları göremeyince soğuyorum ister istemez. Ayrıldım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBıkmış senden sen de onu dinle seni sevecek birisini bul adam açık açık demiş defol git
01 Yorumla- 1 yıl
Bir kaç kez ayrılalım dedi tamam dedim ama akşamına barışalım diye yazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKişiliğini söyle devam eder oluyorsa olsun Olmuyorsa zorlama
03 Yorumla- 1 yıl
Kişiliği neyse öyle devam eder. Mikrofonla yazınca biraz hata oldu:)
- 1 yıl
Teşekkür ederim😊
- 1 yıl
👍🏻👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHoşuna gideceğini düşündüğün şeyler yapabilirsin mesela
00 Yorumla
1 yılYol ver gitsin hayatında başka birisi var aldatıyor seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİlla bir şey yapacağım diyorsan psikolog randevusu alabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilinin yaşananları bilmesi imkansız değil mi. Zaten eski küçük bir olaymış ama
011 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ki pimpirikliyim ben biraz her türlü senaryoyu kurarım kafamda. Bende o şans varsa o 1% lik ihtimal gelir beni bulur
Cevap sahibi1 yılŞanssızmısın kızım sen :))
- 1 yıl
Galiba biraz))
Cevap sahibi1 yılboş ver. Önemli olan hala onu sevmemen. Ben bir kere tanıştım birisi ile baya ciddi giderken birsen eski sevgilim aradı falan demesin mi. Ulan madem seviyordun hala beni niye bulaştırdın kendine ohoo bir dünya muabbet
- 1 yıl
Hmm inşallah öğrenmez gelecekte evleneceğim kişi kötü olur yoksa ((
Cevap sahibi1 yılYani seven birisi bunu duymak istemez. Ama hangimiz biraz ne yaşamıyoruz ki? İlk taşı günahsız atsın dersek kim taş atabilir :)) rahat ol
- 1 yıl
Valla sizi bilmiyorum ama Azerbaycanda öyle değil herkes temiz kız arayışında
Cevap sahibi1 yılAa mevzu derin. Ama bu seni pis yaptımı ki sen öyle dedin şimdi :)) derinden vurma kendine. Ekleyip yazsam?
- 1 yıl
Olur
Cevap sahibi1 yılSende eklersen mesaj gitmiyor yoksa
- 1 yıl
Ekledim
1 yılÖnceden öyle değildi diyosun. Muhtemelen senden sogumus. O yüzden senin ayrilmani bekliyor. Daha fazlasını ben yaşadım 8 9 yıllık iliskimle şu an 3 yıllık evliyim. Sabrın sonu selamet
014 Yorumla- 1 yıl
Aynı kişiyle mi evlendin?
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Nasıl geçti peki o süreç evlendiyseniz seviyordu demek. Düzelmek istedi mi ya da düzeldi mi yoksa evlenene kadar öyle mi oldu?
- 1 yıl
Düzeldi. Ve şu an kusursuz bir insan. Ve benim üzerime çok düşüyor. Bekarken aramayan sormayan merak etmeyen buluşmak istemeyen insan gitti. İlgili alakalı herşeyi benimle yapan insan geldi. Ama ben çok emek verdim. Çok uğraştım. Bana diyodu benden sana hayır yok evlen hayatını kurtar dedi. Ben çok direndim. Yalanlarını yakaladım. Aldattığını öğrendim. Ondan vazgeçtim. Sevdigim halde. Görücü geldi. Aileler tanıştı oda duydu peşimden ayrılmadı evimin onunden ayrilmadi vazgeç dedi. Bende şart kostum 1 ay içinde evini tutup evlenmezsen yüzümü goremezsin dedim. Ondan vazgectigimi görünce akillandi. Tabi ben çok namaz kıldım dua ettim kuran okudum. Allah'ım peygamberimiz hz. Muhammet sav. Yüzü suyu hürmetine bize yuva kurmayı nasıp et birbirimizin hakkinda hayirli olmayı nasip eyle dedim. Rabbim kabul etti. şu an sana bunlari yazarken eşim içeride uyuyor muhteşem 1 duygu Allah sana da nasip eder insallah
- 1 yıl
Ne yaptın bunun için? Ben de direniyorum ama bir yerden sonra insan yoruluyor
- 1 yıl
Başta da dediğim gibi sabrın sonu selamet. Senin önce sorunu bulman lazim ben öyle yaptım. Çevresindeki kadınların kızların kabusu oldum. Adımı duyunca besmele çekecek hale geldiler. Eşimin telefonunu bekarken takibe aldım. Yani hangi hattı kullaniyosa uygulamadan kimlerle konuşup gorustugune baktım. Hep pesindeydim ama bu iliskimize zarar verdi. O bana dediki sen hep peşimdesin sen kaçsan belki ben kovalayacam dedi. 9 yılın sonunda özgür biraktm onu o aramayinca aramadım yazmayınca yazmadım. Görüşelim diyince 1 gittiysem 3 gitmedim. Sonra o koştu peşimden. Sende öyle yap. O kadar uzunki ayrıntı çok ki yazmayla olmaz. Ama karşına al konuş. Derdini öğrenmeye calis. Hala ayniysa kendini biraz geri cek. Ama hep dua et gerçekten istiyosan Rabbimden iste. Bak ozaman o seni merak edecek
- 1 yıl
Valla kaç kere konuşmaya çalıştım ben böyleyim diyip beni geçiştiriyor. Ben de ister istemez soğuyorum haliyle yazmamaya başlıyorum
- 1 yıl
Benim eşimde öyle diyordu ben böyleyim ben mesaj yazmayı sevmiyorum vs vs. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. İster mücadele et istersen soğuyorum dedin vazgeç. Eğer rabbim o soğukluğu kalbine koyduysa demekki nasip değilsiniz. her şey senin elinde. Çok saçma hissedebilirsin ama belki önüne daha iyi biri çıkacak
- 1 yıl
İnşallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Allah sizi de mutlu etsin inşallah
- 1 yıl
Amin hayırlı geceler
- 1 yıl
Sana da 💕
1 yılKanka açık ve net bi şekilde sevmiyor, yalnız kaldığı için seninle barışmış ve seni cepte tutuyor
Buluştuğunuzda ki zamanınız nasıl geçiyor cinsellik falan?05 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik yok ama evde buluşalım diyor dışarısı için maddi durumun sıkışık diyor
- 1 yıl
Maddi durumuyla dışarıda buluşmanın hiç bir bağlantısını anlayamıyorum dışarıda ücretsiz bir parkta bile oturabilirsiniz maddi sıkıntı varsa
Seni eve çağırıyor çünkü yavaş yavaş cinsel olarak yaklaşımda bulunacak.
Bide cinsel sohbetler ediyor musunuz
Ayrılırken ayrılma sebebiniz neydi - 1 yıl
Ayrılma sebepleri sıradan şeylerdi yok yapamıyorum yok güvenemiyorum falan
- 1 yıl
Boş ver sevmiyor seni başka bahane bulsun kendisine
- 1 yıl
🥹🥹
İlişkiyi bitirmek istiyo seni çokyi anlıyorum bende kaç sene önce yaşadım sen ne yaparsan yap içinde o birşeyi bitirmişse bırak gitsin yazma bile
00 Yorumlakonus derdini anlat seviyorsa anlar duzelir duzelmiyorsa da hadi ordan cek kendin yipranirsin
03 Yorumla- 1 yıl
Yok ayrıldım zaten çoktan ayrılmalıydım aslında. Hep bu koni açıldığında bir şekilde kavga çıkarıyordu. Ve en son söylediğimde de düzelmek yerine bana git konuşup gülen birini bul dedi bunu dedikten sonra kafamda bitirdim zaten onu bir anda soğudum ve bitirdim
- 1 yıl
Evett✌️
Depresyonda olabilir. Önce sorunun kökenini bulmak lazım.
06 Yorumla- 1 yıl
İyi de depresyonda ola bilir bir şey demiyorum ama paylaşmıyor bile ben böyleyim deyip geçiştiriyor. Hiç birşeyini paylaşmıyor benle
- 1 yıl
Defalarca sordum boş ver diyip geçiştiriyor ne sorsam cevap vermiyor
- 1 yıl
Valla ben yorgunum artık ayrıldım zaten. Birşeyler o isteyince oluyor. Ama ilişkide keyfine göre olmuyor arkadaş ben nelerimi verdim onun için ailemi karşıma aldım kılını bile kıpırdatmadı. Kadınım ben azıcık ilgi gösterse ölmezdi değer görmek istedim sadece o kadar. O da düzelmek yerine beni kaybetmeyi seçti
Gizli Üye(36-45)1 yılKendisine kaybetme korkusunu yaşatmalısın, o zaman işin rengi değişir..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUzak mesafe ilişkisi olan ben fena delirdim burada. Biz yan yana gelmeyi dört gözle bekliyoruz sizin işe bak
0105 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya insan sevdiğini görmek ister sesini duymak ister
Cevap sahibi1 yılYazık
- 1 yıl
Sevmiyor yani
Cevap sahibi1 yılSevse bahane bulmazdı. Keşke biz de sizin gibi olsak istediğimizde buluşsak
- 1 yıl
Aynen ya aynı yerde aynı semtte oturuyoruz karşı karşıya binalar hem de
- 1 yıl
Çok yakınız ama buluşamıyoruz
Cevap sahibi1 yılSen şaka mısın
- 1 yıl
maalesef değilim
Cevap sahibi1 yılNasıl sevgili oldunuz
- 1 yıl
Çalıştığı yer bile aynı yerde. Markette çalışıyordu öyle gördük bir birimizi tanıştık sevgili olduk
Cevap sahibi1 yılOha artık hepsi bir yerde çok şanslı. Ama değerlendirmiyor mall
- 1 yıl
Aynen niye böyle bilmiyorum çok seviyorum ama kendisini
- 1 yıl
Ayrılmalı mıyım?
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç
- 1 yıl
Bende 20 onda 25
Cevap sahibi1 yılÇocuk görüyor seni
- 1 yıl
Olgun görmediği için böyle yani
Cevap sahibi1 yılOlabilir. Sen nasıl birisin
- 1 yıl
Ben sevdiğimin yanında çocuklaşmayı seven biriyim ilgiyi aşırı çok severim. Az bile olsa ilgi gösterse razıyım onu bile vermiyor. Ben de kadınım güzel sözler duymak isterim derdimin dinlenmesini isterim değer görmek isterim sevildiğimi hissetmek isterim
Cevap sahibi1 yılSen öyle davranıyor musun peki ilgi alaka öpmek
- 1 yıl
Hem de nasıl. Tatlı dilimi eksik etmem hiç. Sanki erkek tarafı benim kız taraf o. En basiti seni çok seviyorum seviyorum iyi ki varsın hayatımda varlığına şükürler olsun diyorum mesela sen de diyor
Cevap sahibi1 yılOha o kadar mı bee. Yuh yani. Ama sadece erkekler iltifat etmez ki kızlar da etmeli
- 1 yıl
Tabi etmez ben ayrımcılık yapmıyorum. Ama böyle bana güzel söz söylediğini hiç duymadım hep ben söylerim o da kısa kısa cevaplar verir
Cevap sahibi1 yılOhoo ona erkek mi denir be. Keşke değerini bilse. Dünya neden hep böyle ben de mesela diyorum şimdi ne güzel kız ilgili alakalı böyle kız olmalı hayatında. Ama ilgili erkeklere de somurtan, ilgisiz, duygularını belli etmeyen kızlar çıkıyor şaştım
- 1 yıl
Ayrılmalıyım değil mi? Bana resmen başkasını bula bilirsin dedi. seven böyle mi yapar
Cevap sahibi1 yılMutlu değilsen ayrıl. Kıymetin o zaman anlaşılır
Cevap sahibi1 yılSeven insan imkanı varsa öper koklar hediye alır
- 1 yıl
Ben ona çikolata bile aldım o bana bir şey almadı hiç😄
- 1 yıl
Valla hiç kıymet bilene benzemiyor o çok gururlu
Cevap sahibi1 yılÜzme kendini en iyisi ayrıl baksana çikolata bile almamış. Sana değer veren biriyle ol
- 1 yıl
Benim önceki sorularıma bak 2 ci sorum o zaman anlarsın. Kimseyi hak etmediğimi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılHangi soru
- 1 yıl
Eski sevgilim birilerine anlatır mı başlığı altında
Cevap sahibi1 yılCinsellk mi oldu
- 1 yıl
Tam cinsellik değil ufak şeyler dokunma gibi falan oku anlarsın
Cevap sahibi1 yılOkudum. Özel bölgelere dokundunuz mu
- 1 yıl
Ben dokundum pantolon kıyafet üstünden dokundurdu daha doğrusu. O da göğüslerime dokundu o kadar
Cevap sahibi1 yılYaşı kaçtı
- 1 yıl
26 yaşında
Cevap sahibi1 yılÇok büyüklere nasıl güveniyorsun ki
- 1 yıl
Bilmem ki hep büyüklere yönelik oldum babam olmadığı için
Cevap sahibi1 yılOlgun mu seviyon
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
Öğrenme ihtimali çok mu yüksek sence
Cevap sahibi1 yılKim ne öğrenecek
- 1 yıl
Bilmem ki ya arkadaşına anlatırsa arkadaşı evleneceğim adamın arkadaşı çıkarsa ve ya çocuğun kendisi arkadaşı çıkarsa gidip anlatmaz mı
Cevap sahibi1 yılYakın mı ki eski sevgilinle bu çocuk
- 1 yıl
Yok bu değil yani bence tanımıyorlar bir birlerini ama arkadaşlarını yakın çevresini bilmiyorum ya çıkarsa diye endişe ediyorum. Ve ya bu çocuk olmazsa başkası olursa onun yakını çıkarsa
Cevap sahibi1 yılBu çocuklar aynı yerden mi, orada mı yaşıyorlar semt ya da ilçede
- 1 yıl
Aynı şehirde yaşıyorlar aslen başka şehirlerden ama aynı şehirde yaşıyorlar aynı semt değil biraz uzak bizim semtten yarım saat falan
Cevap sahibi1 yılSıkıntı yok o zaman. Keşke oynaşmasaydın evlenmediğin kişiyle neden öyle yaparsın
- 1 yıl
Kandırdı işte beni kandım bir hata yaptım şimdi kendimi kirli hissediyorum kimseyi hak etmediğimi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılYapma beee
- 1 yıl
Valla bak pişman oldum büyük hata yaptığımı anladım
Cevap sahibi1 yılAnlıyorumm bir şey olmaz artık
- 1 yıl
İnşallah öğrenmez kimse yani rahatlaya bilirim değil mi
Cevap sahibi1 yılÖğrenmez ya kaç yıl oldu ayrılalı
- 1 yıl
2 yıl oluyor herhalde
Cevap sahibi1 yılOhoo çok olmuş
- 1 yıl
Evet inşallah çıkmayacak ortaya
Cevap sahibi1 yılÇıkmazz. Mesajlaşıyorduk diyordun ne konuşuyordunuz
- 1 yıl
İşte cinsel içerikli şeyler. Evlendiğimizi hayal et diye sohbete girdi şerefsiz engelleyemedim
Cevap sahibi1 yılSexttiing mi yapardınız yoksa
- 1 yıl
Evet sexting gibi bir şey
Cevap sahibi1 yılSen de karşılık verir miydin
- 1 yıl
İlk başlarda hayır ama sonradan verirdim yani taş değilim dayanamadım
Cevap sahibi1 yılİstek olunca, azınca dayanamıyor insan tabii
Cevap sahibi1 yılİlk başlarda kestirip atsaydın ayıp diye
- 1 yıl
Evet ama irademe yenildim
- 1 yıl
İstemiyorum diyordum ama devam ediyordu saygı duymuyordu
Cevap sahibi1 yıl18 miydin o zaman
- 1 yıl
Evet ve ilk sevgilimdi
Cevap sahibi1 yılErgenlik yılların, libido yüksek tabi ondan böyle yaptın. Rahatlıyor muydun ki bari
- 1 yıl
Hayır pek değil rahatsız oluyordum ama zevkte alıyordum
- 1 yıl
Sadece gelecekte evleneceğim kişi bilmesin yaşananları yeter
Cevap sahibi1 yılO zaman muhabbeti kapatacaktın başta
Cevap sahibi1 yılBilmez ya nereden bilecek
- 1 yıl
Dedim ya kapatıyordum kapatmak istiyordum devam ediyordu gitmeme de izin vermiyordu arayıb bıktırıyordu
- 1 yıl
İnşallah bilmez
Cevap sahibi1 yılBaştan ayrılacaktın
- 1 yıl
Korktum tehdit eder diye sonradan anladım sevdiğini sanıyordum çok saftım anladığımda tehdit eder diye korktum ama ben en sonunda istemiyorum yeter deyince kendisi ayrıldı. 5 ay sonra geldi pişmanım yanlış yaptım şans ver herşeyi unutturayım diye kabul etmedim
Cevap sahibi1 yılİyi yaptın
- 1 yıl
Yani böyle işte belkide yaptığımdan dolayı değer görmeyi hak etmediğim için değer görmüyorum diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılYok yaa illa iyi birisi çıkar karşına. Şu an camdan çıkıp sevgilini görebiliyon mu
- 1 yıl
Hayır göremiyorum maalesef
Cevap sahibi1 yılNiye karşılıklı değil miydi
- 1 yıl
Evet ama işte o şu an. Çalıştığı markete de gelmeme izin vermiyor iş arkadaşlarım anlamasın hoşlanmıyorum öyle şeylerden diyor
Cevap sahibi1 yılİş yeri yakın m
- 1 yıl
Evet binanın altı
Cevap sahibi1 yılEee görmüyon mu
- 1 yıl
İçeride olduğu için sürekli göremiyorum
Cevap sahibi1 yılHmm anladım insan çıkıp eller sallar bakışır en azından. Bu nasıl ilişki dip dibesiniz be bir de
- 1 yıl
Evet bizim yerimize başkası olsa ohoo neler neler olurdu. Ben arkadaşlarımla bile daha yakınım sevgilimden
Cevap sahibi1 yılSizden olmaz ya
Cevap sahibi1 yılBiz sevgilimle nasıl üzülüyoz uzağız diye
- 1 yıl
Bencede olmaz ya düzelecek ya düzelecek düzelmezse yol veririm gider
Cevap sahibi1 yılVer gitsin aqq bu nasıl ilişki sevgilim dibimde olacak ha neler yapmazdım
- 1 yıl
Keşke senin gibi biri çıksa karşıma. Çıkar değil mi? Bulur muyum doğru kişiyi?
Cevap sahibi1 yılBen gibi mi. Ne yaptım ki. Çıkar inşallah
- 1 yıl
Yani ilgilisin en azından
Cevap sahibi1 yılEvett seven insan öyle olur
- 1 yıl
Doğru
Cevap sahibi1 yılEyvallah
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim dinlediğin için
Cevap sahibi1 yılHer zaman
1 yılsen ayrıl diye uğraşıyor... uzatma uğraşma
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldım zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kendisinin getirmesi lazım
01 Yorumla- 1 yıl
O da ısrarla yapamam diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılVardir bir sıkıntısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç uğraşma kendi haline bırak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence fazla yüz verme
00 Yorumlaseni kaybetmek istiyor dmeekk
04 Yorumla- 1 yıl
Nasıl istemiyor düzelmiyor ki kaybetmeyi seçiyor
- 1 yıl
İstemiyor okumuşum özür dilerim🤦🏻♀️
emek olmadan ilişki olmaz, yol ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmemis
00 Yorumla
1 yılDenizlili misin 😃
01 Yorumla- 1 yıl
Hayır
1 yılOkumaya üşendim.
04 Yorumla- 1 yıl
Keşke üşenmeseydin
- 1 yıl
Ben de özet geçmeye üşendim😂
- 1 yıl
Tembel. d
- 1 yıl
😄😄
1 yılSalla
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim her şeye çok hevessiz. Onun hevesini nasıl getiririm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler