Kız arkadaşımla uzun süreli ilişkimiz var fakat son zamanlarda sadakatinden emin olsam da benim için oldukça rahatsız edici düşünce ve davranışları var. Bunlar bir kız için normal davranışlar/düşünceler mi yani her kızda mı var bilmiyorum ona göre kabulleneceğim.
Açıksözlü dürüst ve diğer kızları da çok iyi tanıyan bir kız varsa sormak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sorabilirsiniz
Mümkün değilse de yazın lütfen buradan sorayım
Puanım yetmiyor ki
Soracak çok da bir şey kalmadı zaten..
Anladım hayırlısı olsun
Sorabilirsin
Benim zaten özelden sormaya xper yetmiyormuş neyse öncelikle şunu merak ediyorum. İlişkide olan bir kızın dışarıdan ilgi almasının (ilgiye karşılık vermediğine eminim) hoşuna gitmesi normal mi ve neredeyse her kız ilişkisi bile olsa bunu ister mi?
Her kız istemez bunu ama bazı kızlar ilgi bağımlısı olabiliyor ve bu ilgiyi sevgilisinden alamayınca ilgi olsun da nerden gelirse gelsin moduna girip sevinebiliyorlar. Ben sevgilim varken bi erkeğin benimle muhabbet kurmaya çalışmasından bile rahatsız oluyorum mesela ama kız arkadaşın genel olarak ilgiyi çok sevdiği için o ilgi ona kötü niyetli gelmiyordur belki
Muhatap olmaktan o da kaçınıyor buna eminim. Merhaba merhabalık bir sohbetleri var fazlasını da istemiyor buna da eminim ama ağzından biraz laf aldım. İlgi hoşuma gidiyor her kızın gider ilgilenildiğini bilmek vesaire dedi kafam attı. Ben de tipsiz olsa gitmez tipini beğenmişsin dedim. Tipsiz de olsa giderdi mesele kendini iyi hissetmek vesaire dedi ne kadar doğru
Sevgiline karşı nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama kız alttan alttan senden ilgi beklediğini belirtmiş aslında. Düzgün karakterli hiçbir kız sevgilisi dışında birinden ilgi almayı istemez zaten sana demek istediği şey bende ilgi seviyorum benimle ilgilen daha çok vakit ayır vs olabilir. Yani onun için aslında önemli olanın tip değil ilgilenilmek olduğunu belirtmiş ve emin ol bunu senden beklediği için böyle bir konuşma yapmış
O böyle bir konuşma yapmadı ki ben zorla konuşturdum. İlgi konusunda da göze çarpar bir azalma eksiklik yoktu bu olaydan sonra patlak verdi ama bu düşüncelere zaten ilgili dönemde sahipti. Kız arkadaşıma kefilim düzgün bir karakterde sadık ama düşüncelerinin bazıları bana ters kadın yapısından kaynaklı mı onu bilmek istiyorum. Bana gün içinde kim ne demiş anlatır (hesap vermek olarak değil) ilk başta bu kişinin bu yaklaşımını baya kötüledi, birkaç gün sonra aslında biraz yanlış anlamışım karakteri yakın ilişki kurmak samimi ; sempatiklik falan dedi benim kafa yine attı. Dün kardeşim olan bugün sempatik oldu artık kafayı sıyıracağım
Kardeşim değil dün y... Şak olan bugün sempatik oldu
Bak bunu aslında en iyi kız arkadaşınla tekrar konuşarak öğrenirsin. Ben çevremi ve kendimi düşündüğümde sevgilimden ilgi almayı bütün ilgilere tercih ederim, sevgiliden ilgi göremeyince biraz daha dışarı kaymalar başlar zaten. Ya o çocuk aklını çelmeye çalışıyor ve başarıyor ya da sevgilin saf ve onun hareketlerini arkadaşça algılıyor bu da olabilir
İlgiyi az verdiğimi düşünmüyorum bence tamamen kızların "elimi sallasam ellisi" hissetmek için girdiği hareketler bunlar. O kişinin tipini ve konuşma şeklini beğendiği için başta y... şak dediğine bugün güler yüzlü sempatik diyor. İlişkiyi bitirmeyi düşünüyorum açıkçası bir şey hissetmemeye başladım
Uzun süreli ilişki olduğu için eğer seviyorsan bir daha gözden geçir bence. Ben bu durumun kızın ilgi bağımlısı olduğu için gerçekleştiğini düşünüyorum ama onu en iyi sen tanırsın
İlgi bağımlısı zaten kendisi söylüyor ilgini hissetmeyince çok sinirli yapım oluyor diye. Fakat bu hareketler bana ters. Yarın öbür gün aramızda bir sorun olup ilgi düşünce de bambaşka şeylere gider iş en iyisi baştan ipin ucunu koparmak.
Evet araya sorun veya kavga girince ilgide düşüş yaşanınca böyle şeyler yaşanabiliyor çoğu kızda var bu sürekli el üstünde tutulmak istiyoruz bu da yanlış şeylere götürüyor tabiiki çok kötü bir davranış bu ama işte duygusal boşlukta bazen gerçekten kimseye belli olmuyor. Umarım hakkınızda en hayırlısı neyse o olur
Umarım teşekkür ederim