Bir erkek ( barmen ) eğlenilecek kızlarla niye foto-video- story atar?

Ben sigara alkol kullanmıyorum bara gitmiyorum Gece hayatım yok sabah yürüyüşe çıkarım eve gelirim home ofis çalışırım ailemle yaşıyorum Maddi durumum iyi. Kendimi çok paylaşmıyorum sosyal medyada. Gezdiğim yerleri çay kahve fotoğrafları yaptığım yemeğin Kekini pasta böreğin fotoğraflarını paylaşıyorum ya da yürüyüşe çıkarsam O anın fotoğrafını paylaşıyorum ama hoşlandığım bir çocuk var kendisi barmenlik yapıyor ve çok büyük borç altında olduğunu söyledi Buna da inanıyorum çünkü çok iyi tanıyorum 3 iş birden yapıyor geceleri de işte barmenlik yapıyor senden hoşlanıyorum ama vakit ayıramam sana dedi tabii farklı karakterleriz onu da düşünüyorum ama arada işte Mesajlaşıyoruz Bana karşı çok kibar çok nazik laubali hiç değil bara çağırmıyor faydalanmaya çalışmıyor ama gece olunca bardaki eğlenilecek kızlarla fotoğraflar videolar atıyor ya da o kızlar onunla atıyor kızları görseniz hiç normal gözükmüyor yarı çıplak kıyafetler yaşları küçük en az benimkinden içki ellerinde bir kilo makyaj suratlarında yani şunu merak ediyorum Neden bu çocuk böyle bir şey yapıyor bana karşı daha farklı davranıyor?
Bir erkek ( barmen ) eğlenilecek kızlarla niye foto-video- story atar?