Aşk İlişkileri En son kiminle yıldızları izlediniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Dilek tutmayı da unutmadınız umarım yıldız kayarken... 😅 En son kiminle yıldızları izlediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 58,9b cevap paylaştı. Hiç haberim yok kimle izledim 🙂 1 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Bu görseli görünce aklıma heat filmindeki şu sahne geldi. Ayrıca çalan gitar solosuna da biterim. Geceleri dinlediğim oluyor. :)Soruna gelirsek o mucizeye maalesef erişemedim.https://www.youtube.com/embed/JqDoUCcJHPU 1 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 10 ay Bir ruh öldü demişti biri yıldız kayarken.. Aklıma o geldi. En son kendimle izledim yıldızları. Her birini, gökyüzünü ve yalnızlığı ilk kez o kadar yakından gördüm. Bilmediklerimin çokluğuna, küçüklüğüme ilk o zaman bu kadar şaşırmıştım. 1 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% 10 ay Evlendikten sonra farkettim ki kayan yıldızlar değil hayatımmış 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 29 , eic 67% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarımla kamp yaparken izledim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bu gece ben izledim sahilde :D 1 2 Yorumla Soran 10 ay Harika 😄 HeartofFire 10 ay Kesinlikle özellikle deniz ve mehtap harikaydı 🖤
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. böyle birşeyi yapmayalı çok uzun süre oldu 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hickimseyle be çok isterim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç haberim yok kimle izledim 🙂
Bu görseli görünce aklıma heat filmindeki şu sahne geldi. Ayrıca çalan gitar solosuna da biterim. Geceleri dinlediğim oluyor. :)
Soruna gelirsek o mucizeye maalesef erişemedim.
https://www.youtube.com/embed/JqDoUCcJHPUBir ruh öldü demişti biri yıldız kayarken.. Aklıma o geldi. En son kendimle izledim yıldızları. Her birini, gökyüzünü ve yalnızlığı ilk kez o kadar yakından gördüm. Bilmediklerimin çokluğuna, küçüklüğüme ilk o zaman bu kadar şaşırmıştım.
Evlendikten sonra farkettim ki kayan yıldızlar değil hayatımmış
geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarımla kamp yaparken izledim
Bu gece ben izledim sahilde :D
Harika 😄
Kesinlikle özellikle deniz ve mehtap harikaydı 🖤
böyle birşeyi yapmayalı çok uzun süre oldu
Hickimseyle be çok isterim
Yıldız gördüğüm mü var ki 😃
Kimseyle
Tek izledim
Kimseyle
Tek basima izledim