Aşk İlişkileri Sizce ilk mesajı kim atmalı? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor *me; atarim sorun yok 😎 Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Sizce ilk mesajı kim atmalı? Sizce ilk mesajı kim atmalı? Cevapla Mesaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Cesaret gösterebilecek herkes atabilir.. 2 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Karşı tarafı beklemek yerine kendin atman gerek gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Bence seven atabilir fark etmez 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. cesur olsun,Ve o ilk mesajı göndersin, açığa çıkmasına izin ver.Çünkü sonsuz olasılıkların olduğu bu dünyada,Kendi kaderinin gücünü elinde tutuyor. 1 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 123 yaşında bunları düşünmene gerek yok. Açıklamada dediğin gibi. At gitsin :D Bana da kimin attığı fark etmiyor :D 1 0 Yorumla
fewobligation Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Yorumlarda erkek atmalı diyen sivri zekalı kadınlara acıyorum, her şeyin en iyisini en rahatını hak ettiklerine kendilerini inandırmışlar :D 1 0 Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tutulan taraf atmalı, zaten sevgi karşılıklı olmalı ama doğa kanunları gereği birinin daha önce atması gerekir :d 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Kadın atmalı. Kadın seçilen değil, seçen olmalı çünkü seçildiği zaman gelen mesajların kalitesi ortada. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ben de atarım sorun değil. Böyle takıntılarım yok çok şükür. 🤣 1 0 Yorumla
inforever Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Bunun önemi olmamalı.Tanimak isteyen ilk harekete gecen olmali.. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Küçükler atmalı 🤪Kimin canı çekiyorsa atmalı, ben öyle yapıyorum. 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkek atmalı , en azından benden bekleyen çok bekler :D 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kim istiyorsa atsın çok da düşünmeye gerek yok 1 0 Yorumla
geceyuwww Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl kız erkek farketmez eğer ben birini istemişsem ona mesaj atmak yerine bana yazmasını sağlarım 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlgimi çeken kadraja girdiyse atarım no sıkıntı. 1 0 Yorumla
lionmenn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. İki tarafta atmalı bence gurur ego yapılmaz 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. beğenmem yeter hiç durmam 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben atmam banane be Allah Allah😂 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Kim atarsa atsın ne fark eder 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben atarım sıkıntı yok 😄 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsteyen atsın çok önemli değil 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence kim hoşlanıyorsa o atmalı. 1 0 Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Cinsiyetçi değilim hoşlanan atmalı 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Kim denk getirirse 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence atmak isteyen atmalı :) 1 0 Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Fark etmez 3 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Kadınlar 1 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Farketmez 1 0 Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Süleyman Demirel 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Herkes atsr 1 0 Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Hiç kimse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Cesaret gösterebilecek herkes atabilir..
Karşı tarafı beklemek yerine kendin atman gerek gadası
Bence seven atabilir fark etmez
cesur olsun,
Ve o ilk mesajı göndersin, açığa çıkmasına izin ver.
Çünkü sonsuz olasılıkların olduğu bu dünyada,
Kendi kaderinin gücünü elinde tutuyor.
123 yaşında bunları düşünmene gerek yok. Açıklamada dediğin gibi. At gitsin :D Bana da kimin attığı fark etmiyor :D
Yorumlarda erkek atmalı diyen sivri zekalı kadınlara acıyorum, her şeyin en iyisini en rahatını hak ettiklerine kendilerini inandırmışlar :D
Tutulan taraf atmalı, zaten sevgi karşılıklı olmalı ama doğa kanunları gereği birinin daha önce atması gerekir :d
Kadın atmalı. Kadın seçilen değil, seçen olmalı çünkü seçildiği zaman gelen mesajların kalitesi ortada.
Ben de atarım sorun değil. Böyle takıntılarım yok çok şükür. 🤣
Bunun önemi olmamalı.
Tanimak isteyen ilk harekete gecen olmali..
Küçükler atmalı 🤪
Kimin canı çekiyorsa atmalı, ben öyle yapıyorum.
Erkek atmalı , en azından benden bekleyen çok bekler :D
Kim istiyorsa atsın çok da düşünmeye gerek yok
Bende atarım sıkıntı yok
kız erkek farketmez eğer ben birini istemişsem ona mesaj atmak yerine bana yazmasını sağlarım
İlgimi çeken kadraja girdiyse atarım no sıkıntı.
İki tarafta atmalı bence gurur ego yapılmaz
beğenmem yeter hiç durmam
Ben atmam banane be Allah Allah😂
Kim atarsa atsın ne fark eder
Ben atarım sıkıntı yok 😄
İsteyen atsın çok önemli değil
Bence kim hoşlanıyorsa o atmalı.
Cinsiyetçi değilim hoşlanan atmalı
Seven atsın kardeşim.. d
Kim denk getirirse
Bence atmak isteyen atmalı :)
Fark etmez