Genç kadınlar olgun erkekleri arzuluyorlar, genç erkekler de olgun kadınları keşfettiklerinden beri bundan bir hayli memnunlar bence, bunda da çok haklılar çünkü olgun kadınlar hem çıtır hem olgun olmayı biliyorlar ve meydanı kimseye bırakıp gitmeye niyetleri yokkk sdssdf 😈😈✔️
Bunda şöyle bir korelasyon var. Genç kızlar kendinden yaşça büyük erkeklerle takılıyorlar, yaşıt erkeklerle takılmıyorlar. Durum böyle olunca ortada genç erkekler kalıyor ve olgun kadınlar da onları tercih ediyor, genç kızlarla yarışa giremedikleri için
Kadınlar nasıl olgun erkek seviyorsa erkek de olgun kadın sevebilir ve isteyebilir sorun nedir burada :D Bende olgun kadın seviyorum, küçük kızlarla uğraşmak yorucu çünkü ilişkide çocuk bakmak istemem mesela. birde olgun kadın ne istediğini bilir her zaman ve ilişkide net olurlar.
Bence çoğu kolay cinsellik olarak görüyor. Sevgi ve tecrübe olarak göre erkek nadirdir diye düşünüyorum.. Genç kadın bulamayan ya da nazını cekemeyen de yöneliyor ki olgun kadın secicidie bence tavlamak daha zordur aslında😉Olgun kadınlar sadece cinsellik ister , kolay lokma algısı var ki bu bence saçma bir önyargi böyle bakan erkek teceubesizdir bana göre..