Göz zevkimi bozuyorlar bide şişko olup crop giyenler varya ağzına bi tane geçiresim geliyor midem bulanıyor ayılar hayvanlar başka bişey değiller.
Kendime fiziğime önem veren kaslı birim onuda söylim
Göz zevkimi bozuyorlar bide şişko olup crop giyenler varya ağzına bi tane geçiresim geliyor midem bulanıyor ayılar hayvanlar başka bişey değiller.
Kendime fiziğime önem veren kaslı birim onuda söylim
Küçümse kimseyi sana yakışanı yap şişman dediğin ne ki zayıflar flan sen kendi kafana format attr en iyisi bak neyi küçümsersen başına gelir unutma önemli olan karakterin bozulmasın kaslı olunca ne oluyo söylesene çok mu muhteşem oluyosun alt tarafı kas yani
Çıplak giyinme konusunda haklısın ama bu sadece şişman olanlar için değil de zayıflar için de böyle düşünüyorsan adamsin... Yoksa sende de adam değilsin.
Sevgilim karım ailemden biri değilse giyimi beni ilgilendirmez. Crop giyor göbeği hamur gibi dışarı taşıyor midem bulanıyor
Dışarıdan da olsa hoş bir görüntü değil ben rahatsız oluyorum açıkçası.. mesele açıklık değil çıplaklık
Cevap
4Cevap
Herkes zayıf olacak diye bir şey yok nerden biliyorsun belki bir sağlık sorunu var
Ne hastalığı
O zaman kendine göre birini bul oğlum. Niye kızlara laf söylüyorsun. Muhtemelen red yemiş kızlardan
Yok lan ne red yemesi zaten sevgilim var. Görünce midem bulanıyor
Ya tamam ama uslubun çok yanlış. Onlar da farkındadırlar zaten
Evet hayvan olduklarının farkındalar
Bunu niye dile getiriyorsun niye bu kadar kafana taktın ki bu durumu
Valla ben tiksiniyorum ama belli etmiyorum aciyasim geliyo bide evde kaliyolar
Baba parasiyla yiyip kilo aliyolar bide kendilerini guzel havali saniyolar
olur öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?