Üzerimdeki büyüyü nasıl bozdururum?

Merhaba arkadaşlar 2 sene sonra tekrar yazıyorum, önceki sorumda eski nişanlımı söylemiştim. Şu an da 2 senedir ben rahatsız ediliyorum cinler tarafından şöyle ki kabuslar, sinirlerimi hakim edememem asla bitmiyor. Fal bakma yetim çıktı birden bire ve bir kız gelip bana fal baktı sende fal bakabiliyorsun cinlerin var ama sana sahip olmuşlar dedi. Üzerine biraz düştüm ve bana halüsinasyon gibi eski kaynanamın içirdiği büyüyü gösterdiler. Bunun üstüne tanımadığım birine kurşun döktürdüm ve o kurşundan sonra baygınlıklar geçirmişim, kendime çok zor geldim. Bana çok kızdılar çünkü kurşun döken kadın bana büyü yapıldığını iddia etti. Bu ortaya çıktığı için cinler bana daha çok baskı yaptılar tek başıma ne duş’a girebildim ne yatabildim bu süreçte. 2 ay boyunca fal baktım ne enerji kaldı ne başka bir şey çünkü varlıklarını her hissettiğimde ya korkuyor ya fal bakıyordum korkmak istemediğimden fala yönelmiştim. Şimdi fal’ı bıraktım varlıklarına alıştım ama kısmetim kapalı asla mutlu değilim olamıyorum hep hayatıma giren erkek beni terk ediyor ya da ben sevemiyorum olmuyor başta sevdiğim adama sevgim birden yok oluyor nefret ediyor oluyorum ondan. Hocaya vs gitmeyi çok istedim asla gidemedim hoca buldum instagram üzerinden ücretsiz bakım yapan (dolandırıcı vs değil) kadına anlattım böyle up uzun kadın bir şey demeden beni engellemişti. Ne yapabilirim? İstanbul geneli bildiğiniz hoca havas ilmine sahip insanlar var mı lütfen Allah rızası için.
Üzerimdeki büyüyü nasıl bozdururum?