Aşk İlişkileri Sek bir dileğim var, buzlu ol yeter dediğiniz kim var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kim bu buzlu hatun/bey kişisi şöyle genizi yakan, tatlı tatlı sallandıran? 🤤Etiketleyin 😂 Etiketi olmayan kim olduğunu yazsın 🔥 Sek bir dileğim var, buzlu ol yeter dediğiniz kim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kimsem yok maalesef 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Buradan gitmeden baş göz olduğunu görmek istiyorum artık 🥲
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl maalesef yok oyle biri, ama bu aralar bir eslikciye ihtiyacim var demlenen sofram icin 1 0 Yorumla
Hayaletpaşa08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yebi rakı dileğim var sarhoşluğuyla mutlu etsin yeter 0 0 Yorumla
No1degilha11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Herkese mutluluklar diliyorum ya kafasına gore 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl @sozsuzzaman seni seçiyom. 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Ulan benim sorumda beni mi aldatıyorsun sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun? Yorumla melankolikMelaike 1 yıl @sozsuzzaman o zaman sen gelme. Başka zaman buluşuruz. Annem kızdı. 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Akıllı ol 😒😒 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Geldim olum 😂🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl @sozsuZzaman gelme dedim gelme. Mrty yiyecek ikimizi de. Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Yok be kiloluyuz yiyemez 😂🤣 Yorumla Soran 1 yıl Vs mi attıracaksınız şimdi bana burada. Itemlerim +30 benden söylemesi. Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Kız bu bizi kek yapar. Ben alışığım da sana kıyamadım. 🤣🤣 Safiyeee Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Anlamadım gitti he 😂 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl @sozsuZzaman +30 dedi işte ondan anlamadın. 🤣🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Anlasam derdim ne 😂🤣 Yorumla
SomeoneFeelsBad Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Abla söz ateş ediyor AHSHHAJAJSJSJ 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ortamlarda kullanın diye size kıyak geçtim ahajahajsj Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl Valla güzel 👌🏻 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Viski bardağım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimsem yok maalesef
Buradan gitmeden baş göz olduğunu görmek istiyorum artık 🥲
maalesef yok oyle biri, ama bu aralar bir eslikciye ihtiyacim var demlenen sofram icin
Yebi rakı dileğim var sarhoşluğuyla mutlu etsin yeter
Kendisi var :D
Herkese mutluluklar diliyorum ya kafasına gore
@sozsuzzaman seni seçiyom.
Ulan benim sorumda beni mi aldatıyorsun sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun?
@sozsuzzaman o zaman sen gelme. Başka zaman buluşuruz. Annem kızdı. 🤣🤣🤣
Akıllı ol 😒😒
Geldim olum 😂🤣
@sozsuZzaman gelme dedim gelme. Mrty yiyecek ikimizi de.
Yok be kiloluyuz yiyemez 😂🤣
Vs mi attıracaksınız şimdi bana burada. Itemlerim +30 benden söylemesi.
Kız bu bizi kek yapar. Ben alışığım da sana kıyamadım. 🤣🤣 Safiyeee
Anlamadım gitti he 😂
@sozsuZzaman +30 dedi işte ondan anlamadın. 🤣🤣🤣
Anlasam derdim ne 😂🤣
Abla söz ateş ediyor AHSHHAJAJSJSJ 😂
Ortamlarda kullanın diye size kıyak geçtim ahajahajsj
Valla güzel 👌🏻
Kendim
Kimse yok
Viski bardağım.
Garıp anam