Çok ufak dahi olsa, üzüntüsüne sebep olabilecek şeylerden korumayı istemek. Onun zırhı olabilmeyi istemek normal mi?
Yoksa abartıyor muyum?

Çok ufak dahi olsa, üzüntüsüne sebep olabilecek şeylerden korumayı istemek. Onun zırhı olabilmeyi istemek normal mi?
Yoksa abartıyor muyum?
"Ayı yavrusunu sever iken öldürürmüş" yani bu aşırı olmamak anlamın da. Hayatın her anı ve durumunu biz kontrol edemeyiz şu an iyi ya da kötü insanların başlarına geliyor ve birçok kişi kötü olayları engellemek istese de bu oluyor.
Tabi ki de özellik ile sevdiklerimizi korumak kollamak istemek doğamız gereği "Erkek" ler için bu bir doğan misyonudur. Sadece Süperman değiliz o bile fantastik dünya da yetişemedi bir çok olaya. başka bir deyim anektod ile "Tüm saatler senin olsa ne çare! Sen zamana hükmedemedik çe."
Bu çok doğal bir durum. Aslında zaten olması gereken. Sana bir hikâye anlatayım mı? Konuştuğum ve uzak durmayı seçtiğim iki kişi benim bir oranda taklidim olmuş birine tutulmuş. Diğerini seçtiği için üzülmüş öteki. Ama değmez. Üçünün de gerçek yüzünü hele ki ilân-ı aşk edenin gerçek yüzünü en iyi bilen olarak diyorum ki değmez. Üzülme...
Yolun ortasına gelmeden gittim pişman değilim. Ama iç yüzünü en iyi ben bilirim.
Çok doğal bir çaba, sevgilim/eşim olsa ben de onun canını sıkacak en ufak bir kötülüğe katlanamaz, onu herkesten ve herşeyden sakınmak ve korumak isterim.. Aşk belirtisi, gerçekten güzel sevmeyi bilen insanların karakter özelliklerinden birisidir, mükemmel ve değerli bir özelliktir, kâlpten taşar her fırsatta..😃✔️
😅😅
🙏 teşekkür ederim 🌸
Normal ve çok çekici bir özellik 😅
Öyle tabii
Ha öylesiii :D tamam
Şaşırma tepkisi sandım :D
İmkansız 😂
Gerek yok :D
İstemeden oluyor djdk
Tövbe de 😅
Cevap
11Cevap
Evet onun için en iyisini istersin filan
Evet çok normal.. sevdiğim kadını herkesten ve her şeyden korurdum bende elimden geldiğince.. aşk bunu gerektirir.
Yooo bence abartmıyorsun devam içinden bu şekilde geliyorsa bence devam hem erkeklerde bu durum hiç abartı durmuyor 😄
Kesinlikle öyle devam arkandayım 😄
Evet, sevdiğimiz birini her şeyden sakınma ve koruma isteği tamamen normaldir. Bu, sevgi ve bağlılık duygularının doğal bir sonucudur. Sevdiğimiz kişilerin güvende ve mutlu olmasını istememiz insan doğamızın bir parçasıdır.
Kesinlikle normal olduğunu düşünüyorum. Sevmek böyle bir şey bana göre zaten, karşı tarafı bunaltmadan sahiplenmek her anlamda. Koruma güdüsünün artması doğal ve olması gerekendir.
Bugün onun için zırh olursun sonrada o belki de en yakın arkadaşınla fingirdeyecek kadar aşağılık biri çıkar. İnsanların üstüne bu kadar çok düşmeyin, üzülürsünüz aşkolar. 🤷🏻♀️
İnsan sevdiğini sakınır korur, normaldir yani, her şeyden abartı olur ama koruma ve sakınla iş güdüsü olması gereken şey zaten
Kesinlikle normal elimden gelse cam fanusta bakicam
Gayet normâl.. İnsan sevdiğinin incinmesini istemez. Bu da onu koruma içgüdüsünü tetikler.
Bu iç güdüsel bir şey ve gayet normal sağlıklı ☺️
Normal ama fazla abartmamak gerek
Koruma içgüdüsü altında takıntılı gibi davranırsan sıkarsan korkutabilir bu karşındakini
😂 ya benimsin ya kara toprağınsın moduna girmesinler demek istediğim herkesten kıskanan takıntılı manyaklar gibi kararında koruyup sahip çıkın
Hadi öyle olsun😅
Normal tabii ki ya nolacaktı
E insan zaten sevdiğini üzmek istemez gayet normal
Korumacı oluşu beni çok etkiliyor hoşuma gidiyor ☺️
Aşk böyle bir şey tabii ki de normal bütün güzel şeyler onun başına gelsin isteriz🌸
Çok normal abartmıyorsun 👌🏼
Bayılırım, hatta kendimden bile sakınırım..
Öyle olmamalı mı zaten 🤷🏻♀️
Korumacı sahiplenici biriym evet
Normal çünkü zarar görse biz de üzülüyoruz
Bence normal. Bunun aksi normal değil. Gerçek sevgi koruyup kollamayı, önemsemeyi gerektirir.
Gayet olağan..
Abartı olan her duygunun sonu ayrılıktır.
cok normal, gercekten sevdigimizi gosterir
Olması gereken
Normal tabi sevmek=kısıtlamak hahahah😀😀
Geçici şeyler bunlar :)))
Fazla abartma ve şımartma
gayet doğal bir içgüdü
Normal dir çünkü sevdigimiz o
Normal gibi 🤭
Bence gayet normal
Normal
Zaten öylede olmalı
Normal ve olması gerekeni yaparız.